Şimdi Ara

Lord Yarkan, Greece ve NightMare (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
21.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslında yarkanı kesmenin en güzel yanı o süre içindeki koşuşturmalar. Vurabildiğin kadar vuruyorsun ve eliteler çıktığı an kaçıyorsun... Hafif bir lag yapıpta kaçamadığın zaman içindeki heyecan artıyor. Hele birde block koyup sıyrılabilirsen değmeyin keyfinize. Full Int bir chara sahip olanlar bunun ne demek olduğunu çok iyi anlarlar. 7000 canın varken yarkanın sana 6500 hasar vermesi işini iyice zorlaştırıyor.

Yarkandan nelerin düştüğünü soran arkadaşlar için:
    3 parça item düşüyor. Bunlar genellikle repair invalid.
    Bana düşenler:
    1. 75 garment head male
    2. 74 Prot ayakkabı
    3. 77 Garment chest male

Bunların hepsi repair invalid. ikinci kesişimde ise 76+5 prot legs çıktı ve bu repair invalid değil.

Greece serverında yarkanı ikinci kesen Türk olarak çok mutluyum. Darısı diğer arkadaşların başına. Ama öyle sanıyorumki bundan sonra yarkan ya raytracer ın, yada benim

Bu arada yarkanı kesmenin tek yolu kaçarark oynamak. genellikle Türk arkadaşlar "ben Türküm, bana bişey olmaz" mantığıyla hareket edip daldığı için oracıkta anında ölüyorlar. Fırsat kollayıp fırsat anında vurup kaçacaksın.

Her zaman olduğu gibi bize tanklık yapan FiRARiST'e, ikinci kesmemde yine tank olan RMM'ye ve ordaki tüm guild arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler :P

Unutulmaması gerekenler: YARKAN ALIŞKANLIK YAPIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nugrettin -- 20 Ocak 2007; 17:47:37 >

• abi sen gamerzplanet tede warsın deil mi ?
  • tebrikler darısı kesemeyenlerin başına
  • Tebrikler bende Greece deim
  • devam devam cem(First_Killer) abimde kesti geçen gün, çok sevindim walla. öttürcez serveri hep birlikte...

önce hunter_tr sonra yine benn...

Lord Yarkan, Greece ve NightMare

• abinle farklı guıld lerde misnz ?
    bu arada tekrar tebrikler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umbaba -- 23 Ocak 2007; 21:55:48 >
  • hergün bi postamız var :D sıcak sıcaaaaakk :D taze taze...

• uleeeee her gün siz kesionuz valla tebriklerrrrrrr ben husmen
  • heheh napalım hüsmenagam yarkan kaşınıyo :D kesiyoz kesiyoz bi daha çıkıyo :D
  • kisa ara vermistik..kaldigimiz yerden devam ettik. sira bendeydi :)
    aslinda kapanis gosterisi diyelim biz buna. oyuna veda ediyoruz guild olarak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feversea -- 26 Ocak 2007; 1:28:31 >
  • noluyo lan burdaaaaaaaaaaaaaaaaa :D:D:D:D
    lan gamerzplanetci :D tebrik ederim seni ve diger tüm kardeslerimi ben geliom olm neree dehe işimiz bütmedii :D

eger soracak olursanız nerdeydin die ben iş gorusmelerinden fırsat bulamıyorum :P saka bi yana reel hayatı da düşünmek lazım =/

gereksiz cookielerden dolayı ozur yazan:murderuo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balcovalii -- 26 Ocak 2007; 1:52:10 >
  • battalgazi yarkanıda tarkanıda alayınıda tek basına alır

lol

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.