Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legolas

burda pk lvl 30 üstünde var. az önce görev yaparken adamın teki saldırdı :)

öldürdüm. bi daha geldi bi daha kestim :) sonra kardeş kardeş yanımda görevini yaptı :p

zuahahaa. var oyle hiyarlar.
  • niye baglanamiyorum anlamadim, failed to connect to server falan hata veriyor....
  • quote:

burda pk lvl 30 üstünde var. az önce görev yaparken adamın teki saldırdı :)

öldürdüm. bi daha geldi bi daha kestim :) sonra kardeş kardeş yanımda görevini yaptı :p

sopa yemeden akıllanmaz böyleleri :D
  • Beyler bişey sorucam bu arada oyunun Guild sistemini Çözebilen var mı ? Bütün ayrıntıları ile beraber çünkü guild cok büyük bir olay diyorlardı da ....
  • Başlayacak arkadaşlar Akrobat'a pm atarlarsa birlikte oynayabiliriz uzun süredir oynuyorum oyunu yeni başlayanlara yardım edebilirim
  • ben hala oynuyorum nick Demosty
  • benim nick Mengyi, biyerde gorurseniz dalmayin :d.
  • Arkadaşlar Ben 40 lwl oldm 1 Main quest var adı Convert Action Male phoenix Feather istiyor 1 tane. Daha önce kestigim icin bende var Ama bu itemi campın dışında kimsenin bulamayacagı bir yere gömmemi istiyor ... Yapamadım İtem tıklanmıyor bile Yardım lütfen

Resim linki burdahttp://i1101.hizliresim.com/2011/1/23/1779.jpg büyütünce netlesiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamciKudurtan -- 23 Ocak 2011; 14:08:43 >
  • onu ben yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum geziyordum atla civarda baktım olmuş
  • önceden gamigoya üyeliğim vardı ama loong a girmeyi bi türlü beceremedim! account sitemden giriş yapıp loong a sing up diyorum ama Registration Service currently unavailable! alıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Beramus_

onu ben yaptım ama nasıl oldu bilmiyorum geziyordum atla civarda baktım olmuş

Hmm... Sadece gezicez yani bir işlem yapmaya gerek yoq denerim artık bu arada o gorev dısında sadece cave gorevleri var baska ne armor veren nede yüzzük veren gorevler yoq takıldım resmen :D Yardm edecek varsa sevinirim
  • Bu oyun ilk başta bana iyi gibi göründü. 20 lvl a kadar kastım. Ama Çhina ortamı bir süre sonra bayıyor.
  • Yok arkadas kaldı boyle gorevler yoq gorev aldıklarımda anlasılmıyor yarısı çince cevirilmemis o gorevi yapmassam cıkamıcam 40 dan :D yapan bırı solesin su male phoenix feather i nere gömüyoruz?
  • quest sistemi cok dandik bence oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm1904

Arkadaşlar Ben 40 lwl oldm 1 Main quest var adı Convert Action Male phoenix Feather istiyor 1 tane. Daha önce kestigim icin bende var Ama bu itemi campın dışında kimsenin bulamayacagı bir yere gömmemi istiyor ... Yapamadım İtem tıklanmıyor bile Yardım lütfen

Resim linki burdahttp://i1101.hizliresim.com/2011/1/23/1779.jpg büyütünce netlesiyor ...

yerde ok gibi bişey var onun üzerinde bekliceksin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krm1904

Arkadaşlar Ben 40 lwl oldm 1 Main quest var adı Convert Action Male phoenix Feather istiyor 1 tane. Daha önce kestigim icin bende var Ama bu itemi campın dışında kimsenin bulamayacagı bir yere gömmemi istiyor ... Yapamadım İtem tıklanmıyor bile Yardım lütfen

yerde ok gibi bişey var onun üzerinde bekliceksin.

Saol o görevi coktan yaptımda Türk guildi filan var mı oyunda ? Online sayısı yuksek olan bir tane ? 43 lwl oldm bir kac sorum varda craft ile ilgili filan ...

• Turkiye diye bi guild gördüm bugün gezerken.
  • Bakıma girdi oyun saat Bizim saatimizle 2 de acılıcak Yeni patch i deniyorlar mış ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quest sistemi cok dandik bence oyunda.

yanılıyorsun bence en kolay quest sistemine sahip oyun... tıkla git usulu ilerliyor gorevler ve basit questler oyunun akıcılığı cok iyi hiç sıkılmıyorsun... her daim ugraşacagın seyler var.. craft sistemi cok iyi calişiyor... pvp pk si cok zevkli clan sistemi clan questleri gercekten eglenceli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaaka -- 26 Ocak 2011; 13:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quest sistemi cok dandik bence oyunda.

yanılıyorsun bence en kolay quest sistemine sahip oyun... tıkla git usulu ilerliyor gorevler ve basit questler oyunun akıcılığı cok iyi hiç sıkılmıyorsun... her daim ugraşacagın seyler var.. craft sistemi cok iyi calişiyor... pvp pk si cok zevkli clan sistemi clan questleri gercekten eglenceli.

İyi güzel diyorsun da Oyun Main task questleri ile ilerliyor yani Main Task gorevini bir kaybettin mi kalıyorsun Görev açılmıyor cünkü başka ... Ben 44 lwl im ve main task gorevi yoq kaldım öyle Sadece Altar gorevleri var onlarıda yapmak icin saglam party lazım ....

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.