Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw ne iştir bu böyle anlamadım gitti 5 tane accountun birisi tutsa bari be
  • ben hiç bişi anlamadım bu işten yeminle
  • Account systemden loong online yi bul ordan aktif et

http://loong.gamigo.com/

Web sitesinde ekranın Sağ üst köşesinde

https://billing.gamigogames.de/?LANG=2

Burdan üyeliğine girmiş ol ordan loongu bul gerisini sen çözersin

Herkes bu problemi yaşıyor üye olma rehberi açılmalı diye düşünüyorum

• account active diyo?

Loong - Power of the Dragon

Active Accounts
    Account-Name

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 17 Aralık 2010; 6:39:03 >
  • hala olmadı ya account active diyo 5 tane account aldım 5ide aktif ama failed hatası veriyo yaw fazladan varmı sende account bi baksam yeter cok meraklı kaldım yaf :S
  • kardes mail hesabına gelen iletide activasyon var ona tıkla hersey yoluna girecektir.
  • tıkladım zaten yaw aktive eetim yani gamigogames sitesindede loong active 1 account diyo zaten
  • Dostum banada o hata gelmişti nasıl yaptım bilmiyom ama yeni üyelik aldım biyerlere girdim aktive ettim. Nick falan soruyo sana sitede onlarıda yazmıştım sonra denedim girdi..
  • ticket atmıştım dün açmışlar bitanesini oyunda Sabre Totenham açtım totenham bildiğimiz healermi oluyor?

bi f.atak bi totenham skillerini kullanılabilecekmiyiz oyunda varmı böle bi şansımız
  • sabre için talent verirmisiniz beyler ona göre gidim sonra 0lama olayı olmasın yanlış yapmıyım rica etsem birisi verebilirmi?
  • oyundaki nikim HunTR polearm saber açtım deniyorum şimdi
  • 37 lvl oldum gayet iyi gidiyor görevler falan çok eglenceli tasarlanmış.

Ama oyun daha closed betadan yeni çıkıtıgı için çoka yakın derecede bug var önemli buglar deil ama rahatsız edici release olunca fix lenir die umuyorum...
  • loongdownloader.exe den 50kb ile indiriyor başka bir link yok mu indirebileceğim acaba?
  • loong download 800 lerde çekiyo sorun netindedir arkadaşim
  • Bende geldim bu aralar farklı oyunlar deniyorum :P
  • bornavilivarol, Sable/Sword kullanıyorum 1 Skill 1 Str veriyorum point olarak.

BiotiC, hoşgeldin

Bu arada arkadaşlar oyunda Closed Beta yazabilir aldırış etmeyin yakında değiştirirler. Oyun Open Beta'ya geçti.
  • 2 dakika oynayabildim ama devam edeceğim.Grafikler çok güzel arayüz mükemmel bayıldım tek kelimeyle...
  • arkadaşlar mailime aktive kodu gelmedi ne yapabilirim?
    Sadece bu yazıyor
    quote:

Hi!

You've added Loong EN to your gamigo account. Your game username, just for the record, is uzzman. If you haven't already downloaded Loong EN, you can do so here:http://loong.gamigo.com/download/

We're sure you'll enjoy our games!
    Regards,
    The gamigo team

P.S. If you encounter any problems, for example if the link in this e-mail does not work, please contact our support team using the following link. We'll get right on it!

https://ticket.gamigogames.de/

• Direk oyuna gir.
  • OttomaN Guild imize bekleriz . TR guildimizde yanlıslıkla daimi offline olan bi arkadasa masterlik vermistik. TR guildini iptal ettik . oyun gittikce güzellesiyor. katılırsanız eglencemiz artar . bekliyoruz. sssssss bu nick e pm atın yada globalden yazın size ulaşırız .

tank olmak istiyorsanız polearm acın tavsiye ederim . okcu ve sword da damage cok güzel . <<<< melee karakterler için

yang yin damage dealer . zinther deneyemedim healer klasik bildigimiz healer . yang + healer bence en güzeli <<<< int karakterler için

şahsi görüşümdür.

melee karakter acan arkadaslar . 2. 1 talent acarlarsa talent point her 2 secenek içinde yetersiz kalacaktır. battle talent i yardımcı olarak acın bence(hızlı kosma. meditasyon hp mp hızlı bir sekilde full )

gec oldu silah ve itemlere + basma olayı.......... yarın devam edelim iyi geceler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.