yeni bir healer a sahip olmanın gazıyla yarkana gidelim dedik. gittik kestik. çok rahatladım :D yeni unique yeni heyecan çok güzel bir duygu :D darısı sizlerin başına. Yarkanla cebelleşirken önümde duvar ören FiRARiST abime, elbiselerini bana veren ve beni healleyen Nugrettin kardeşime çok teşekkür ediyorum. http://img166.imageshack.us/img166/3088/sro2007011803220040qp0.jpg
tebrikler ray greece i bıraktım ben ama nightmarein hala o serverin en büyüklerinden olduğunu görmek güzel
byc...
quote:
Orijinalden alıntı: shadylotd
tebrikler ray greece i bıraktım ben ama nightmarein hala o serverin en büyüklerinden olduğunu görmek güzel
byc...
teprikler salüh
quote:
Orijinalden alıntı: bycapslock
teprikler salüh
Alıntıları Göster
vay adamim benim...helal olsun.. yattik uyuduk, yarkan kestiler..neyse :) gerci uyumasam hangi silahla kesicemki =P ahahah bizde bu healer olduktan sonra teker teker keseriz bu yarkan'i..
quote:
Orijinalden alıntı: feversea
vay adamim benim...helal olsun.. yattik uyuduk, yarkan kestiler..neyse :) gerci uyumasam hangi silahla kesicemki =P ahahah bizde bu healer olduktan sonra teker teker keseriz bu yarkan'i..
Alıntıları Göster
tebrikler
quote:
Orijinalden alıntı: Norgannon
tebrikler
Alıntıları Göster
tebrikler ne verdi item olarak.
senin silahı yarkandan aldım geri. gerçi yarkan çok elix basmış maximum durability olmuş ama idare et artık. buhar olan silahtan daha iyidir :D
hepinize teşekkürler. inşallah guildle geçecez yarkanın üstünden. sıra FiRARiST te..
quote:
Orijinalden alıntı: raytracer
senin silahı yarkandan aldım geri. gerçi yarkan çok elix basmış maximum durability olmuş ama idare et artık. buhar olan silahtan daha iyidir :D
hepinize teşekkürler. inşallah guildle geçecez yarkanın üstünden. sıra FiRARiST te..
bravo
quote:
Orijinalden alıntı: jazz_Chucky
bravo
Alıntıları Göster
mukemmel bende greecedeydim supersin yaw
quote:
Orijinalden alıntı: xxmurat41xx
mukemmel bende greecedeydim supersin yaw
Alıntıları Göster
öldüğü zaman patlıyo ya o mukemmel
quote:
Orijinalden alıntı: xxmurat41xx
öldüğü zaman patlıyo ya o mukemmel
Alıntıları Göster
gercekten tebrikler yalnız içinden neler cıktı hakkaten merak ediyoruz
kardessss manyakk sinn... ya cari gorudum zaman resmen ohaa ddim... hele dusen itemlere bakinca ne dustu deeerli bisi varmiydi lord yarkanda...
quote:
Orijinalden alıntı: v_a_n_p_r_e_n_s
kardessss manyakk sinn... ya cari gorudum zaman resmen ohaa ddim... hele dusen itemlere bakinca ne dustu deeerli bisi varmiydi lord yarkanda...
xxmurat41xx su mesajlarda bosuna enter e basmaktan vazgec. mesajları okurken rahatsızlık veriyor insana
quote:
Orijinalden alıntı: mute_62
xxmurat41xx su mesajlarda bosuna enter e basmaktan vazgec. mesajları okurken rahatsızlık veriyor insana
Alıntıları Göster
helal olsun be abi bende Colleteralll selamlarr greece serverınaa
tebrik ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Nuri Alço
tebrik ederim
Yarkan macerasına devam :D günde en az 1 defa olmak üzere yarkanın üstünden geçmeye devam ediyoruz. Baştan sona doğru raytracer,Nugrettin,SexiLexy ve tekrar Nugrettin. NightMare 4, şimdilik
quote:
Orijinalden alıntı: raytracer
Yarkan macerasına devam :D günde en az 1 defa olmak üzere yarkanın üstünden geçmeye devam ediyoruz. Baştan sona doğru raytracer,Nugrettin,SexiLexy ve tekrar Nugrettin. NightMare 4, şimdilik
Alıntıları Göster
Tebrikler.
quote:
Orijinalden alıntı: Nømad
Tebrikler.
Alıntıları Göster
tbrk
quote:
Orijinalden alıntı: KeepOut
tbrk
Alıntıları Göster
tebriklerrrrrr
quote:
Orijinalden alıntı: dartsiberius
tebriklerrrrrr
Alıntıları Göster
meger biz str char'i tanklik yapalim diye acmisiz :) biz basliyoz, bizim int'ler geliyo elimizden aliyo.. ise bak yauv :)
eheueh..neyse kankam, ellerin dert gormesin..bizden biri kestigi surece sorun olmaz.. bizi izlemeye devam edin ;)