Şimdi Ara

lord of the rings vs. god of war (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
4.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkış noktası dedim cümlemde. En azından karakterler konusunda esinlenme var diyorum ben; orc, elf, cüceler, zindanlar vs.. YOKSA Warcraft'ın senaryosu kesinlikle özgün ve benzersizdir. Yalnış anlaşılmak istemem... Zira kendimde Warcraf hayranıyım. İmzama bakan görür zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi broodofqueen -- 15 Nisan 2010; 11:00:41 >
  • LOTR bir insanoğlunun elinden çıkmış en büyük eserdir gözümde. yemişim gerisini.. bu dünya yerine orta dünyayı tercih etme sebebi bile olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhankoc_brood

Çıkış noktası dedim cümlemde. En azından karakterler konusunda esinlenme var diyorum ben; orc, elf, cüceler, zindanlar vs.. YOKSA Warcraft'ın senaryosu kesinlikle özgün ve benzersizdir. Yalnış anlaşılmak istemem... Zira kendimde Warcraf hayranıyım. İmzama bakan görür zaten.

GOW ile warcraft arasında nasıl bir bağantı kurdunuz anlamış değilim. GOW oynadınız mı hiç ?
  • Warcraft mı ? Lotr ile karşılaştırmaya cüret ettiğiniz şey Warcraft mı yani yuh artık böyle rezillik görmedim . Keza aynı şey Gow için de geçerli Lotr'un yanında Gow'un adı ağza bile alınmaz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Warcraft mı ? Lotr ile karşılaştırmaya cüret ettiğiniz şey Warcraft mı yani yuh artık böyle rezillik görmedim . Keza aynı şey Gow için de geçerli Lotr'un yanında Gow'un adı ağza bile alınmaz .

Zaten başlı başına hatalı bir konu. Oyun ve film'i karşılaştırmak oldukça gereksiz. Eğer yinede bir karşılaştırma yapılacak olursa LOTR bir efsanedir. Ama yukarıda da belirttiğim gibi aksini belirtenlere de saygı duymak gerekir. Kendilerine göre nedenleri vardır elbet. Ama Warcraft bana göre ne GOW un nede LOTR'un yanından bile geçemez. Ama arkadaşın görüşüne de saygı duyuyorum. Ona göre öyle olabilir.
  • mrtbki

İnsanları aşağılamak gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı, her insanın kendi zevki tabii ki vardır. Ama benzersiz bir başyapıt karşısında benim için mario daha iyi derse bir insan siz ne düşünürsünüz? bu onun zevkini mi, yoksa konuyla hiç bir alakası olmadığının kanıtı olup, sadece kendi cehaletini mi gösterir? sonuç olarak birisi çıkıp dememiş ki mario benim için daha iyi, bir şahısa söylenen birşey yok anlayacağın, sayfayı iyice bir okuyup öyle yorum yaparsan daha iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.K -- 15 Nisan 2010; 15:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.K

mrtbki

İnsanları aşağılamak gibi bir derdim hiçbir zaman olmadı, her insanın kendi zevki tabii ki vardır. Ama benzersiz bir başyapıt karşısında benim için mario daha iyi derse bir insan siz ne düşünürsünüz, bu onun zevkini mi, yoksa konuyla hiç bir alakası olmadığının kanıtı olup, sadece kendi cehaletini mi gösterir? sonuç olarak birisi çıkıp dememiş ki mario benim için daha iyi, bir şahısa söylenen birşey yok anlayacağın, sayfayı iyice bir okuyup öyle yorum yaparsan daha iyi olacak.

Konuyu takip ediyorum zaten ama benim demek istediğim sizin söyleyip veya söylemediğiniz değil. Benim söylemek istediğim insanlara fikirlerinden dolayı Cahil diye nitelendirmek doğru bir davranış değil. Üzerinize alınmayın genel olarak böyle bir durum var.

Size göre benzersiz bir başyapıt, bana göre olmayabilir. Bu tür kavramlar görecelidir. O yüzden kimseye fikirkerimiz uyuşmuyor diye küçük düşürücü ihtamlarda bulunamayız diye düşünüyorum.

