Şimdi Ara

Lord of The Rings : War in The North - Başlangıç Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu torrent den indirdim ve crackledim ama oyun başlangıcındaki yazılardan ilersine geçmiyor anlamadım farklı crackler denedim ama olmadı sistemlemi alakalı bilmiyorum sistem aşağıda yorumlarınızı bekliyorum

İşlemci: Intel(R) Pentium(R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
    RAM: 2046MB RAM
    DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
    Ekran Kartı: MSI Radeon X1550 - 1024.0 MB

• Aynı sorun arkadaşımda da var.Bi coop oynayamadık.Onun ekran kartı asus x1600 series.Shader 3.0 da var ekran kartında.Niye oyun ilerlemiyor anlamadım.Oyunun grafikleri de öyle abartı değil.Benim dandik hd3400 ekran kartım bile son ayarda açıyor.
    Belki 3d analyzer ile açılır.Ama bilmiyorum ve hiç denemedim.%90 çalışmıyacak ama denemekten zarar gelmez.Belki şansa çalışır.:
    Burdan 3d analyzeyi indir:http://dl.cdn.chip.eu/downloads/2891381/dontlinkthefile_3danalyzer-v236.exe?cid=85188312&platform=dcu&1321792229-1321799729-a33829-B-dfee6ab8672f7f65712714bef30cb4f2.exe
    Yeni bi klasör oluştur ve onun içine extractla.Daha sonra 3danalyzeye gir.Selecte tıkla ve war in the north oyununun simgesini göster.Daha sonra aşağıdaki yerleri yap:

Lord of The Rings : War in The North - Başlangıç Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ht1baron -- 20 Kasım 2011; 15:08:36 >

• Denedem ama olmadı, teşekkür ederim uğraşmışsın
  • ya bu işi bilen biri varsa yardimci olsun soru sanki directx den kaynaklaniyo gibime geldi bnimde ekran kartim directx 9 ati radeon x1950pro aslinda cok saglam bi ekran karti black opsu fln rahat calistirdi
    biri yardim etsin yaw şimdiden teşşekkürler
  • aynı sorunu bende yaşadım. oyunun kurulu olduğu dizindeki redist dosyası içindeki dxsetup ı kurmalısınız. sorun büyük ihtimal çözülecektir.
  • Arkadaşlar oyunu steamden aldım ama sistemim yetmesine rağmen yersiz kasmalar yaşıyor kesik ekranda oynatıyor oyunu ve de oyunun son bölümünde atıyor bu konuda bi bilgisi olan var mıdır ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.