merak ediyorum acaba WoW un tahtı nezaman sallancak?
Age of Conan
crap of conan . o oyun icin hic iyi seyler soylenmiyor ayrica tt le hic oynanabilecek gibi de durmuyor :(
WoW sallanmaz blizzard sallanacağını bilse gider diablo online wow 2 warcraft4 le ugrasir sonra starcraft online daha bunlar gelcek not: diablo 3 icin cooook beklersiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Xibus
WoW sallanmaz blizzard sallanacağını bilse gider diablo online wow 2 warcraft4 le ugrasir sonra starcraft online daha bunlar gelcek not: diablo 3 icin cooook beklersiniz
bildiğim kadarıyla diablo 3 yapım aşamasında...2009 u bulucak çıkması...zaten şuan başlanan kısmı müzikleri ve karakter eskizleri..
quote:
Orjinalden alıntı: G-Unot
quote:
Orjinalden alıntı: Xibus
bildiğim kadarıyla diablo 3 yapım aşamasında...2009 u bulucak çıkması...zaten şuan başlanan kısmı müzikleri ve karakter eskizleri..
Belki 2009da bağlantı düzelir
Knight online II gibi geldi bana!!
single player oyun gibi duruyor..
Ya tolkienin yarattığı dünyanın parçası olmak bile wowu bırakmaya bir sebebtir.
Frpnin içine tam anlamıyla orta dünyada girebilirsiniz.İlerde kesin oynayacağım ama şimdi değil.
blizz. in acil film çekmesi gerek :)
Güzel olur ama ben lotrun kitaplarından bahsediyorum daha çok.
Warcraft filmi seneye çıkabilir büyük ihtimalle warner bros a bağlı bir şirket warcraftın sinema haklarını satın aldı blizzard ile anlaştı ve animasyon şeklinde yapılacakmış