Amacım kesinlikle sizinle tartışmak değildir. Lütfen yanlış anlamayın.

• mrtbki

Benim amacım tartışmak, fakat seviyeli bir şekil de tabii ki. Size karşı benim de bir tavrım yok, maksat muhabbet olsun. Benim de insanların düşüncelerine tabii ki saygım var, fakat yine tekrarlıyorum. Bir insan "LOTR" sevmeye bilir, gayet doğal birşey bunda bir sorun yok, bende karşı çıkacak değilim zaten, haddim değil. Ama bir konu da söyleyeceği olan insanların konuya hakim olmaları lazım, çıkar da bir insan "LOTR" ile mario karşılaştırır ise bunun akıl ile mantık ile izahı olmaz, ben bunu söylüyorum. Olay zevk meselesinden çıkar farklı boyuta taşınır. Benim söylediğim "Türleri" kendi çapında değerlendirebilirsin. Zaten "Cahil" kelimesi bir şahısa yazdığım birşey değil. Bir muhatap olsa ordaki üslup farklı olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.K

mrtbki

Benim amacım tartışmak, fakat seviyeli bir şekil de tabii ki. Size karşı benim de bir tavrım yok, maksat muhabbet olsun. Benim de insanların düşüncelerine tabii ki saygım var, fakat yine tekrarlıyorum. Bir insan "LOTR" sevmeye bilir, gayet doğal birşey bunda bir sorun yok, bende karşı çıkacak değilim zaten, haddim değil. Ama bir konu da söyleyeceği olan insanların konuya hakim olmaları lazım, çıkar da bir insan "LOTR" ile mario karşılaştırır ise bunun akıl ile mantık ile izahı olmaz, ben bunu söylüyorum. Olay zevk meselesinden çıkar farklı boyuta taşınır. Benim söylediğim "Türleri" kendi çapında değerlendirebilirsin. Zaten "Cahil" kelimesi bir şahısa yazdığım birşey değil. Bir muhatap olsa ordaki üslup farklı olurdu.

Zaten bu konunun başlı başına bir yanlış olduğunu söylemiştim. Bu konu birazda şu benzetme " Baklava mı Çiğköfte mi " sorusu gibi olmuş. Söyledikleriniz de haklısınız bunu belirtmiştim.

Fevri davranıp, tartışma ortamı yaratmadığınız için ayrıca teşekkür ederim.

• mrtbki

Mutabık kaldığımıza sevindim size iyi forumlar.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 18 Nisan 2010; 1:36:46 >
  • Bir film 7 sene sonra bile Blu-Ray olarak satışa çıkıyosa, TV'lerde halâ yayınlanıyosa, birtakım paylaşım sitelerinde halâ en çok indirilen film oluyorsa elbet bir hikmet vardır. Ancak 7 sene sonra GoW3'ün ne olacağı belli değil, belki çoluğumuz-çocuğumuz emülatörden oynayacak; bu kadar abartmayın. LOTR'la da kıyaslama yapmayın. Hele Star Wars ile hiç yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sulu Çor Kağan -- 16 Nisan 2010; 16:19:08 >
  • Ben de dün filmi izlerken GOW'a benziyor diye geçirdim içinden.
  • Ben iki oyun birebir aynı diyemem çünkü ikiside yüzyıllar öncesini konu alıyor. Benzerlik olması normal. Şehir içinde geçen her oyuna birbirine benziyor diyemeyeceğimiz gibi bu oyunlara da aynı diyemeyiz.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.K -- 18 Nisan 2010; 15:49:28 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 18 Nisan 2010; 1:35:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YodaTheMaster

Bir film 7 sene sonra bile Blu-Ray olarak satışa çıkıyosa, TV'lerde halâ yayınlanıyosa, birtakım paylaşım sitelerinde halâ en çok indirilen film oluyorsa elbet bir hikmet vardır. Ancak 7 sene sonra GoW3'ün ne olacağı belli değil, belki çoluğumuz-çocuğumuz emülatörden oynayacak; bu kadar abartmayın. LOTR'la da kıyaslama yapmayın. Hele Star Wars ile hiç yapmayın

