Şimdi Ara

LOR Peyniri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde yatmadan önce 250 gr lor yerdim içinde 40 gr protein oluyodu ama gece yatmadan biraz ugraştırıyor lor yerine yatmadan bir kase yoğurt yesem 250 ml civarı
    lor peynirinide gün içinde herhangi bi öğün yesem antrenman sonrası olur ya da antrenman sonrası 2. öğün olur farkı olurmu?sonuçta loru gece kas kaybını engellemek için yiyodum yoğurttada casein var o kadar protein yok ama yinede yerini tutarmı?

• 100 gram lor+1 bardak süt iç kafan rahat olsun hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

100 gram lor+1 bardak süt iç kafan rahat olsun hocam

lor işte o saatte sıkıntı oluyo yemesi
  • Ben günün hiç bi saatinde yiyemiyorum ağzıma toz toprak atmışlar gibi oluyo 3 bardak suyla anca geçiyo 2 kaşık peynir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

Ben günün hiç bi saatinde yiyemiyorum ağzıma toz toprak atmışlar gibi oluyo 3 bardak suyla anca geçiyo 2 kaşık peynir

aynen işte :D onu hani gece yemek çok daha zor :D
  • Malesef hocam lorla yoğurt aynı değil lor daha iyi zorda olsa tüketin hatta blender varsa onla yapın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Malesef hocam lorla yoğurt aynı değil lor daha iyi zorda olsa tüketin hatta blender varsa onla yapın

işte gün içinde alsam gece yogurt yesem olmazmı yani :D
  • Yoğurtu niye alıcaksınızki anlamadım protein değeri düşük

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

Malesef hocam lorla yoğurt aynı değil lor daha iyi zorda olsa tüketin hatta blender varsa onla yapın

Hocam yarım litre süt iç o zaman

Dokunmuyorsa tabii kiminde fazla süt sivilce yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

quote:

Orijinalden alıntı: xLasin

quote:

Hocam yarım litre süt iç o zaman

Dokunmuyorsa tabii kiminde fazla süt sivilce yapıyor

süt çok yağlandırıyor ya demek istediğimi anlamadınız da neyse en iyi ben lora devam
  • quote:

Yoğurtu niye alıcaksınızki anlamadım protein değeri düşük

dediğimi anlatamadımda neyse
  • Lordaki caseinin yerini tutacak bişey diyorsan supplement alacaksın 1.si yoğurtta yüksek laktik asit vardır zaten yorulmuş olan kaslarını zehirlersin bildiğin ikincisi protein değerleri arasinda uçurum var lor yerine biraz daha kalorili ama light beyaz peynir yiyebilirsin veya peynir altı suyu tozu içebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: CooperTime

Lordaki caseinin yerini tutacak bişey diyorsan supplement alacaksın 1.si yoğurtta yüksek laktik asit vardır zaten yorulmuş olan kaslarını zehirlersin bildiğin ikincisi protein değerleri arasinda uçurum var lor yerine biraz daha kalorili ama light beyaz peynir yiyebilirsin veya peynir altı suyu tozu içebilirsin

eyvallah yoğurdu gece hani lor yiyince kaslar daki yıpranma kas kaybı azalıp onarım artıyor ve gece proteinsiz kalmamsı için yiyordumda yoğurt onun yerine geçmiyporsa lora devam
  • Gunde yarim kilo lor tuketiyorum. blender olmasa 100 gr kabustu. sarkuteriden tussuz alin bir dikiste icersiniz arada ucurum fark var markettekilerle olacak is degil kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: hakuk

Gunde yarim kilo lor tuketiyorum. blender olmasa 100 gr kabustu. sarkuteriden tussuz alin bir dikiste icersiniz arada ucurum fark var markettekilerle olacak is degil kesinlikle

şarkuterde fiyat ve besin değeri nedir? markettekiler tuzlu ve 100 gr de 16 gr protein var bim lor
  • Allah gece aç yattım kaslarım yandı diye bir şey yok zaten.. Gün içinde yeterli miktarda protein aldıktan sonra dert edecek bir şey yok. Dediğini yapabilirisin lor peynirini gün içinde tüket yatmadan da bir kase yoğurt ye hatta yoğurdu yemesen bile olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flying Dutchman

Allah gece aç yattım kaslarım yandı diye bir şey yok zaten.. Gün içinde yeterli miktarda protein aldıktan sonra dert edecek bir şey yok. Dediğini yapabilirisin lor peynirini gün içinde tüket yatmadan da bir kase yoğurt ye hatta yoğurdu yemesen bile olur.

gece alımı daha mı faydalı olur yani onu soruyorum yoksa gece almadım sabah kalktım kol 40dan 35 inermi diye sormuyorum :D

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • bir farkı olmaz demek istiyorum bende.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.