Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

@Psc3 : Arkadaş açık şekilde post kasıyor ciddiye almayın
    Bare konu düştükçe yazsada konumuz uplansa Rift: Planes of Telara [Closed Beta(msı)] gibi paralı bir oyunun konusunu tepede görmekten sıkıldım

P2P olunca oyun oyunluktan çıkıyor mu? Burası MMO bölümü.
  • Bir kaç kişi dışında konuya pek ilgi yok oyun 1 gün sonra açılacak buranın dolması gerek

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Bare konu düştükçe yazsada konumuz uplansa Rift: Planes of Telara [Closed Beta(msı)] gibi paralı bir oyunun konusunu tepede görmekten sıkıldım

Param olsa telaradan çok daha güzel oyunlar var onlardan birini oynarım bence telaranın günlerdir forumun gündeminde olması saçma
    Kaç kişi parayı basıp başlayacakki oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 5 Aralık 2010; 16:46:23 >

• quote:

Bir kaç kişi dışında konuya pek ilgi yok oyun 1 gün sonra açılacak buranın dolması gerek

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Param olsa telaradan çok daha güzel oyunlar var onlardan birini oynarım bence telaranın günlerdir forumun gündeminde olması saçma
    Kaç kişi parayı basıp başlayacakki oyuna

Bir gün sonra açılacakta neden ilgi yok bir düşün,uyduruk insanların zamanına değmeyecek bir oyun olması olabilir mi mesela?
    Evet oynamadan hangileri güzel,talera kötü onlarıda anlamışsın
    Talera çıktığı zaman Loongdan fazla oyuncusu olacak bu arada

Edit:Al upladım konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-47CB66FB8 -- 5 Aralık 2010; 17:20:45 >

• Yeni çıkan f2p lerden en iyilerinden biri loong.Bunun sebebide güzel f2p oyun çıkmaması.Bende paralı oyunlara başlayacağım.Rift i deneyeceğim videolarda pek çekici durmuyordu ama denemeden yorum yapmak yanlış olur.Güzelse verir parasını oynarız.
  • dostum telara da cok ilgi mi var aynı insanlar gunde 10 kere yorum yaparsa COk ilgimi olmuş oluyor tamam güzel Oyunda Ama f2p Olarak loong Bence daha hoş.. Zevkler ve Renkler Tartışılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Yeni çıkan f2p lerden en iyilerinden biri loong.Bunun sebebide güzel f2p oyun çıkmaması.Bende paralı oyunlara başlayacağım.Rift i deneyeceğim videolarda pek çekici durmuyordu ama denemeden yorum yapmak yanlış olur.Güzelse verir parasını oynarız.

Yeni çıkan f2p lerin en iyilerinden bende bundan bahsediyorum

Paralı oyunsa konu çok seçenek var benim param olsa telara oynamam

Talonmaster demişki dandik oyun hiçte öyle dandik değil ben senelerdir mmorpg oynarım
    Bırakta dandik oyundan anlayayım Loong online şu anda yeni çıkan f2p oyunların içinde en oynanabilir olan oyun Heroes of three kingdomu gördük Irıs i gördük Forsaken i gördük hepsi birbirinden dandik
    Asıl bu oyunları oynamak zaman kaybı

Ama loong öyle değil bana güvenin sen denedinmi oyunu talonmaster burda az kişide olsak bu oyunu bekleyenler var

Statların talentlerin kaldırıldığı Mmorpg nin Grafikten ibaret olduğu şu dönemde

Bence yeni bir oyunda güzel bir stat sisteminin olması bile büyük artı

Ben otomatik stat dağıtan sana hiç bi kombinasyon seçeneği vermeyen ve talentin olmadığı oyunu oynamam
    Birde itemlere + basılan oyunları oynamam Ench olabilir ama + olmaz

Ben kendime özgü bir karakter oluşturamıyıcaksam ne anlamışım o mmorpg den

Benim kafa yapımda çok az insan kaldı

Milletin oyun mentalitesi artık grafik

Benim istediğim oyun öyle oyunki

Talent ve statla kalmayacak bir sürü ayırıcı özellik eklenicek
    Ama bu ayırıcı özelliklerde öyle olucakki akmı karamı Yani birini alıp birini elerken cidden büyük kazanç ve kayıp olacak zor tercih edilicek kimse kalıplaşmış talent çıkaramayacak

Ben oturup başında 40 saat karakterimin yapısına kafa patlatacam
    Forumlarda yıllarca tartışılıcak bi çıkar yolu bulunamayacak

Statların otomatik dağıtıldığı ve talentin olmadığı tek düze mmorpg bozmaları benim zekama hakarettir

Hatta tercihen yüzünüde fiziğinide ben yapacam perfect world deki gibi ama daha ayrıntılı

Kısaca ben kişiselleştirilebilir mmorpg severim

Benim tutkum bu

Ama gidişat öyle değil Benim gibiler çok az Bol grafikli içi kof oyunlar gelecek

• Dopamine benimle aynı düşünceler icendesin + sistemini Sevmem

Grafik delisi değilimdir ama Biraz Göze Hitap Etmeli

F2P oyunlar arasında en oynanabılırlıgı güzel olan oyun loong bence Ve SAbah akşam 1 gorev icin Bütün harikayi dolaşmayı sevmem Loongun sevdigim ozelligi Şu sağda click e tıkladımız zaman otomatik olarak kendisi Gidiyor Bu yönünü Çok sevdim...

