Şimdi Ara

Lord of The Rings: Aragorn's Quest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun zamandır beklediğim bir oyundu.Elime bugün geçen bu güzel oyunu eminim içinizden beğenenler olmuştur.Dilreseniz,bu oyunla ilgili her telden konuyu burada konuşalım.Takıldığımız yerler vs... olursa birbirimize yardımcı olalım

Oyundan Görüntüler:

Hepinize iyi oyunlar

Not:Resimler alıntıdır...

• öncelikle teşekkürler dostum da çıktı mı bu oyun.. bi lotr oyunu vardı da erteleniyordu sürekli o mu bu oyun?

edit: vay anasını harbiden çıkmış:) works on gen d3 felan filan.. hobaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 15 Eylül 2010; 19:29:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

öncelikle teşekkürler dostum da çıktı mı bu oyun.. bi lotr oyunu vardı da erteleniyordu sürekli o mu bu oyun?

edit: vay anasını harbiden çıkmış:) works on gen d3 felan filan.. hobaaaa

Bende oradan çektim oyunu

Mordor'u özlemişim be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chrollo Lucilfer -- 15 Eylül 2010; 19:39:17 >
  • Güncel...
  • Peki bu oyun almaya değer mi yani.Benim psp im kıralamıyor bende orjinal oyun alırım.Bu oyuna para vermeye değermi yani.Öyle çok çabuk sıkmaz değilmi,grafikleri falan nasıl biraz aydınlatırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cafraline

Peki bu oyun almaya değer mi yani.Benim psp im kıralamıyor bende orjinal oyun alırım.Bu oyuna para vermeye değermi yani.Öyle çok çabuk sıkmaz değilmi,grafikleri falan nasıl biraz aydınlatırsan sevinirim.

Ds versiyonu ile psp versiyonu aynıysa pc de emulatörle ds versiyonunu dene.Beğenirsen emulatörle oyna ya da illa alcam diyosan al.Grafikleri çocukça fakat oyunu çok beğenenler var.
    Bir de ps2 versiyonu ile psp versiyonu aynı mı olacak? Bilen var mı? Yoksa ps2 versiyonu ps3 versiyonun grafik açısından bi düşüğü mü olacak?
  • PSP versiyonunda pek sıkılmadım açıkçası.Level sistemi var.Itemler falan var sıkacak bir oyun olduğunu sanmıyorum.Ama sen iyice bir araştır.

• Torrent sitesinden ps2 versiyonunu indirdim ve emulatörde denedim, sorunsuz çalıştı.
    İndirmek isteyen: Linki sildim arkadaşlar.İndirmeyin.Bende sonradan farkettim.1 bölüm geçiyorum başa dönüyor.Yani 2. ye geçmiyor.Demo galiba.Ama emulatör işinize yarıyabilir.
    Emulatör:http://rapid share.com/files/418605059/PCSX2-2200EX.rar (boşluğu silin rapid share arasındaki)
    Pcsx2 1600-ex ile oynadım.Emulatör yüklenince masaüstüne gelen PCSX2-EX'den oyunu açın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 18 Eylül 2010; 18:31:08 >

• Süper ya, LOTR 'un önemli sahnelerinin çoğunu oyunada koymuşlar. Tam benlik saol

yeri değil belki ama, 2 sorum olacak.

- Bu oyun 5.50 GEN-D3 'te çalışıyormu.

- Birde arkadaşlar 5.50 GEN-D3 son versiyonlardan birimi, yani upgrade etmelimiyim. Gran Turismoyu açmamıştı psp acaba versiyondanmı. Upgrade etceksem, hangi versiyona upgradeliyim? Teşekkürler.
  • en sağlam version 5.00 M33-6 hala .gen d-3 en son çıkan daha da çıkmadi ama eski oyunlari bazılarını açmıyo.Yeni çıkan oyunlarin hepsi 5.00 m33-6 ya göre ayarlanıyo.İlgili sitelerden bi araştır 5.50 den 5.00 dönmek mümkün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hüznü Şenlendiririm -- 21 Eylül 2010; 13:33:13 >
  • Ps2 versiyonunu pc de emulatörle oynanış videosunu çektim.İzlemek isteyen:
    http://www.youtube.com/watch?v=0hRciHzETTw
  • Esasında getirdiği level sistemi, eşya toplama, silah değiştirme, özel büyüler, güçler ile sıkıcı olmayan bir oyun. Fakat seslendirme olmaması bir dezavantaj...
  • yhaaa beyler ben ps 2 de oynuyorum fakat 1.bölüm (alıştırma kısmı ) bitince kadın gene anlatıyo bişeler sonra gene başa alıyo kabul deyince :S
  • aynı sorun bende de var çözüm bulundu mu yoksa elimdeki cd mi bozuk ?
  • indireyim de bi bakayım
  • Chapter 8 veya 11 e kadar geldim sonra sıkılınca sildim oyunu belki bu hafta yüklerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.