Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben convert action die bi görev aldım bi türlü yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

Statlar:

Str ex.atak veren yani fiziksel normal atak gücünüz skill vurmadan vurdugunuz damage verir ex.def verir

Psyque : Hp verir

skill : skille vurdugunuz damageyi yükseltir.

bence melee karakterler sadece skill ve str vermeli haberiniz olsun yani şudur

her levelde 2 point gelir bunları vermeyin 5 levelde verin 10point oldu bunun 6sni skille 4ünü stre verin yani sistemi buna göre kurun

hemen vericem diyosanız ilk aldıgınız pointi str ye 2 verin sonra alacagınız 8 pointi skill e verin.

Stat ve Skill Resetleme taşları görevden geliyo max :30 LVL 30dan sonra kullanamıyorsunuz biraz deneyin kafanıza göre sonra 0layın istediğinize göre verin. Hp azsa pysquede verin arada Crit için bi stat daha vardi yazar zaten onada verin arada bir.

Oyunda Win7 kullanıcıları gift bag görevini yapamazlar söyleyim pacth gelene kadar sabredin çünkü o görevi windows 7 desteklemiyor karşı çıkan bişeyler var :D

oyunda en iyi karakter en iyi vuran karakterdir unutmayın size örnek verebileceğim karakter Sabre ve Polearmdır az vurim hızlı vurim davasını geçin aldanmayın

Skill: skilleride kafanıza göre verebilirsinz ister 10 skilli birden açın ister 1 tane açın size kalmış ama mantıklı olan hangi silahı alıp kullanmaya başladıysanız onu ilk önce fullemek yanında yardımcı olarakda battle skillini açmaktir Heal skilli Speed skilli def vs gibi skiller mevcuttur.

Ve en önemlisi herzaman pasif skillerinizi fulleyin en çok işe yarayan skilleriniz onlardır.

İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun Yanlış yönlendiriyorsun Belli bunların hepsini 1 günlük deneyimine göre kafandan sallıyorsun Ve bu benim çok kanıma dokunuyor Kötü söz söylerdim ama banlanmak istemiyorum

• quote:

önemli değil yaw bende fazla bilmiyomda mmorg bilgisi işte oyuna girdik 2 dakkamı aldı çözmek ama birtürlü görev yapamıyorum 22 olduk questsiz kasıyoz win 7 yüzünden

ben win x64 ultimate kullaniyorum sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

quote:

Statlar:

Str ex.atak veren yani fiziksel normal atak gücünüz skill vurmadan vurdugunuz damage verir ex.def verir

Psyque : Hp verir

skill : skille vurdugunuz damageyi yükseltir.

bence melee karakterler sadece skill ve str vermeli haberiniz olsun yani şudur

her levelde 2 point gelir bunları vermeyin 5 levelde verin 10point oldu bunun 6sni skille 4ünü stre verin yani sistemi buna göre kurun

hemen vericem diyosanız ilk aldıgınız pointi str ye 2 verin sonra alacagınız 8 pointi skill e verin.

Stat ve Skill Resetleme taşları görevden geliyo max :30 LVL 30dan sonra kullanamıyorsunuz biraz deneyin kafanıza göre sonra 0layın istediğinize göre verin. Hp azsa pysquede verin arada Crit için bi stat daha vardi yazar zaten onada verin arada bir.

Oyunda Win7 kullanıcıları gift bag görevini yapamazlar söyleyim pacth gelene kadar sabredin çünkü o görevi windows 7 desteklemiyor karşı çıkan bişeyler var :D

oyunda en iyi karakter en iyi vuran karakterdir unutmayın size örnek verebileceğim karakter Sabre ve Polearmdır az vurim hızlı vurim davasını geçin aldanmayın

Skill: skilleride kafanıza göre verebilirsinz ister 10 skilli birden açın ister 1 tane açın size kalmış ama mantıklı olan hangi silahı alıp kullanmaya başladıysanız onu ilk önce fullemek yanında yardımcı olarakda battle skillini açmaktir Heal skilli Speed skilli def vs gibi skiller mevcuttur.

