Şimdi Ara

Lord of Ultima-EA'in yeni web tabanlı strateji oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
1
Favori
15.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu arada ismetdai puanın iyimiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burkyyy35

Bende başlıyorum arkadaşlar. Nerde başlıyım ? Oyunda yardımcı olabilecek var mı ?

Son açılan serverda başla daha eskilerinde ezilirsin.
  • Bende 6. servere geldim.
  • Ortak hesap olayı iyi olmuş BattleForge hesabımla giriş yaptım.

6. serverdayım nickim WickedSick
  • asker üretme işini bir türlü anlamadım örneğin Trisnic Temple yi geliştiriyorum ancak Templer üretemiyorum
  • 6. Serverda kaç kişi var? Yeterli çoğunluğu sağlarsak ittifak kuralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Madrox.theSage

asker üretme işini bir türlü anlamadım örneğin Trisnic Temple yi geliştiriyorum ancak Templer üretemiyorum

Her barracks seviyesine göre asker limitini artırır.İstersen level 10 olsun barracksın yoksa asker üretemezsin.
    Ayrıca askerlerini beslemek için yeterince food üretmen lazım.Eğer food 0ın altına düşerse askerlerin ölmeye başlar.
  • 6. serverdayım bende
    Nick : Jau
    Rütbe : Baron
    Town Hall 7 Lv.
    Odun Üretimi
    +456/sa
    Taş Üretimi
    +161/sa
    Demir Üretimi
    +75/sa
    Yemek Tüketimi
    -10/sa

113 City Guard
    30 Berserker
    15 Scout
    Koordinatlar : 379:546
    3-4 Gün önce başladım oyun güzel, ama City Wall''ı güçlendirin diyor bir türlü bulamadım nerden yapıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Mayıs 2010; 9:00:34 >
  • Sur kapılarından birine tıkla ordan güçlendirebilirsin.

Bu arada bence daha ordu basma. 7 gün dokunulmazlık var zaten şimdi paso kaynak artır son 2 gün başlarsın askerlere.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *HardCore* -- 8 Mayıs 2010; 11:13:49 >
  • Tamam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiremusic -- 9 Mayıs 2010; 10:25:31 >
  • Nick:WickedSick
    Server:6
    Rütbe:Knight
    Koordinat:450:418
  • Güzele benziyor , oynayalım bakalım.
  • arkadaşlar bende baslamıstım oynuyordum fakat şuan siteyi açamıyorum nedendir bilen warmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanergun1991

arkadaşlar bende baslamıstım oynuyordum fakat şuan siteyi açamıyorum nedendir bilen warmı??

yaklaşık 5 saattir serverda bakım var ne zaman açılacağı belli değil.
  • Lol Ea ultima online işinin içine sıçmak için gayet gayretli ilerliyor -_-" bu kadar mı alt seviyelere indirilir bu doğal güzelliklerle dolu oyun bildiğin travian tiplemesi birşey olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subuo

Lol Ea ultima online işinin içine sıçmak için gayet gayretli ilerliyor -_-" bu kadar mı alt seviyelere indirilir bu doğal güzelliklerle dolu oyun bildiğin travian tiplemesi birşey olmuş

Ultimayla uzaktan yakından alakasının olmaması dışında güzel bir oyun.
  • oyuna yeni başladım 7 ci server a dayım

bir kaç sorum olcaktı cevremi (haritada) cok ufak bir alanını görüyorum neden?

ikincisi şehir büyüyormu yoksa bu haldemi kalıyor hep yoksa alan yetmeyecekte

7 de olan varsa kordinat versin ben 340-582 deyim

bu şehir duvarının üstüne nasıl koya biliyoruz bu okcu kulesini lvl mi atlatmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aratorn -- 12 Mayıs 2010; 0:08:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aratorn

oyuna yeni başladım 7 ci server a dayım

bir kaç sorum olcaktı cevremi (haritada) cok ufak bir alanını görüyorum neden?

7 de olan varsa kordinat versin ben 340-582 deyim

bu şehir duvarının üstüne nasıl koya biliyoruz bu okcu kulesini lvl mi atlatmalıyım

Surda geniş yerler var oralara kuruluyor
  • bı bosslar nerde zindanları buldum ama boss ları bulamadım (hoş bulsam napacamda )

birde şu koruma için diktigimiz okcu v.s kullerinden hangisi önemli

askeri olarak nicelik mi nitelik mi?

birde belli başlı iyi stratejileriniz var mı ?

sordunğum soruları sırasıyla cevaplarsanız memnun olurum

cevap veren arkadaşlara saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aratorn -- 13 Mayıs 2010; 10:19:54 >
  • quote:

şehirin ortasındaki alanın dışındaki 4 bölge de senin bina için alan yetmemesi gibi bir durum söz konusu değil
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.