Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer
    Şimdilik 2 sorunum var:
    Depodaki ve çantamdaki kapalı slotları nasıl açarım?
    Quest ve konuşma penceresinin arka planını nasıl koyu renk yaparım?

1)Oyunda belli bir süre kalınca sana hediyeler geliyor.Receive deyip alıyorsun.Ordan sana çanta gibi bisi geliyor.Sende warehosundan 2 seçeneği seçip artırıyorsun slotlarını.

2)Anlamadım başkası söylesin.

Birde mesafeler uzun demişsinde at kullanmıyosun sanırım.?

@Farlow
    Orda pandoyu yükledikten sonra oyunun clientini yükleyecek.Bende yüklemişti direk.Senin sorunun pandoysa internetten ayrı bi program gibi kur sonra client kurulumunu başlat.Emin değilim ama dene yinede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RuneForce -- 19 Aralık 2010; 10:12:21 >
  • Tamam yaptım. Şu anda yükleniyor teşekkürler.
  • Ne demek :)
    Şimdi bide ben soracağım.Sabre kullanıyorum.Denemek için yin açtım.Sonra saf sabreye karar verdim.Sıfırlayacağım ve bana sabre stat ve talent build verirseniz memnun olurum.
  • Üyelik nerden alacağım biliyor musunuz? Birde msn grubu falan var mı?
  • Üyeliği sitesinden alıyorsun o.O
  • Tamam Register bölümü bende gözükmedi nedense de o yüzden sorun çıktı. Şimdi açtığımda buldum kusura bakma. 15 dk sonra bende başlayacağım oyuna umarım güzeldir :D
  • Güzel güzel :P
  • 30+ lvl olan arkadaslarla konustum pvp den ne duymuslan ne gormusler :D o derece yani.
  • arkadaşlar bana oyunda yardımcı olacak biri var mı nickim udi
    ve ata binmeyi nasıl ayarlıyoruz
  • Arkadaşlar oyuna başladım fakat bir kaç tane sorum olacak.

1) Oyunda nasıl ata biniyoruz? At var yanımda küçük bir tane ama binilmiyor.
    2) Sabre açtım. Skill ve statları nasıl vermeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farlow -- 19 Aralık 2010; 13:35:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow
    Arkadaşlar oyuna başladım fakat bir kaç tane sorum olacak.

1) Oyunda nasıl ata biniyoruz? At var yanımda küçük bir tane ama binilmiyor.
    2) Sabre açtım. Skill ve statları nasıl vermeliyim?

Ata binmek için klavyeden Pye bas.Sonra atın altında ... OFF diye bişey var onu ON yap ve at nalı skilini kullan.
  • oyun hakkında adam gibi bi rehber hazırlasa biri harika olacak skilleri statları neye göre verecez hiç bilmiyorum kaldım işin içinde
  • 3 gün filan evde değildim Şimdi geldim oyuna girecem Türk guildi kuruldumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

3 gün filan evde değildim Şimdi geldim oyuna girecem Türk guildi kuruldumu

kuruldu.
  • Gift Shopping'e tıkladığımda error alıyorum nedense. Sebebini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Gift Shopping'e tıkladığımda error alıyorum nedense. Sebebini bilen var mı?

aynısı bendede oluyo win 7 kullanıcılarında oluyormuş laptop kullanıyom ne yüklüceksem artık saçmalık yaw
  • bana oyunda yardım edecebilecek bi hayırsever var mı bu stat skil mevzuunu halledemedim de .
  • Statlar:

Str ex.atak veren yani fiziksel normal atak gücünüz skill vurmadan vurdugunuz damage verir ex.def verir

Psyque : Hp verir

skill : skille vurdugunuz damageyi yükseltir.

bence melee karakterler sadece skill ve str vermeli haberiniz olsun yani şudur

her levelde 2 point gelir bunları vermeyin 5 levelde verin 10point oldu bunun 6sni skille 4ünü stre verin yani sistemi buna göre kurun

hemen vericem diyosanız ilk aldıgınız pointi str ye 2 verin sonra alacagınız 8 pointi skill e verin.

Stat ve Skill Resetleme taşları görevden geliyo max :30 LVL 30dan sonra kullanamıyorsunuz biraz deneyin kafanıza göre sonra 0layın istediğinize göre verin. Hp azsa pysquede verin arada Crit için bi stat daha vardi yazar zaten onada verin arada bir.

Oyunda Win7 kullanıcıları gift bag görevini yapamazlar söyleyim pacth gelene kadar sabredin çünkü o görevi windows 7 desteklemiyor karşı çıkan bişeyler var :D

oyunda en iyi karakter en iyi vuran karakterdir unutmayın size örnek verebileceğim karakter Sabre ve Polearmdır az vurim hızlı vurim davasını geçin aldanmayın

Skill: skilleride kafanıza göre verebilirsinz ister 10 skilli birden açın ister 1 tane açın size kalmış ama mantıklı olan hangi silahı alıp kullanmaya başladıysanız onu ilk önce fullemek yanında yardımcı olarakda battle skillini açmaktir Heal skilli Speed skilli def vs gibi skiller mevcuttur.

Ve en önemlisi herzaman pasif skillerinizi fulleyin en çok işe yarayan skilleriniz onlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 19 Aralık 2010; 23:25:42 >

• Cevap için teşekkürler
  • önemli değil yaw bende fazla bilmiyomda mmorg bilgisi işte oyuna girdik 2 dakkamı aldı çözmek ama birtürlü görev yapamıyorum 22 olduk questsiz kasıyoz win 7 yüzünden
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.