Şimdi Ara

Lord Of The Rings Online : Shadows On Angmar - 2 Mayıs ta Çıktı!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _LyRi[C]s_

arayüzü wow dan almışlar gibi çok benziyor

mmoların arayüzü hep aynıdır ne yapsın adamlar skilleri ekranın ortasınamı atsınlar orjinal olsun diye?
  • Free Private serverları var mı bu ounun varsa biz de başlayım
  • Maşallah herkes oyunu aylarca oynamış iyice gözden geçirmiş yorumunu yapıyor.Kardeşim iki resimden ne çıkardınızda kötüleyip ya da yüceltebiliyorsunuz.Yokmudur bunun bir videosunu ya da herhangi bir deneyebilceğimiz beta sürümü?
  • be salak ınsan nıye konuyu buraya acıyorsun buraya acarsan sacma sapoan elestırıler alır oyun okuyanda kotu bı oyun zannetcek hay ben sizin
  • beni wow dan tek sogutabilcek oyun belki ilerde age of connan bu saatten sonra cıkan oyunların cogu saten wow örnek alıyor ama hiçbiri yerini tutmaz bir senedir nadir wow dısında oyun oynuyorum
  • Konu yanlış yere açılmış o yüzden yorumlar taraflı ancak malesef ben de söylemeliyim ki dandik olmuş aslında adamlar wowu taklit etmemişler başka bişi yapamazlar ki wow herşeyi yaptı şimdi diğerleri yeni şeyler bulamıyorlar grafiklere kötü demiş bazı arkadaşlar bana o kadar kötü gelmedi tekrar söylüyorum oyunun dandik gelmesi yapımcısının değil Blizzard'ın suçuBence tahtı da bu saatten sonra bırakmaz Warchammer iyi olacak diyolar ancak oyun dünyasının lideri olmasına rağmen tam bi ea düşmanıyım onun için çıkaracakları oyuna pek güvenim yok açıkçası ama çıkınca baya satar gibi duruyo(Warchammer da Lotr de)tabi funlarıyla alakalı bi de wowuwn acil film yapması gerekiyo adamlar filmi olmadan bu kadar şeyi yapıosa filmi çıkınca neler yaparlar acaba merak ediyorum heralde bi 20 milyon üyeyi bulur

• bi kere wow un tam bir konusu var ve geliştirilebilir bir konu yeni senaryolar yazılabilir ve wow gibi konusu olan başka bir mmorpg çıkana kadar wow her zaman üstte olacak
  • warmahher wow gibi calinti deil gorewleri sumuk toplamaca deil irkina hizmet etmek
  • Aslında bu kadar fazla taşlanacak kadar kötü bir oyun değil ve aylık ücretinin de WoW'dan daha ucuz olması biraz daha iyi ama sadece iyi'leri seçebilmek bana çok kötü geldi illa yeni bir mmorpg arayışına girseydim ya warhammer'ı beklerdim ki wow'un neredeyse bir benzeri yada kasımda çıkacak olan AoC
  • quote:

Orjinalden alıntı: Private

bi kere wow un tam bir konusu var ve geliştirilebilir bir konu yeni senaryolar yazılabilir ve wow gibi konusu olan başka bir mmorpg çıkana kadar wow her zaman üstte olacak

kusura bakma da adamlar lotr için 3 seri hayvani filmler çekti :) yani wow un hikayesi iyi güzel ancak lotr in ki de kesinlikle yadsınamaz.
  • WoW UN HİKAYESİNE BASAR LOTR :d
  • arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz tolkien ve eserine laf soylenmemiş zaten önemli olan ona değer bi oyun yapabilmek bu da o kadar kolay degil ayrıca oyun oynanmadan yorum yapılmaz bu forum sitesinde diger online oyunlar diye bir köşe varmı ? olsa iyi olur aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: maka

warmahher wow gibi calinti deil gorewleri sumuk toplamaca deil irkina hizmet etmek

cıkınca görürüz neler toplatıyor sana. sanki oyun cıktı 213123 yıldan beri oynuyorsun. ayrıca wow da sümük toplayarak ırkına hizmet ediyorsun zaten. kendine toplamıyorsun onları.

çıkmamış bir oyuna cok guveniyorsunuz sap gibi kalcaksınız gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı

• quote:

Orjinalden alıntı: Bone[Olympos]

quote:

Orjinalden alıntı: maka

warmahher wow gibi calinti deil gorewleri sumuk toplamaca deil irkina hizmet etmek

cıkınca görürüz neler toplatıyor sana. sanki oyun cıktı 213123 yıldan beri oynuyorsun. ayrıca wow da sümük toplayarak ırkına hizmet ediyorsun zaten. kendine toplamıyorsun onları.

çıkmamış bir oyuna cok guveniyorsunuz sap gibi kalcaksınız gibi geliyor bana ama hadi hayırlısı

haklısın bilader.daha oyunu görmeden umut baglamak yanlış

• ben de dün knight oynarken knight herkesi döver diyip sora wowa geçip wow tüm oyunları döver diyenlere hastayım.. Evet , oyunun arayüzü wowa benziyor.. Wow da everqueste benziyordu.. Bir oyun çıkarılırken kendilerinden önceki örneklerden yararlanmaları gayet doğal..

