Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bişi dicem girerken polearm totenham açtım ama polearmla kasıyorum bunun yanında yardımcı olarak totenhamı acıcaktım vaz geçtim battle talentini açıyım mı işe yarar mı
  • bu senin oynama zevkine baglı biraz takıl . lvl 30 a kadar 4 defa stat ve talent sıfırlayabiliyorsun . tabii yanlıslıkla o sıfırlama ıtemlerini satmadıysan

pc acık kalmasında sakınca yoksa yatmadan onca balık avlama ya bırakın sabaha kadar 5 lvl rahat atlar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher_tr -- 18 Aralık 2010; 0:43:41 >

• oyunu indiriyorum deneyecek. bakalim ne is :D.
  • deminden beri lag yoktu simdi laga girmeye başladım
  • gift bag diye bi görev var tıklayınca hata veriyo oyun kapanıyo anlamadım ne iş bu yaw? 22oldum 2 görev var sadece bri bi diğeride accept edilmiyo ilerliyemedim 22 de kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornavilivarol

gift bag diye bi görev var tıklayınca hata veriyo oyun kapanıyo anlamadım ne iş bu yaw? 22oldum 2 görev var sadece bri bi diğeride accept edilmiyo ilerliyemedim 22 de kaldım

Windows 7 kullananlarda oluyor o genelde bende o npc yi kullanamıyorum şu an tıklayınca error veriyor patch le fixlerler umarım green weapon dan madur oynuyorum
  • Oyuna başladım 15lvl oldum ve gayet güzel geldi.
    Ama BOİ gibi göreve dayalı bir oyunsa sonu BOİ gibi olur hiç merak etmeyin.
    Pvpye ait bir iz de göremedim.
  • Göreve dayalı olsa bile oyunun atmosferi çok güzel.Hiç sıkmıyor beni görev yapmak.
  • Şimdilik 2 sorunum var:
    Depodaki ve çantamdaki kapalı slotları nasıl açarım?
    Quest ve konuşma penceresinin arka planını nasıl koyu renk yaparım?
  • ben niye baglanamiyorum yaw? waiting server validation diyor sonra failed falan msg geliyor. ne is?
  • Oyun görevden ibaret sadece.Talisman,BOİ gibi oyunların çakması resmen.
    Görevden göreve giderken kat edilen mesafe de çok uzun.
    Her şeyi robot gibi yapınca insan sıkılıyor.
    Benden bu kadar.Size iyi oyunlar dilerim.
  • oyunda pvp nasil?
  • 22 lvl oldum, ne pvp hakkında bir şey konuşanı, ne de pvp duyurusu görmedim.
    Yani ilk başlarda pvpden eser yok.
  • sanırım ilerde 50 levelde fln aile seçiyosunuz yani bi clan üyesi gibi guild savaşları zaten varmş ama daha 22siniz ne bu pvp fln gidip 50 level adama crit atıp 10k vurmayı planlamıyonuz heralde :D şimdi herkes level kasma meraklısı çünkü oyundaki yüksek Bossları kesebilen yoktur millet kasıp o bossları kesip içindeki itemleri lootlama peşinde yani mantıken :D (adukent gibi oldu :D) 50 olmadan pvp göremezsiniz sanmıyorum yani.
  • Arkadaşlar siteden download bölümüne geldim ve indir'e bastığımda 1.5 mb'lık birşey indirdim. Sonra ona tıkladım ve bir pencere açıldı. Oradaki yükleme çizgisi yavaş yavaş sona doğru yaklaştı ve bir süre sonra dondu. Ne yapmalıyım?
  • PvP olmasi lazim yaw low lvl en zevkli :d. ornegin l2, wow da low lvl den pvp var.
  • oyunda neomi nick ini kullaniyorum. turk guildinde bugun girdim :d.
  • arkadaşlar bu oyunda ne gibi classlar mevcut ben koda çok ii priest oynardım var mı bu türden bi clas ve oyunda statları neye göre veriyoruz
  • oyunda class yok.
    karakter yapiyon sonra kullanicagin sillaha gore talent aciyon, talentlerden skill felan aciliyor guzel sistem yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Farlow

Arkadaşlar siteden download bölümüne geldim ve indir'e bastığımda 1.5 mb'lık birşey indirdim. Sonra ona tıkladım ve bir pencere açıldı. Oradaki yükleme çizgisi yavaş yavaş sona doğru yaklaştı ve bir süre sonra dondu. (Installing Pando Media Booster: Microsoft VC90) yazıyor. Ne yapmalıyım?

Cevap verirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.