Şimdi Ara

Loong: The Power of the Dragon [Open Beta 8.12.2010] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
538
Cevap
0
Favori
28.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Talonmaster

Dopamine büyük ihtimalle senden uzun süredir oyun oynuyorum,hem FTP hem P2P olarak,

Burada neden Rift tartışması çıkardın onuda çözemedim gerçi,Loong başlığı Rift'in bir altında olunca insanlar görmüyor mu/yazamıyor mu?

Kişiselleştirmenin azaldığından ve Rift'in kötü olduğundan bahsetmişsin beta süresince Rift'i oynamak bedava o sürede oynama şansı yakalarsan lütfen bir dene ve kişiselleştirmenin ne boyutta olabileceğini gör.

Loong oynadım mı?Evet,ve gerçekten oyunu üzün süreli oynamak istedim ama 2 saatten fazla dayanamadım..
    Oynamak isteyene yada oyunu sevene saygım sonsuz ama gidipte buradan denemediğiniz oyunlar hakkında yorum yapmayın..

Bulaşmamak en iyisi boşver en güzel en kral oyun bu. Grafiğe bandırılmış çakma çin oyunlarından bir farkı yok.

• @BelieveMe

İnan bu oyunda grafikten daha çok şey var

Boşuna çinde en çok beklenen oyun değil

Hem çinlilerle alıp veremediğiniz ne Adamlar Süper güç Dünya ekonomisine hakimler
    Artık çin konusunda ön yargılarınızı yıkın çinlilerde kaliteli iş çıkarabilir

Hem bunu 2 ye katlayacak f2p oyun göster elini öpecem

f2p oyunların içinde en iyilerinden birisi loong dur bundan daha iyisi zor bulunur daha kötüsü dolu var

O yüzden bu oyun çok daha fazla ilgi hak ediyor Türkler shaiya gibi 4Story gibi saçma sapan oyunlar oynayacaklarına loong a gelsinler inanın 4 e katlar

Allods belki f2p olarak iyi olabilir ama bu oyunda şeytan tüyü var
    Allods bence bu oyunuda 2 ye katlayamaz
  • Çarşamba öğleden sonra 14:00'de başlayacakmış. Eski sunucu da siliniyormuş. 2 karakterle lvl 35 olmuştum, yeniden aynı görevleri kasmaya üşenirim.

http://loong.gamigo.com/news/#2682

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sqezie -- 6 Aralık 2010; 17:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Dopamine büyük ihtimalle senden uzun süredir oyun oynuyorum,hem FTP hem P2P olarak,

Burada neden Rift tartışması çıkardın onuda çözemedim gerçi,Loong başlığı Rift'in bir altında olunca insanlar görmüyor mu/yazamıyor mu?

Kişiselleştirmenin azaldığından ve Rift'in kötü olduğundan bahsetmişsin beta süresince Rift'i oynamak bedava o sürede oynama şansı yakalarsan lütfen bir dene ve kişiselleştirmenin ne boyutta olabileceğini gör.

Loong oynadım mı?Evet,ve gerçekten oyunu üzün süreli oynamak istedim ama 2 saatten fazla dayanamadım..
    Oynamak isteyene yada oyunu sevene saygım sonsuz ama gidipte buradan denemediğiniz oyunlar hakkında yorum yapmayın..

Bulaşmamak en iyisi boşver en güzel en kral oyun bu. Grafiğe bandırılmış çakma çin oyunlarından bir farkı yok.

Haklısın ne yazarsam yazayım bir etkisi olmayacak Yinede içimde kalmasın son olarak oyunu herkesin heycanla beklediğinin bir göstergesini koymak istiyorum

• Oyunda grafikler güzel de, sürekli tek başına takılıp görev yapmak gerekiyor. Görevler bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Mesela silkroad gibi diğer oyuncularla birlikte yapabileceğiniz birşey yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dopamine

Boşuna çinde en çok beklenen oyun değil

Türkler shaiya gibi 4Story gibi saçma sapan oyunlar oynayacaklarına loong a gelsinler inanın 4 e katlar

Loong'un gerçektende "Çin'de en çok beklenen oyun" olduğunu herhangi bir mmorpg sitesinde okudunmu yada nerden geldi bu bilgi?

Bak bu yazdığına katılıyorum biz "Türkler" hep saçma sapan oyunlar oynarız zaten.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Haklısın ne yazarsam yazayım bir etkisi olmayacak Yinede içimde kalmasın son olarak oyunu herkesin heycanla beklediğinin bir göstergesini koymak istiyorum

Üye olup o forumun geri kalanını gördünmü ?

quote:

Orijinalden alıntı: sqezie

Oyunda grafikler güzel de, sürekli tek başına takılıp görev yapmak gerekiyor. Görevler bir süre sonra sıkmaya başlıyor. Mesela silkroad gibi diğer oyuncularla birlikte yapabileceğiniz birşey yok.

Silkroadda diğer oyuncularla ne yapıyosun
    Knight desen anlayacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 6 Aralık 2010; 20:55:33 >

• Forumun geri kalanını biliyorum üyeliğimde sorun olduğu için böyle görüntü almak zorundaydım,herhangi birkaç oyunun forumuna gir bak açılan konu gönderilen mesaj sayısı Loong'un kaç katı..

Konudaki son mesajım,daha fazla yukarıda tutmayacağım
  • quote:

Forumun geri kalanını biliyorum üyeliğimde sorun olduğu için böyle görüntü almak zorundaydım,herhangi birkaç oyunun forumuna gir bak açılan konu gönderilen mesaj sayısı Loong'un kaç katı..

Konudaki son mesajım,daha fazla yukarıda tutmayacağım

Sen tutma biz tutarız

Ayrıca oyunun reklamının iyi yapılamaması oyunun kötü olduğunu göstermez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dopamine -- 6 Aralık 2010; 22:00:46 >
  • OYunu yeterince Kötülediyseniz,Hadi Rift konusuna by by.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psc3

OYunu yeterince Kötülediyseniz,Hadi Rift konusuna by by.

Bırak istedikleri kadar karalasınlar biz birbirimize yeteriz
  • Ne zaman vericekler download linki ya sıkıldım gercekten beklemekten :s
  • 48 saatlik bir gecikme nedeniyle çarşamba günü acılcak yani yarın.
  • Tamam simdi okudum ... clienti indiririz herhalde bu aksam
  • Acaba saat kaç gibi açılır
  • öğle den sonra felan inş
  • öğleden sonra 14:00 de oyunda toplaşalım dopamine oyunda senide görmek istiyoruz dermişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 8 Aralık 2010; 3:33:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: testq

öğleden sonra 14:00 de oyunda toplaşalım dopamine oyunda senide görmek istiyoruz dermişim

Tam 14:00 de olmasada yarın oyunda olacam
  • Denemekde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReWeLLeR

Denemekde fayda var

kesinlikle, özellikle ob de denemek çok önemli çünkü oyun asıl bu zamanda başlıyor, cb sonunda genelde karakterler sıfırlandığı için, kasan pek fazla kişi olmuyor sadece oyunu tanımak için giriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testq -- 8 Aralık 2010; 11:01:02 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.