Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: krm1904

quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

quest sistemi cok dandik bence oyunda.

yanılıyorsun bence en kolay quest sistemine sahip oyun... tıkla git usulu ilerliyor gorevler ve basit questler oyunun akıcılığı cok iyi hiç sıkılmıyorsun... her daim ugraşacagın seyler var.. craft sistemi cok iyi calişiyor... pvp pk si cok zevkli clan sistemi clan questleri gercekten eglenceli.

İyi güzel diyorsun da Oyun Main task questleri ile ilerliyor yani Main Task gorevini bir kaybettin mi kalıyorsun Görev açılmıyor cünkü başka ... Ben 44 lwl im ve main task gorevi yoq kaldım öyle Sadece Altar gorevleri var onlarıda yapmak icin saglam party lazım ....

diğer görevleri yaptıkça main sory de ilerliyor. benimde arada kaybolup görev yaptıkça main story görevlerinin ilerlediğini gördüm.

• Evet doru uzattılar . Bu arada Beramus sen kac lwl sn ?
  • quote:

quote:

quote:

yanılıyorsun bence en kolay quest sistemine sahip oyun... tıkla git usulu ilerliyor gorevler ve basit questler oyunun akıcılığı cok iyi hiç sıkılmıyorsun... her daim ugraşacagın seyler var.. craft sistemi cok iyi calişiyor... pvp pk si cok zevkli clan sistemi clan questleri gercekten eglenceli.

İyi güzel diyorsun da Oyun Main task questleri ile ilerliyor yani Main Task gorevini bir kaybettin mi kalıyorsun Görev açılmıyor cünkü başka ... Ben 44 lwl im ve main task gorevi yoq kaldım öyle Sadece Altar gorevleri var onlarıda yapmak icin saglam party lazım ....

main task gorevi bitmez ve kaybolmazda :) Q ya bastiktan sonra Avriavle quest dedikten sonra başında ST yazan gorevler main task gorevleridir.. eger gorevlerin hicbiyerde gorunmuyorsa lvl atlaman gerekiyor demektir lvl atladiktan sonra tekrar aciliyor gorevler. suan 53 oldum cok rahat devam ediyorum... birde eger lvlde sorun cekiyorsan Günlük gorevleri yap ve eger paranda varsa para ile yapilan gunluk gorev var bi tane o seni hergun bir iki level almana yardimci olur soyle düşün 53 lvelim ve yellow castle a yeni geçtim 43 gorevlerini daha yeni yapmaya basladim..

• group1527166@groupsim.com gurup kurdum gelin
    oynayan var gibi gözüktü kurdum hemen konuşuruz burdan
  • quote:

quote:

quote:

quote:

main task gorevi bitmez ve kaybolmazda :) Q ya bastiktan sonra Avriavle quest dedikten sonra başında ST yazan gorevler main task gorevleridir.. eger gorevlerin hicbiyerde gorunmuyorsa lvl atlaman gerekiyor demektir lvl atladiktan sonra tekrar aciliyor gorevler. suan 53 oldum cok rahat devam ediyorum... birde eger lvlde sorun cekiyorsan Günlük gorevleri yap ve eger paranda varsa para ile yapilan gunluk gorev var bi tane o seni hergun bir iki level almana yardimci olur soyle düşün 53 lvelim ve yellow castle a yeni geçtim 43 gorevlerini daha yeni yapmaya basladim..

Hmm Ben tam bilmiyorm yha sadecee main ve cevresi gorevleri yapıyordum bi haberleselim senle Yha Yardıma ihtiyacım var

• sabre+bow iyimi sizce
  • çook fazla lag var yazılar gelmiyor gorevi bitiremiyorum seçecegim item yanlıştır diye ama ormal mesela onlarda şuan sabah :D
  • Bu günlük para ile yapılan görevleri nereden alıyoruz ? cezaaka bi söylermisin?
  • bi sorun onceden oyuna giriyodum ama bazen npclerdeki yazılar bzende npcnin kendisi gözükmüyodu şimdide şehirde kaldım oyuna girer girmez runtime error alıyorum oyun kapanıyor ?
    Al sana Çin işkencesi
  • quote:

Bu günlük para ile yapılan görevleri nereden alıyoruz ? cezaaka bi söylermisin?

her mapda bir kaç npc wardir normal günlük gorev veren iclerinde bir kadın npc var o veriyor dediğim görevi questin ismini unuttum bakınca yazarim.... ayrıca yeni mapa gectiginizde yada npcler yada playerlar gorunmuyorsa ctrl/akt/del yapin Client.exe ye sağ tiklayip öncelik ata sekmesinden Gerçek zamanı işaretleyin. sorununuz kalmayacaktır...
  • artık okadar sorun değil npc gozukmemesi cunku oyunu acar acmaz yani chara girince runtime hatası alıyorum
  • Arkadaşlar chara göre stat dağılımını nası yapyoz bilen varmı?
  • Ahah server dun gecee bugun bu saatte olmak uzere 2 dir çöküyor Böyle dewam ederse 2. serveri erkenden açarlar :D

Bu arada statlar kastıklarıma gore söyleyebilirim eger tank istiyorsan polearm + sabre git item giyebilicek kadar str gerisi full phy olmalı sabre ve polearmin 1. passive leri mutlaka maxda tutulmalı polearmda ki defans skili mutalaka acılmalı hereseye + verior ismi aklımda degil ...
    Bow da dodge istiorsan agi ama pek vermen ii olmuyor attack azaliyor skill e cok vermemen gerekiyor zaten kendi buf skilli crite yarıyor str agırlıklı + skill gitmelisin + battle 3. class olarak + 45 den sonra swordun sadece 1. passivlerini dusunebilirsin
    Zither + healing de passivleri mutlaka açıcaksın ve attack skillerini tabikide Eger hızlı kosma acc gibi seyler istersen Battle dan acabilirsin ilerki llw lerde gelen Talent Point artıyor + görevler veriyor + tacticsten satn filan alıyorsun . Pointler ise sprint + skill genelde esit olmalı cunku zither cok crit atıyor ve cok sağlam damage atiyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RamciKudurtan -- 31 Ocak 2011; 15:46:56 >

• şuan giriliyomu?
  • ben yeni başladım fakat aşırı lag var oyunda?
  • [Deleted by Admins]
  • Eger Türk guild arayanlar var ise Fear adlı bir TÜRK guildi var hergün sabit 8 10 kisi online toplam Memberi 28 yardımcı oluyorlar Gelmek isterseniz master DUKE epm atin friend ekleyin o sizi alır yas ortalamasıda yüksek... Coluk cocuk yoq
  • Arkadaşlar şu anda kapalımı oyun indirdim fakat giriş yapamıyorum sitesindende bulamadım servers status gibi birşeyleride yok varmı bir bilgisi olan ?
  • oyunu kurdum fakat play e tıkladıkdan sonra girer gibi oluyor fakat oyuna girmiyor neden acep???
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.