Ayrıca Oyun saat kaçda acılcak acaba.
  • @Psc3

+ Basılan oyunlar itemlerin diktatörlüğünde oynanır

Benim oynayacağım oyun Karakter yapılandırma > İtem olmalı

Grafik Bencede biraz hitap etmeli

"F2P oyunlar arasında en oynanabılırlıgı güzel olan oyun loong bence Ve SAbah akşam 1 gorev icin Bütün harikayi dolaşmayı sevmem Loongun sevdigim ozelligi Şu sağda click e tıkladımız zaman otomatik olarak kendisi Gidiyor Bu yönünü Çok sevdim... "

Bu sistemi açıkça beğenmeyenler var Tüü k*k* otomatik götüren questli oyun diyenler var ben onları hiç anlayamıyorum

Görev sevdalısı varsa gitsin online olmayan rpg oynasın Artık mmorpg yapımcılarıda biliyor millet bu oyunları rpg gibi oynamıyor levelini kasıyor devasa dünyada pvp sini yapıyor ticaretini yapıyor karakterini şekillendiriyor Mmorpg yi mmorpg yapan bunlar Rpg yi rpg yapan karakter yapılandırma ve görev

Ben eskiden knighta başlamıştım ilk oynayışımda assassin açmıştım baktım millette dagger var
    Ben gittim aykırı olmak için str verdim kılıç aldım sonradan anladım öyle olmuyormuş ama Knighta bile ilk başlarken düşündüm farklı olabilirmiyiz diye Hep oyun düşüncem Herkesin herkesden farklı olduğu devasa bir dünya idi

Benim charım öyle bi char olacakki bu benim charım diyecen Sapına kadar benim diyebilicen
    Eşi benzeri olmayacak

Build yapılandırma yönünden Aşırı Ayrıntılı olacak

Bunada katılıyormusun Psc3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 6 Aralık 2010; 4:01:36 >

• Aynen Stat bakımından Yüzde 100 bu Düşüncene katılıyorum..
  • ayrıca koşarken vurabilme özelliğide güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

ayrıca koşarken vurabilme özelliğide güzel

aynen oyunun oynanışıda seri hızlı

Silkroad vb gibi değil

Loongun pvp sini merak ediyorum çok zevkli olacağından eminim çünkü oynanışı hızlı
    Herkese tek tek vurup geçebilirsin yavaşlatıp kaçabilirsin

Okçu ile nasıl olucak onuda merak ediyorum çok etkili yavaşlatma skilleri var vur kaç yapabilir

Kısaca pvp side çok iyi olacak Ben böyle düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 6 Aralık 2010; 4:16:42 >
  • Aynen pvp yaparken 1 kişiye bağlı kalmıcaz diğer kişilerede koşarken vurabileceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

Aynen pvp yaparken 1 kişiye bağlı kalmıcaz diğer kişilerede koşarken vurabileceğiz.

Birde bu oyunu beğenmeyenler var

Varmı yeni çıkan f2p lerde bundan güzel oyun

Fıstık gibi oyun open betaya geçecek şurda sadece 2 kişiyiz

Yarın bakacaz belki dolacak burası Telara hanımefendiden fırsat bulabilirsek
    Neyse ben yatar
  • Bende başlıycam. Sabırsızlıkla bekliyorum..
  • 6.12.2010 ? Bugün başlayacak yani, gün içinde konuya tekrar bakıp başlarım oyuna.

Bi'nevi yarı edit: koşarken vurma varsa ben de varım
  • Dopamine büyük ihtimalle senden uzun süredir oyun oynuyorum,hem FTP hem P2P olarak,

Burada neden Rift tartışması çıkardın onuda çözemedim gerçi,Loong başlığı Rift'in bir altında olunca insanlar görmüyor mu/yazamıyor mu?

Kişiselleştirmenin azaldığından ve Rift'in kötü olduğundan bahsetmişsin beta süresince Rift'i oynamak bedava o sürede oynama şansı yakalarsan lütfen bir dene ve kişiselleştirmenin ne boyutta olabileceğini gör.

Loong oynadım mı?Evet,ve gerçekten oyunu üzün süreli oynamak istedim ama 2 saatten fazla dayanamadım..
    Oynamak isteyene yada oyunu sevene saygım sonsuz ama gidipte buradan denemediğiniz oyunlar hakkında yorum yapmayın..
  • Çarşamba gününe ertelenmiş açılış..
  • evet resmi sitesinde çarşamba günü açılcak yazıyor 48 saatlik geçikme olmuş.
  • Çarşambamı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.