Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl Windows mode yapıyorz?Bir turlu olmadı ... Bir de Toplayıcı ve buff veren pet artık itemleri toplamıyor neden acaba ?
  • Muhtemelen petin canı bitmiştir et ile doldurabilirsin canını.
  • server down mu ne is not response falan diyor login ekraninda. down ise ne zaman acilir?
  • Yarın OBT başlıyor. OBT için guild ismimizi ayırdık gelmek isteyen seviyeli arkadaşları bekleriz... VOODOO guildi..
  • Oyunun Sunucu Dosyaları Çıktı Private Serverlar Çıkmaya Başlar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aseref

Oyunun Sunucu Dosyaları Çıktı Private Serverlar Çıkmaya Başlar :D

oyun free to play degilmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: testq

Loong nedir?
    Loong online antik Çhina esas alınarak yapılmış bi F2P (ücretsiz) 3D MMORPG (rol yapma) oyunudur.

paylaşım için tşk yanlış anlama da yazıcıoğlunda mı çalışıyorsun ? Çhina ne yahu
  • Ne oldu yha Bqun Reset filan diyorlar dı .....Server kullanılabılır durumda fakat eski accountumla giremiyorum yetmıyor gibi sitede uyelik bölümü şuan icin kullanılamaz diyor ... Bakımda mi? Bu olay ne zaman biter Bilen birisi veya birileri söyleyeblr mi ?
  • oyun saat 14 de açılacak yazıyor..
  • oyunu birkaç saat oynadım daha pvp olayına pek rastlamadım ama oynanabilir gibi geliyor.Server açılsın denemek istiyorum.
  • Bizim saatimiz ile 4 te açılacak tüm karakterler 0 landı OBT ye geçiliyor. Bu arada oyunun Guild sistemi başlı başına bir oyun olmuş
  • ben de başlayacağım oyuna. closed betada askerde idim. güzel oldu 19 ocak'ta başlamaları. askerdeyken %50 dracon coin bonusundan yararlanmak için 1700 coin almıştım. türk guildi bulursam girebilirim.
  • beklendiğinden 1 saat önce açıldı serverlar :)

Nickim Legolas
  • Arkadaslar yardım ltfen bir sorum olucak oyunu cbt de oynarken yarım ekrana aldıgımda sorun yoq tu fakat obt patchden sonra oyunu yarım ekran'a alıp oynamak istedigimde oyun ekranı sadece siyahlıktan ibaret sadece true full screen modda oynayabiliyorz Yardm ltfen neyden kaynaklanıyor?
  • Beyler bende başlayacağım ama oyuna girmiyor yelik alırken mi sorun oldu bilmiyorum ama . oyun id giriş bölümüne kadar açılıyor id pw giriyorum failed connect to server diyor . . yardım etmenizi rica edicem
  • dostum bana yardım edebilirmisin oyunu çözmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

beklendiğinden 1 saat önce açıldı serverlar :)

Nickim Legolas

yani iyi ler :D. diger oyunlarda 1gun sonra aciliyor verdikleri zamandan.
  • @messi2003 oyun baya kapsamlı ben de çözmeye çalışıyorum.

@gizmo_x evet baya iyiler :)
  • oyunda herseyi gordum birpvp goremedim 30 lvl e kadar :d.

l2 oynarken 5 lvl den sonra hatta 1lvl den yanindaki adamlari pk leyip keyif yapabiliyorsun.
  • burda pk lvl 30 üstünde var. az önce görev yaparken adamın teki saldırdı :)

öldürdüm. bi daha geldi bi daha kestim :) sonra kardeş kardeş yanımda görevini yaptı :p
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.