Şimdi Ara

LORD JOKER KENDINI BANLYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Evolusyon

quote:

Orijinalden alıntı: Infection

Bu Fenerbahçeli olmayan troll'den bahseden, konusunu açan herkesi engelliyorum. Kusura bakmayın ama bıktırdınız. Amacına ulaştı. Dün kayıt olmuş biri bile biliyor artık bu trollü. Ne vitor bilir, ne Fenerbahçe bilir. Şişman, gün boyu evinde oturup sonra da " nasıl kilo veririm " diye konu dışına konu açan 18 yaş altı biri. Elinize sağlık. Çok güzel prim verdiniz.

Kompleksli bi insan olduğun çok belli. Desteklediğin kulübün başkanının tüm karakteristik özelliklerini taşıyosun galiba bu yazdığın yazıdan yola çıkarsak.

Sen tabi Fenerbahçeli olmadığın için bilmezsin bu ismi gereksiz kişinin sezon boyunca ne saçmaladığını. Artık aynı şeyleri görmekten sıkıldık. Hiç bir şekilde hocaya laf etmeyen biri. Savunduğu şeyler ile çelişiyor. Küstürülmüş Fernandao oynadı diyor vs. Sanki Rvp küstürülmemiş gibi. Rvp kendi yapmış gibi eleştiriyor. Sürekli aynı şeyleri görmekten bıktık tüm forumca. Alıntılayanları da uyarıyoruz. Cevap vereceklerse mention ( bahsetme ) yöntemini kullansın diye. Bu kadar basit. Insanlar hakkında atıp tutmayı bırak

• Bu farklı bir argüman ortaya koyanı sindirmeye çalışmak da Türkiye'de var. Ne yani sizin sezon öncesindeki pembe hayallaerinizi Lord Joker mi yıktı. Adamlar Teknik direktöre nefretini direk forumdan birine kusuyolar. Neymiş savunuyomuş. SAvunur ne var bunda? Hala kadronun çok iyi olduğunu, fenerbahçenin kendi hatalarıyla şampiyonluğu kaptırdığını sananlar var. Fb max alabileceği puanı aldı. Fb kadrosunun max seviyesi bu. Sezon başında fb yedek takımı şampiyon olur diye hayal kuranlar şimdi teknik adam suçluyor. Ne yaptı teknik adam yedekleri oynatmadı paftan adam mı aldı? Bunlara Emre Bol gibi pembe hayaller satan kişiler lazım. Lord Joker biraz gerçekçi çıkınca hemen hakaretler falan. Bela okuyanlar falan çıkmış bide. Cidden psikolojik destek alması gereken insanlar var burda. Neymiş Van Persie'yi oynatmayıp küstürmüş. Profesyonel futbolcu bu demekki hazır görmemiş oynatmamış. Şenol Hoca oynatmış Cenk'i kesmiş. MarioGomez kendi söyledi ben ilk haftalar oynayacak durumda değilim ekstra çalışayım bana ekstra program yaz dedim diye Van Persie demiş mi bunu. Adam geldi sanki burası Katar yürüsemde oynarım modunda . Dün ilk devre sahada yürüyor önündeki adama koşmuyor daha uzaktaki Nani pres yapıyor. Oyundan çıkınca Vitor neden çıkardı. Bide Vitor Porto'yu Olimpiakosu şampiyon yaptı dediğinde o ülkelerde zaten onlar dominant diyenler sezon başında uçarız kaçarız demeleri de ayrı bir çelişki. Sen de kendini hala o seviyede görüyosun. Neyse siz Fb medyasını dinleyin bir iki transfer yapar bizden oyuncu kapar sevinirsiniz.

• trollün tekiydi, defolup gitmesi sevindirici.
  • Bir uyeye yada insana artik her neyse saygi duymayabilirsiniz.Fikirlerine saldirin dusunceleriyle alay edin zaten burasi forum burada boyle seyler hep olur.Lakin sisman olmak gozluklu olmak dalga gecilecek bir sey degildir.Bir gun sizde sisman gozluklu olabilirsiniz insan vucudu mukemmel degildir.Kisacasi tamam fikirlerine laf et ama dış gorunusu ile alay etmek bize yakışmaz.(Sene basindan beri yazdigi mesajlari bende sizin gibi okudum sinirlenmekte haklisiniz)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M1R4C kullanıcısına yanıt
    o da çok yıprandı bu süreçte. yeni bi nickle bu sefer vitor düşmanı olarak aramıza bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bob Seger