Ve en önemlisi herzaman pasif skillerinizi fulleyin en çok işe yarayan skilleriniz onlardır.

İnsanları yanlış bilgilendiriyorsun Yanlış yönlendiriyorsun Belli bunların hepsini 1 günlük deneyimine göre kafandan sallıyorsun Ve bu benim çok kanıma dokunuyor Kötü söz söylerdim ama banlanmak istemiyorum

ne diyon sen krdşm ? söyle neresi yanlış yazdıgımın 1 günlük bilgiylemiş sen bi oyunu 10 günde çözersin ben 1 günde belki sen 1 saatte ben 10 saatte ne bu konuşma tarzı ne ayaksın la sen

• bornavilivarol senin dediklerine göre char yapanları sonra görecez Sen oyunu 1 günde çözersin ben 10 günde he nasıl çözdüğün belli oyunu büyük konuşma
    Ben bişey demiyorum sen kendin görüceksin

Burda bilmişlik yapıp insanlara yanlış bilgi vericeğine hiç bi şey deme daha iyi

Birşey biliyorumki senin dediklerinin yanlış olduğunu söyleyebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 20 Aralık 2010; 18:43:44 >
  • yanlış olanları düzelt ozaman krdş benim yanlışımı ayıpmış gibi laf carparak yapıcağına adam gibi şuraya benle atışacağın vakti oyunla ilgili gerekli bilgileri yaz adamlara yardımcı ol madem benimkiler yanlış .

ben çözdüm demedim yazdıgım yazıyı iyi oku çözdüğüm kadarıyla dedim her oynadıgım oyun birebir aynı zaten bu zamana kadar hiç farklı bi mmorg gördünmü skill bazı değişiktir ama smilatörü aynıdır altyapıyı değişik kuran oyunda fpsdir mmorg değildir zaten 1997 yılından beri mmorg oyunları oynuyorum ilk çıkan Ultima online ve 13 senelik bi mazim onu oynarken tabi başka oyunlarıda oynadım ama uoyu 2 senedir oynamıyorum ben kralim flnda dediğim yok yani tek dediğim bildiğim ve tecrübe kazandıgım bilgileri aksettirdim burda. sence oyunların arasında ufacıcık bir fark varmı her oyunda oldugu gibi f.atak veren War cracterler STR bazlı Menzilli olanlar Agi Speical olanlar inttir her oyunda oldugu gibi Hpyi veren (STR-agi-Pysque-hp)dir dimi? yanlışlarımı bu şekilde bana laf sokarak değil doğrusunu yazarak göster nese eyw

• Gift Box Win7 de düzeldi arkadaşlar...
  • 6-12 Ocak arasında servera reset atılıp silinicekmiş sanırım herşey. Bende bıraktım o yüzden kasmayı :)
  • cuss....
  • Uzun zamandır mmorpg ariyodum dh dan loong u fark ettim ve deneyeyim dedim

