Şimdi Ara

Lord Of The Rings Online >Shadows Of Angmar <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada belirttiğim gibi Lord Of The Rings Online oyunu daha oyunu yeni buldum bazı soranlar vardı Lord Of The Rings'in online oyunu var mı diye bende daha denemeden açtım konuyu eğer hatalı olursa lütfen kusuruma bakmayın.

BÜYÜK BİR İHTİMALLE TUZLU GALİBA

Sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire_Mage -- 29 Mayıs 2007; 18:46:59 >

• Betasına girmiştim. Gayet güzel bir oyun ama çok hantal. Gereğinden fazla. Hoş düşünülmüş ayrıntılar var. Ünvanlar gibi. Ama pvp si bana çok ama çok dandik geldi. Benim fikrim WOW un yanında pek tutunabileceği yönünde değil. Hele Warhammer çıktığında hiç şansı yok. Anca LOTR fanları ile ayakta durabilir o da nereye kadar durabilecekse.
  • valla ben oynamadım hiç ama warhammer baya ii oyun die duydum bi denicemn ama oynucam topiğide yok gaiba sitede
  • warhammer daha çıkmadı piyasaya büyük ihtimalle paralı olur
  • ihtimal yok paralı olacak
  • forumda bu oyunun dev bir topici zaten var arama butonunundan bulabilirsiniz
  • yaw pvp duskunu olan lotro'ya bakmasin bile daha pvpsi yokki . suan full pve agirlikli oyun. adamlar ilerde cikaricaklarmis buyuk patch ve pvp ekliyeceklermis vs. vs. vs.

warhammer online'i bende cok merak ediyorum . gecenlerde ilerki bir tarihte basliyacak olan beta test icin kayitlar vardi ... kayit oldum hemen tabii . kabul olursam. emin olun guzel SS lerle beraber bir topic acarim forumda.
  • warhammer online'i bende merak ediom baya ismi geçio oyun için oyundergisi alırım ger ay en az 4 sayfa konu var halen oyun gelmio
  • lotro yu oynuorum şu ara ara verdim gerçi 512 mb ram yetmio ram i yükseltip devam edicem.çok kaliteli bi oyun
  • bence hiç kaliteli bi oyun diil sadece konudan kurtarıyo adamların şekli hiç estetik diil wede lvl kasmak we ıtem çıkartmak çok zor benim hiç hoşuma gitmedi zate bi forum wardı o elamanlarada ayıp oldu sürekli online olurum dedim olamadım burdan onlardan özürdiliyorum
  • paralımı bu
  • free olsa gerçekten çok iyi olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.