Lotr online'ın güzel bir oyun olduğunu düşünmüyorum.. Ancak grafikleri asla karton gibi değil.. Warcraft dünyasının cıvıl cıvıl grafiklerine alışmış biri olarak öyle görebilirsiniz ancak grafikler gayet gerçekçi olmuş.. Wowun tahtını sallayabilecek bir oyun değil.. Warhammer çıkana kadar wowun tahtını sarsabilecek bir oyun yok wow 1 sene daha rahat.. Warhammer çıkana kadar blizard yaptığı hatalara devam ederse ve de warhammer sağlam bi oyun olursa wow çok kan kaybedecek yannız..
  • yahu wowcular o oynadığınız oyunun atmosferini,ırklarını kime borçlusunuz sanıyorsunuz
    tabii ki tanrı'nın yeryüzü versiyonu olan TOLKIEN'e.
    ben hayatımda online rpg oyun oynamadım tek bi terimi bile bilmiyorum ama bunu sipariş ettim.

acilen ayrı bi bölüm açılmalı ve yeni bir topik elbette..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Empyrium

yahu wowcular o oynadığınız oyunun atmosferini,ırklarını kime borçlusunuz sanıyorsunuz
    ben hayatımda online rpg oyun oynamadım tek bi terimi bile bilmiyorum ama bunu sipariş ettim.

inan keşke rpg denilen şey tolkienin kitaplarındaki o harika tasvirler gibi olsa, ya da ırklar arasında kurduğu denge.. lotr süper bi kurgu, hikaye, dünya.. ancak oyununu yapmak gerçekten yürek isteyen bir iş. hele bir de harika bir film serisi çekilmişken.. oyunun beklentileri vermesi zor gibime geliyor. tabi ki oyun olarak düşünüldüğünde grafik motoru, programlanması vs süperdir. ancak söz konusu lotr olunca ..

Sonuç olarak wow u oynuyoruz ediyoruz, ancak filminin çekildiğini düşünün? Bence wow'un filminden ne kadar zevk alabilirseniz lotr in oyunundan o kadar zevk alırsınız. Yani hep bir taraf eksik kalacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo2 -- 12 Mayıs 2007; 21:26:22 >

• quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

yahu wowcular o oynadığınız oyunun atmosferini,ırklarını kime borçlusunuz sanıyorsunuz

inan keşke rpg denilen şey tolkienin kitaplarındaki o harika tasvirler gibi olsa, ya da ırklar arasında kurduğu denge.. lotr süper bi kurgu, hikaye, dünya.. ancak oyununu yapmak gerçekten yürek isteyen bir iş. hele bir de harika bir film serisi çekilmişken.. oyunun beklentileri vermesi zor gibime geliyor. tabi ki oyun olarak düşünüldüğünde grafik motoru, programlanması vs süperdir. ancak söz konusu lotr olunca ..

Sonuç olarak wow u oynuyoruz ediyoruz, ancak filminin çekildiğini düşünün? Bence wow'un filminden ne kadar zevk alabilirseniz lotr in oyunundan o kadar zevk alırsınız. Yani hep bir taraf eksik kalacak.

evet çok haklısın tabii ki söylediklerinde.
    şöyle söyliyim en azından,benim gibi tolkien fanları orta dünyayla ilgili ne varsa edinmek,oynamak falan ister berbat dahi olsa o eski animasyon the hobbit ve lotr fotr'ı bile buldum nette düşün yani
    silmarillion u ilk okudğumda kafama yerleştirmiştim bi kere o atmosferi helal ki peter jackson'da pekiştirdi ve bu oyuna da inanıyorum ben..gerçi dediğim gibi hiç rpg oynamadım şu ana kadar benim için fantazi dünyası orta dünyadan ibaret gibi bişey bu da biraz önyargı ama neyse bekleyip görecezsevindiğim yanı paralı olamsı cafelere düşmeyecek en azından.

• Knight Online 2 : The Burning Aga ..
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: diablo2

quote:

evet çok haklısın tabii ki söylediklerinde.
    şöyle söyliyim en azından,benim gibi tolkien fanları orta dünyayla ilgili ne varsa edinmek,oynamak falan ister berbat dahi olsa o eski animasyon the hobbit ve lotr fotr'ı bile buldum nette düşün yani
    silmarillion u ilk okudğumda kafama yerleştirmiştim bi kere o atmosferi helal ki peter jackson'da pekiştirdi ve bu oyuna da inanıyorum ben..gerçi dediğim gibi hiç rpg oynamadım şu ana kadar benim için fantazi dünyası orta dünyadan ibaret gibi bişey bu da biraz önyargı ama neyse bekleyip görecezsevindiğim yanı paralı olamsı cafelere düşmeyecek en azından.

evet peter jackson kesinlikle büyük iş başardı, yani okurken kafamda ne canlanmışsa perdede onu gördüm resmen, dediğim oyunu yargılamayalım ancak keşke oyun yapılırken bi jackson'a sorsalarmış mesela :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.