Bir uyeye yada insana artik her neyse saygi duymayabilirsiniz.Fikirlerine saldirin dusunceleriyle alay edin zaten burasi forum burada boyle seyler hep olur.Lakin sisman olmak gozluklu olmak dalga gecilecek bir sey degildir.Bir gun sizde sisman gozluklu olabilirsiniz insan vucudu mukemmel degildir.Kisacasi tamam fikirlerine laf et ama dış gorunusu ile alay etmek bize yakışmaz.(Sene basindan beri yazdigi mesajlari bende sizin gibi okudum sinirlenmekte haklisiniz)

Gozluklu diye dalga gecmedim o nereden cikti yahu.
    Ayrica sisman diye de dalga gecmedim. Kiloyu bilgisayar basinda oturup almis. Sonra da konu disina " nasil kilo verebilirim " diye konu aciyordu. Ifsa konusu vardi bulamadim. Ona hitaben yazdim. Insanlarin dis gorunusuyle dalga gecen birisi degilim. Ama artik biktirdi bu ismi lazim degil. Biliyorum kendi Fenerli falan degil. Sadece nazik nazik cumlelerle milleti trolluyor. Surekli " gel lan buraya joker, joker konuya bekleniyor " gibi konulari gormekten de rahatsiz oluyorum. Zaten adami gormek istemiyoruz. Bir de konusunu aciyorlar. 1.5 ay once ne guzel gitmisti bu bolumden. Bolum huzur doluydu. Ama troll bu. Hayatinda ki tek zevkli seyden vazgecer mi ? Geldi gene elbet. Gene gelecek. Kendimi banlatiyorum vs hikaye. Vardir onun 2. Bir hesabi.

• Fake hesabıyla yoluna devam eder, trollük adamın ciğerine işlemiş.
  • Vay be....
  • quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Bu farklı bir argüman ortaya koyanı sindirmeye çalışmak da Türkiye'de var. Ne yani sizin sezon öncesindeki pembe hayallaerinizi Lord Joker mi yıktı. Adamlar Teknik direktöre nefretini direk forumdan birine kusuyolar. Neymiş savunuyomuş. SAvunur ne var bunda? Hala kadronun çok iyi olduğunu, fenerbahçenin kendi hatalarıyla şampiyonluğu kaptırdığını sananlar var. Fb max alabileceği puanı aldı. Fb kadrosunun max seviyesi bu. Sezon başında fb yedek takımı şampiyon olur diye hayal kuranlar şimdi teknik adam suçluyor. Ne yaptı teknik adam yedekleri oynatmadı paftan adam mı aldı? Bunlara Emre Bol gibi pembe hayaller satan kişiler lazım. Lord Joker biraz gerçekçi çıkınca hemen hakaretler falan. Bela okuyanlar falan çıkmış bide. Cidden psikolojik destek alması gereken insanlar var burda. Neymiş Van Persie'yi oynatmayıp küstürmüş. Profesyonel futbolcu bu demekki hazır görmemiş oynatmamış. Şenol Hoca oynatmış Cenk'i kesmiş. MarioGomez kendi söyledi ben ilk haftalar oynayacak durumda değilim ekstra çalışayım bana ekstra program yaz dedim diye Van Persie demiş mi bunu. Adam geldi sanki burası Katar yürüsemde oynarım modunda . Dün ilk devre sahada yürüyor önündeki adama koşmuyor daha uzaktaki Nani pres yapıyor. Oyundan çıkınca Vitor neden çıkardı. Bide Vitor Porto'yu Olimpiakosu şampiyon yaptı dediğinde o ülkelerde zaten onlar dominant diyenler sezon başında uçarız kaçarız demeleri de ayrı bir çelişki. Sen de kendini hala o seviyede görüyosun. Neyse siz Fb medyasını dinleyin bir iki transfer yapar bizden oyuncu kapar sevinirsiniz.

Bu örnek düşünce hareketlerini birtek Bjk li arkadaşlarda görüyoruz çünkü Bjkli arkadaşlarda futbol kibri genel olarak yok Teşekkürleri bir borç bilirim sana dostum

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitorun en büyük destekcisini yıktık şimdi yardımcılarını kovup istifaya zorlamalıyız

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.