2 gunluk denemem sonucunda edindiğim deneyimler

- oyun genel anlamda sadece gorevlerden ibaret sabre ve sword olarak gittim ve talent leride once skillerin istedigi sekilde ve onun disinda dmg artıran sekilde skill vs gibi yerlere verdim 20 lvl de 24 lvl moblara lure yapip cok rahat 6-10 arasi toplayabiliyorum ama verdigi exp cok dandik ( oyun icinde exp artırıcı scroll lardan okuyorak denedim )
    - sabre olarak her skilli kullanabiliyorum ancak sword a en son acilan skili kullanamiyorum
    - oyun icinde gorevlerden sonra ismimizin uzerinde cesitli isimler cıkıyorum Open .... gibi ve bu zaman la degisiyor oyun icinde charakter bolumunde bu tittle olarak geciyor ve bunu istedigin zaman degistirebiliyorsun ve bunlarinda cesitli ozelligi var
    orn : bazısı %10 hp
    talent point 10 gibi ozellikleri bulunuyor
    talentlerde sabre ve sword da en sol kısımda bulunan passive skill 10/11 den sonra ilerlemiyor daha sonra kalan talent pointleri asagilardaki skillere vererek onlarida actım
    - oyun icinde fazla lvl almadım sadece oyunu cozmek icin belirli arastırmalar yaptım
    - at almıstım ancak at ile suya girince daha at yuzu goremedim sanırım oldu
    - 3 adet pet var ve bazılarının ozellikleri var , gorevlerden verilen et e benzer ( isimleri hatırlamıyrum ) bi item pet lerin exp sini artiyor bazı lari ise exp sınırını artiriyo
    - oyun genel anlamda gorevlerden ibaret dedigim gibi ve cok sıkıyo zamanla
    - oyunda gaint moblar cok kolay cıkıyor mesela gorev icin kesmeye gittiginiz bir mob u toplayın ve surekli kesin belirli bi zaman icinde o mob sınıfının gaint i (oyun icinde uniqe olarak adlandırılmıs) cıkıyor ve bazen iyi itemler verdigi oluyor
    - stone die bisi ile aoe skili kullanabiliyorsunuz ve mevcut skillerinizden en cok dmg verenin 2-3 katını vuruyor ancak ilerleyen lvl lerde fazla elde edemiyosunuz
    - oyunda moblardan ve gorevlerden silver elde ediyorsunuz ve bu tam emin degilim ama 6000 ile 10000 arasi bi arada degiserek silver in sol tarafindaki gold kısmına 1 olarak gecip geriye de silver kalıyor alisverislerde felan bunu kullanabiliyorsunuz
    -talent bolumunde en altta talent le ilgili bisi var ve ona tıkladıgınızda silver ve gold ile extra talent point alabiliyosunuz

2 gun oynadıktan sonra emek verilmeye deger gormedigim icin sildim oyunu bazı isimleri bu yuzden burada aktaramadım yinede oynayacak arkadaslara yardımcı olacagini dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XantoR -- 27 Aralık 2010; 22:06:56 >

• Xantor ben de senin gibi düşünüyorum, 1.5 gün oynadım ve tereddütsüz sildim.
  • @ XantoR

Talent point pasiflerin orada zaten 11 değil 10 yazıyor.Alan dar olduğu için 0, 1 gib gözüküyor. 10/11 değil zaten 10/10
  • Arkadaşlar ben downloader indirdim oyunun. İnternet hızım 8 mbit ama downloader'i acıyorum indirme hızı 28byte'lara düşüyor :S 24 saat kaldı diyor. Neden kaynaklanır acaba ? İndiremiyorum :S Yardm lütfen.
  • Bu oyunu oynayacak arkadaşların haberi olsun, CS inanılmaz dengesizlik yaratacak. lvl 100 itemları, %100 + basma scrolları falan var, sonra demedi demeyin
  • 19 una ertelendi açılış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

19 una ertelendi açılış...

Ertelenmemiş... Admin forumda yanlış yazmış şimdi özürdileyip düzeltti. 19una kadar %200 exp bonus var...
  • 19una ertelenmiş evet. oyun yine açık olacak ama 19unda gidecek her şey(character wipe vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elluin -- 12 Ocak 2011; 20:31:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

19una ertelenmiş evet. oyun yine açık olacak ama 19unda gidecek her şey(character wipe vs)

hani wipe gelmeyecekti open betada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quote:

Orijinalden alıntı: Elluin

19una ertelenmiş evet. oyun yine açık olacak ama 19unda gidecek her şey(character wipe vs)

hani wipe gelmeyecekti open betada?

gamigo olduktan sonra yayımcısı her şeyi bekleyeceksin. Adamlar open beta yapıyor ve wipe var Oynayanlara sabır diliyorum.
  • zaten oyunda max lvel cok yuksek, kasanlara sabir :d.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.