Şimdi Ara

Looper (2012) | Joseph Gordon-Levitt - Bruce Willis (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
1
Favori
4.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zUbE

quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

Nete düştü mü acaba?

Evet düşeli epey oluyor.

Bu ara pek takip etmiyorum güncel filmleri,arşivde izlenmeyi bekleyen birsürü var.
  • quote:

quote:

quote:

Nete düştü mü acaba?

Evet düşeli epey oluyor.

Bu ara pek takip etmiyorum güncel filmleri,arşivde izlenmeyi bekleyen birsürü var.

Aynen şu anda o filmden o filme atlıyorum. Çok fazla üst üste yığmak istemiyorum sindirmekte fayda var ama dayanamıyorum. Galiba bugün Life of Pi giriyor gösterime şimdide onun heyecanı sardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nete düştü mü acaba?

Evet düşeli epey oluyor.

Aynen şu anda o filmden o filme atlıyorum. Çok fazla üst üste yığmak istemiyorum sindirmekte fayda var ama dayanamıyorum. Galiba bugün Life of Pi giriyor gösterime şimdide onun heyecanı sardı.

Hepsini geçtim harddisk de yer yok film diye oyunlarımı sildim.Harici alıcam artık.

• Geç de olsa izleyebildim filmi. Genel olarak güzel filmdi.
    Ama önceki sayfada da belirtildiği gibi, ne yazık ki senaryoda tutarsızlık var gibi geldi bana :)
  • Denildiği gibi bazı tutarsızlıklar olsa da güzel bir filmdi.Ayrıca Emily Blunt'ı bu filmde Demet Evgar'a acayip benzettim,normalde pek benzetmem ikisini

Looper (2012) | Joseph Gordon-Levitt - Bruce Willis

Üstteki Emily,alttaki Demet Evgar

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Denildiği gibi bazı tutarsızlıklar olsa da güzel bir filmdi.Ayrıca Emily Blunt'ı bu filmde Demet Evgar'a acayip benzettim,normalde pek benzetmem ikisini

Üstteki Emily,alttaki Demet Evgar

Bende benzettim, ayrıca resimler açılmıyor, ayrıca güzel başladı ortalarda dağıldı sonlarda saçmaladı senaryo,

• bir kaç yerinde kopma vardı hemen bitirmek için çok kısmıslar ama hata yapmişlar
  • çok güzel değil ama güzel filmdi olayları yakalamak gerekiyor.

• Keşke çocuk ölseydi benim için çok daha iyi bir film olacaktı
  • Emily Blunt'ın yatakta yanıyorum diye bağırdı sahne neydi abi ya 5 kilo verdim, gittim soğuk suyun altına girdim. Cid'i oynayan çocuğu koy korku filmine oynasın o derece pskopat oynamış.
  • Aklıma takılan 2 nokta var.

1- Genç Joe olayların ne olduğunu anlaması nasıl gerçekleşti? Birden aslında Rainmaker'ı ben yaptım dedi.

2- Eyvallah Rainmaker'ın oluşmasının müsebbibi sen isen ilk Rainmaker nasıl oluştu?

Kendimce düşününce;

Joe'nin anlaması sadece tahmini olduğunu varsayıyorum.

Bu olayları anladıktan sonra Yaşlı Joe'nin hafızasına girmemesi ise belki biraz zaman gerekiyordu. Ama o zaman da Genç Joe kendini vurduğunda yaşlı Joe'nin bir anda yok olmaması lazımdı vesaire..

Kısır döngü nasıl oluştu pek mantıklı gelmedi.

Kısacası filmin kurgusu pek mantıklı ayaklar üzerine bina edilmemiş. Oyuncuların performasına laf yok. Eğlenceli miydi fena değildi derim. Zaman öldürülebilir. 6.5/10
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.