quote:Orijinalden alıntı: emrezafrak bu oyun ne zaman ob olacak ? Kimse bilmiyor Sitesindede open beta tarihi verilmemiş Loong online forumunda konu açtım open beta tarihi ne zaman diye belki bilen birisi çıkar
quote:Orijinalden alıntı: RappeR07 Cabal Online ve Hero Online karışımı birşey olmuş Bence her ikisi de bu oyundan daha güzel.
open betada oynıcak olanlar Varmi Ben yüzde 10000 başlıcam ve kolay kolay bırakmaydıda duşunmuyorum uzun zamandır aradıgım oyun ;)
quote:Orijinalden alıntı: losewlee open betada oynıcak olanlar Varmi Ben yüzde 10000 başlıcam ve kolay kolay bırakmaydıda duşunmuyorum uzun zamandır aradıgım oyun ;) Oyun güzel.Maestia dan vakit buldukça bende oynarım.
Oyun yetkililerinden bir kisi official forum'da 22 kasim'da su sekilde bir yazi yazmis. quote:OBT should start under 10 days. Level cap will be raised. We apologize for the unusual time taken for this. Proper announcement will be made soon. Kisaca 2 - 3 Aralik'da OBT ' nin gelmesi muhtemel diyor. Yakin bir zamanda aciklama gelecektir diye de not dusmus. Ben suan oynamiyorum ama Level cap i yukselteceklermis onun icin belki oynarim. :)
quote:Orijinalden alıntı: 3d.now! kayıt nasıl olunuyor yardımcı olabilcek arkadaş var mı? Kayıt işlemi biraz zahmetli ilk sayfada bulabilirsin Ama bence open betayı bekle az kaldı zaten
Haftasonlarini saymamislar heralde :) Resmi forumda OBT tarihini 6 Aralik olarak duyurdular haberiniz olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Swask Haftasonlarini saymamislar heralde :) Resmi forumda OBT tarihini 6 Aralik olarak duyurdular haberiniz olsun. Evet haydi hayırlısı Bende okudum Aşağıya kimler başlayacak yazsın Haftalardır saçımı başımı yoluyorum Cidden yeni oyunların içerisinde böyle oynanabilir bir oyun zor geliyor Birileri başlasın diye heryerde oyunun reklamını yapıyorum Lütfen başlayacaklar Başlayacam şeklinde comment atsın
quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: Swask Haftasonlarini saymamislar heralde :) Resmi forumda OBT tarihini 6 Aralik olarak duyurdular haberiniz olsun. Evet haydi hayırlısı Bende okudum Aşağıya kimler başlayacak yazsın Haftalardır saçımı başımı yoluyorum Cidden yeni oyunların içerisinde böyle oynanabilir bir oyun zor geliyor Birileri başlasın diye heryerde oyunun reklamını yapıyorum Lütfen başlayacaklar Başlayacam şeklinde comment atsın Ben pek beğenmedim.Ama tekrar deneyeceğim.Maestia daha güzel gibi duruyor.
quote:Orijinalden alıntı: LawLess437 quote:Orijinalden alıntı: Dopamine quote:Orijinalden alıntı: Swask Haftasonlarini saymamislar heralde :) Resmi forumda OBT tarihini 6 Aralik olarak duyurdular haberiniz olsun. Evet haydi hayırlısı Bende okudum Aşağıya kimler başlayacak yazsın Haftalardır saçımı başımı yoluyorum Cidden yeni oyunların içerisinde böyle oynanabilir bir oyun zor geliyor Birileri başlasın diye heryerde oyunun reklamını yapıyorum Lütfen başlayacaklar Başlayacam şeklinde comment atsın Ben pek beğenmedim.Ama tekrar deneyeceğim.Maestia daha güzel gibi duruyor. İki oyunuda oynadım kesinlikle loong güzel