Şimdi Ara

Looper (2012) | Joseph Gordon-Levitt - Bruce Willis (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: evohan

quote:

Orijinalden alıntı: M-A-R-S

yokk sen anlamadığın için çorba sanıyorsun.. ilk defa kısır döngü yaşanıyor..nasıl hatırlasın..neyse sensin..

yahu kısır döngünün esas özelliği başı sonu belli olmamasıdır ilk defa kısır döngü oluyor nedemek :)

ilk defa oluyor demek..;))) demekki daha önce geleckten gelen bruce willsi öldürme görebvini başkası yapmış..bu seferde bruce öldürme işini geçnçlik hali arlmış farklı zamanlar farklı olaylar..paralel evren mantığı..kafana taktığın şeylere bak yaa..kısır döngünü örenekleri vereyim filmi tekrar izle sadece keyfine bak zaten keyif alınacak bir film değil..
    örn.:

"-for(int x=1;x<100;x++) x/=2;

-kuyruğunu kovalayan kedi

-tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa tersi mi

en iyisi rastlanıldığı anda köşe bucak kaçılması gereken olgu"..

• quote:

quote:

quote:

yokk sen anlamadığın için çorba sanıyorsun.. ilk defa kısır döngü yaşanıyor..nasıl hatırlasın..neyse sensin..

yahu kısır döngünün esas özelliği başı sonu belli olmamasıdır ilk defa kısır döngü oluyor nedemek :)

ilk defa oluyor demek..;))) demekki daha önce geleckten gelen bruce willsi öldürme görebvini başkası yapmış..bu seferde bruce öldürme işini geçnçlik hali arlmış farklı zamanlar farklı olaylar..paralel evren mantığı..kafana taktığın şeylere bak yaa..kısır döngünü örenekleri vereyim filmi tekrar izle sadece keyfine bak zaten keyif alınacak bir film değil..
    örn.:

kardeş benim brişey taktığım yok filmde yanlış bir mantık kurgulanmış onu söyledim sende bunlar doğaldır paralele evrendir kısır döngüdür diye atıldın , bende bu konular hakkında bildiklerimi yazdım daha fazla yazmama da gerek yok sanırım , çünkü "demekki daha önce geleckten gelen bruce willsi öldürme görevini başkası yapmış" diye teori üreterek ilk seferde olayların aynen yaşanmadığını kabul etmiş oldun en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 18 Kasım 2012; 19:21:00 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

örn.:

kardeş benim brişey taktığım yok filmde yanlış bir mantık kurgulanmış onu söyledim sende bunlar doğaldır paralele evrendir kısır döngüdür diye atıldın , bende bu konular hakkında bildiklerimi yazdım daha fazla yazmama da gerek yok sanırım , çünkü "demekki daha önce geleckten gelen bruce willsi öldürme görevini başkası yapmış" diye teori üreterek ilk seferde olayların aynen yaşanmadığını kabul etmiş oldun en azından

evet..

• üzerine çok fazla düşünmeden izlenirse daha keyif verici bir film olur,çünkü zaman yolculuğunu konu alan her film gibi derin düşünüldüğünde mantık hataları ve paradokslar içeriyor.benim gibi bruce wills ve zaman yolculuğu konulu film sevenler için ikisinin bir arada olması keyif vericiydi.
  • 2 seferde bitirdim. pek sarmadı beni sıkıcıydı ama çok kötüydü diyemem. lewitt için izlemiştim zaten ve başarılıydı yine.
  • Gordon Lewitt nasıl oynamış belli bile olmuyor..Bazı sahnelerde doğal hali çıkıyor ,ama filmin çoğunluğunda plastik makyaj ile hiç olmamış Bruce Willis ile benzeştiremedim de..
    İyi bir film, ama keşke biraz geleceği de anlatsalardı..
  • Levitt'in yükselişi devam ediyor. Willis icin zaten diyecek birsey yok.

Filmde genel olarak güzeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film güzel olmaya güzeldi ama aklıma bir iki şey takıldı

şimdi joe kendini vurdu ya yaşlı joenun çökerttiği çete çökmedimi yada tüm son verilen dönguler son bulmadı mı

Ayrıca sevişmek için kurbağaya basan abla canımsın

• Film şimdi bitti sonu hariç hoşuma gitti.
    Gerçi sonunuda başka nasıl yapabilirlerdi oda tartışılır.
  • Filmi şu an izlemeyi bitirdim arkada müziği çalıyor.
    Aklıma bir sürü şey takıldı kurgusu çok iyi değildi son sahne daha iyi olabilirdi ama yinede son zamanlarda seyrettiğim en iyi filmlerden birisi izlemenizi tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekström -- 2 Aralık 2012; 22:37:36 >
  • Ben beğendim açıkçası. Kurgusu biraz daha iyi olabilirdi ama bu haliyle de idare eder güzel film.
  • yalnız çocuğun ansına bağırdığı sahnede tırstım ulan korku filmi bu dedim..
  • Bluray Çıktı
  • Filmi Yeni izlemek kısmet oldu. Bruce Willis varsa o film kötü olurmu?

Kesinlikle izleyin pişman olmazsınız..
  • cumartesi - pazar vakit bulursam gece izlerim . senaryo hoşuma gitti bruce wills eminim filme ayrı bir hava katmıştır
  • Son zamanlarda izlediğim hobbit ile beraber en kalite filmlerden. Kurgu çok iyiydi, hikaye farklıydı. Döngüyü sonlandırma şekli çok hoşuma gitti. Genel olarak oldukça başarılı diyebilirim. Bir solukta izledim.

8.5 / 10 işler benden

• Konu bulamayan holüvudun saçmalaması..

Tuvallette senorya yazsam daha iyi bir film ortaya çıkardı.

Brus vilsi görmekten miğdem bulanıyor artık.Oynama artık be adam yeter..
  • levitt'in makyajı film boyunca hasta etti beni.
    Benim bildiğim senaryo yazılır ona göre adam bulunur.Bunlar önce adamı bulup sonra senaryoyu yazmışlar.Baktılar adam bu film için çok şeker, dur bi plastik makyaj yapalımda ziyan olmasın senaryo mantığıyla hareket etmişler.
    Başta senaryo güzeldi sonradan sıvamaya başladılar.

Tavsiye etmiyorum.
  • Nete düştü mü acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Nete düştü mü acaba?

Evet düşeli epey oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.