Şimdi Ara

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye) (102. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.093
Cevap
4
Favori
135.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ALAK_

Evet beyler, hayatımda hiç izlemediğim bu herkesin muhteşem dediği seriye sanırım bugün başlıyorum, sıkı tutunun kemerleri bağlayın.

Senin yerinde olmayı çok isterdim...........
  • izlemeyen var mıdır diyecektim .. varmış
  • 1. filmi izledim beyler harikaydı gerçekten. Evet uzun ama sıkmadı açıkçası beni, yağ gibi akıyor film. bu arada bu serinin çekileceği baştan belliymiş ki 1. film resmen yarıda bitti gibi bir şey. Yarın da 2. film geliyor.
  • quote:

1. filmi izledim beyler harikaydı gerçekten. Evet uzun ama sıkmadı açıkçası beni, yağ gibi akıyor film. bu arada bu serinin çekileceği baştan belliymiş ki 1. film resmen yarıda bitti gibi bir şey. Yarın da 2. film geliyor.

keske bende hiç izlememiş olup daha yeni izliyor olsaydım ve o heyecanı eskiden oldugu gibi yaşasaydım evet hala daha izlemeye devam ediyorum arada sırada ama o ilk izlediğim andaki duygularım ve heyecanımı tam olarak hatırlayamıyorum duygularım belki sıkılımış olabilir ama ben daha sıkıldığımı düşünmüyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hocaa896

quote:

1. filmi izledim beyler harikaydı gerçekten. Evet uzun ama sıkmadı açıkçası beni, yağ gibi akıyor film. bu arada bu serinin çekileceği baştan belliymiş ki 1. film resmen yarıda bitti gibi bir şey. Yarın da 2. film geliyor.

keske bende hiç izlememiş olup daha yeni izliyor olsaydım ve o heyecanı eskiden oldugu gibi yaşasaydım evet hala daha izlemeye devam ediyorum arada sırada ama o ilk izlediğim andaki duygularım ve heyecanımı tam olarak hatırlayamıyorum duygularım belki sıkılımış olabilir ama ben daha sıkıldığımı düşünmüyorum :)

yenisini çekseler keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

quote:

yenisini çekseler keşke

keske bir yandan hobbit geliyor diye heyecanlıyım çok sevindim duyduğumda hatta yüzüklerin efendisi gibi üçleme yapılacak diye söylentiler olmuştu ne kadar doğru bilmiyorum ama üçleme olursa çok çok güzel olacak :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilkingcry

quote:

quote:

yenisini çekseler keşke

keske bir yandan hobbit geliyor diye heyecanlıyım çok sevindim duyduğumda hatta yüzüklerin efendisi gibi üçleme yapılacak diye söylentiler olmuştu ne kadar doğru bilmiyorum ama üçleme olursa çok çok güzel olacak :)

Evet üçleme olucak. 1. beklenmeye yolculuk 2. sini bilmiyorum 3. ordaydık şimdi buradayız . Bu arada benide ekleyi verirseniz sevinirim
  • Hocam beni de ekle
  • Ekle hocam,hayranı olunmayacak bir yapım değil.
  • Harun ekle benide
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebrgkmn

Gandalf - Cehennemine geri dön. Seni ve efendini bekleyen hiçliğin içine düş. Witch-King - Ölümü gördüğünde tanımaz mısın sen

arkadaşlar bunun elfce sini yazabilirmisin lütfen :))

http://derhobbit-film.de/rune_generator.shtml#rune

İngilizce olarak yaıp tercüme edin
  • Görünce dayanamadım aldım.

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

Görünce dayanamadım aldım.

|> Lord Of The Rings Fan Club <| (237 Üye)

Hocam naptın ya sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

quote:

Hocam naptın ya sen

Ne yaptım ki ben?
  • Ekle hocam
  • Sonunda bu muhteşem seriyi ben de izleyip bitirmiş bulunuyorum...

8/10

FRODO ergeninin ölmesini istedim filmin sonunda, bence bu filmin gerçek kahramanı SAM'dir.
  • ben daha eklenmemişim.......
  • Konuyu daha yeni görüyorum.. Eğer yaşıyorsanız beni de ekleyin. ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 'Death'

quote:

Hocam naptın ya sen

Ne yaptım ki ben?

Hocam pm atabilirmisiniz kaca aldınız blue ray leri??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala oradaysanız bende gelmek isterim
  • 
Sayfa: önceki 100101102103104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.