Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben ve Arkadaşım Oyuna Başlıyoruz.. Oyunda Tecrübe Sahibi Kişiler Stat Konusunda Aydınlatırsa Seviniriz. :)
    Oldukça Karışık Bir Sistem.
  • Oyuna girmemesinin sebebi nedir ? Launchere tıklıyorum öle kalıyor girmiyor. 50den fazla oyun denedim adam gibi oyun yok f2p ya :(
  • Beyler biri yardım etsin nasıl oyuna girecem. "failed to connect server, please try again later" diyor.
  • http://cultureandchaosmmo.com/

hadi hayırlı olsun oyunun privatesi çıkmış

Experience: 5x
    Droprate : 3x

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 6 Mart 2011; 2:37:34 >
  • Oyunda Çok fazla quest var insan sapıtıyor ne yapacağını tracking modu war o açıdan güzel yada full grafik ayarlarini açtıgınızda ekrana 10 dk zor baktım çok felaket bir şekilde göz yoruyor
  • Zevkli bir oyuna benziyor ama Türk oyuncu arıyorum oyunda hala bulamadım.
  • oyuna devam eden var mı ???
  • oyunda en eski ben kaldım sanırım türk oyuncu olarak, can sıkıntısı takılıyoz işte boş kalmayalım diye oynayan warsa LadyMo pm atın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
  • Arkadaşlar oyuna bugun katıldım yalnız ufak bı sorunum var. sistemimi yazayım ona gore bı fıkır verın kafayı yıcem az kaldı.

Sistem özelliklerim

1 gb 256 bit gts250 ekran kartı
    çift cekırdek e8400 core 2 duo işlemci
    4 gb 1600 mhz ddr3 ram
    windows 7 ultımate işletim sistemi

bu ozellıklerde oynuyorum ama sureklı faıled connect tı server hatası alıyorum. bellı bır sure oyunu oynuyorsun sonra bu hatayı verıyo. yabancı forumlarda arastırdım oyunu sıl tekrar kur guvenlık duvarını kapat falan demısler hepsını denedım ama nafıle. makıne yenı formatlandı 2 gun once ısletım sıstemınde de bısı oldugunu sanmıyorum. guvenlık duvarını kapattım ustune modeım guevnlık duvarını bıle kapattım yıne olmadı. ne yapmam gerek bı fıkrınız var mı ? sımdıden tesekkurler ...
  • uzun zamandır oynuyorum fakat öyle bir sorun hiç başıma gelmedi pc ile alakalı bir problem oldugunu düşünmüyorum çünkü benim pc den daha iyi bir sistemin var, kii bende sürekli 3 client açık duruyor...
  • Ya beyler oyuna giremiyom devamlı dc veriyo sorun nedir bilen varmı
  • Şu an oyundayım baya güzel.
    Grafikler filan iyi görünüyor.
    Bilgili arkadaşların pm atmasını istiyorum
    WeForVandetta nick
    lvl 22 şu anda

yeni başlayanlara yardımcı olmaya çalışırım
    Oyundaki binek sistemini çözemedim.Para ile mi alınıyor?

OYUNDA PVP NASIL BU ÇOK ÖNEMLİ BİLEN ANLATABİLİR Mİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 13 Mayıs 2011; 23:06:48 >
  • Oyun süper hele dövüş müziklerine bittim. Çok akıcı bir oynanışı var. Grafikler F2P için gayet iyi. Nick'im Scifo oynayan varsa ekleyebilir.
  • Bi aralar girmiştim.Hoşumada gitmişti.Ama sürekli dc problemi yüzünden oynayamadım.
  • bende basladım bu oyuna oynayan varsa pm atsın
  • Bende tekrardan başlayabilirim ama nereye gitsem bi 4-5 dakika bekliyorum npcler fln anca geliyor . Yani ben biyere gidiyorum bikaç dakka bekledikden sonra npcler fln gözüküyor bu sorunu bilen varsa tekrar başlayabilirim .
  • oyundaki nick

FORZA-60-LVL

İSTEYEN -SORUSU OLAN EKLESİN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canbartu2000 -- 30 Haziran 2011; 23:36:42 >
  • arkadaşlar biri bana yardımcı olabilirmi ?
    account açtım ama loong online a login olamıyorum
    Failet to connect to the server. Please try later. yazıyor hep yanlış mı aldım account u acaba
  • Ben indiriyorum şuan akşama yada yarına başlama şansım olur bakalım bi denicem eğer oyunda yeni arkadaşlar varsa pm leşelim oyunda birlikte hareket edelim..
  • oyun pek sevilmedi heralde bi ben mi sevdim
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.