+1 .LOTR bana görede gelmiş geçmiş en iyi film serisi ve en iyi film de return of the king dir hem dünya böyle düşünüyor hemde ben böyle düşünüyorum yani objektif ve kişisel bakış açım aynı bu sefer.

yinede..

bana en çok sevdiğim en harika en kusursuz gelen seri star wars dan başka bir seri değildir.

bunda sinema dünyasının en karizma kötü adamı yani aslında bence o küçük tatlı siyah başlığı,sakin ve sevimli bir şekilde yanmış çiğerlerinin yerine derin derin nefes alan droid sistemleriyle alıp verdiği nefesinin sesi. o kadar masum insanın gırtlağını sıkıp sakin sakin güzelce boğması,4-5 yaşındaki küçük padawanları mükemmel bir biçimde kesip doğraması ve tabiki gezegenlerdeki bütün doğayı hayvanları yaşayan insanları kısaca milyonlarca canlıyı yine o insana minik ve bir o kadar da hoş gelen öfkesi ile kıyması kadar güzel hissettirmiyo.hiç bir karakter lord vader gibi hissettirmiyo bitek o kibiri anakinin torunu olan resmimdeki han solo'nun çocuğu jacen solo ile buldum..ama yinede hiç kimse lord vader kadar asil bir katil değildir..

ruhsal sorunlarım tabiki yok . ama sithleri ve acımasızlıklarını öyle adi olmalarını çok seviyorum napiyim kötü olmak daha bir güzel geliyor o yüzden bu kadar manyağa bağladım yazıyı okuduğumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtbki

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Warcraft mı ? Lotr ile karşılaştırmaya cüret ettiğiniz şey Warcraft mı yani yuh artık böyle rezillik görmedim . Keza aynı şey Gow için de geçerli Lotr'un yanında Gow'un adı ağza bile alınmaz .

Zaten başlı başına hatalı bir konu. Oyun ve film'i karşılaştırmak oldukça gereksiz. Eğer yinede bir karşılaştırma yapılacak olursa LOTR bir efsanedir. Ama yukarıda da belirttiğim gibi aksini belirtenlere de saygı duymak gerekir. Kendilerine göre nedenleri vardır elbet. Ama Warcraft bana göre ne GOW un nede LOTR'un yanından bile geçemez. Ama arkadaşın görüşüne de saygı duyuyorum. Ona göre öyle olabilir.

Bu hafta dünya yalnış anlama haftasımı? Ben Warcraft'ın ve benzeri epik hikayeleirin "ÇIKIŞ NOKTASI" diyorum, siz karşılaştırıyor diyorsunuz. Çıkış notası ne demek açıklayayım, yani Warcraft benzeri oyunların Dungeons&Dragons türü RPG lerin esinlenildiği kaynak yani "ORJİNAL"i. Şimdi ben LotR ile Warcraft'ı karşılaştırmışmı oldum? Önce tamamını okuyalım, sonra okuduğumuzu anlayalım sonrada derin bir nefes alıp öylE yazı yazalım. Cümlenin yarısını okuyup saldırmak olmuyor beyler. Hele hele biri Warcraft ile GoW karşılaştırdın demiş, o dahada vahim... Yani tamam bütün postları okumak zor elbette, ama hitab ettiğin kullanıcının yazdığını bir zahmet oku kardeşim.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.K -- 18 Nisan 2010; 15:50:08 >
  • @E.K

Hocam şunu önceden söylesene , ben başlığı açıldığından beri takip ettiğimden artık girip sadece yeni atılan mesajlara bakıyordum yukarıdaki mario muhabbetini unutmuşum haliyle, birden örneği ortaya sen attın zannettim ve haliyle küçümseme durumu sezdim, keşke bana mario hakkında bilgi vermen garip olmuş demek yerine onu ortaya atan başkası deseydin afedersin der geçerdim. Her neyse ben o yorumları yukarıdaki mesajlardan bağımsız olarak yapmıştım, mesajlarımı şimdi siliyorum yanlış anlama için kusura bakma.

Edit: Silme butonu yok olmuş, ben de mesaj içeriklerini silip editledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 18 Nisan 2010; 1:38:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.