Şimdi Ara

[ LORD YARKAN ] ' Sanıyesını bıle tutturdu nasıl oldu bu ıs ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.youtube.com/watch?v=C80SHs5PcN4&feature=channel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 7 Temmuz 2009; 23:59:54 >

• Normal bir LY videosu...
    Ben saniyelik birşey göremedim...Biraz daha açıklar mısın?
  • Arayı atlamış.
  • 3-2-1 yazmış sonra beklemiş beklemiş yarkan çıkmış çıktıktan sonra başka bi programla arada beklediği yeri kesmiş.Bu kadar
  • vay cakal aklıma geldı aslındada dedım belkı gercekten tutturmustur dıye
  • Size şöyle bir olay anlatayım. Birgün bir kaç arkadaş hadi Shaytan bekleyelim dedik ve gittik bekliyoruz. Greece'de bilirsiniz KUWAİT'lileri ve bu adamıda bilenler bilir belki KU_MAX (şimdi tarih oldu gitti) neyse bu adam başladı durduk yere ulu orta geriye saymaya. Adam 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - 0 dedi ve Shaytan tam önümüze düştü. Bu adamlar hep böyle idi. Resmen alay eder gibi . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auto CAD

Size şöyle bir olay anlatayım. Birgün bir kaç arkadaş hadi Shaytan bekleyelim dedik ve gittik bekliyoruz. Greece'de bilirsiniz KUWAİT'lileri ve bu adamıda bilenler bilir belki KU_MAX (şimdi tarih oldu gitti) neyse bu adam başladı durduk yere ulu orta geriye saymaya. Adam 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - 0 dedi ve Shaytan tam önümüze düştü. Bu adamlar hep böyle idi. Resmen alay eder gibi . . .

bizim server da Arbeitsamt die bi adam var ... onlarda ne kadar doğru bilmiyorum ama unique programları var ne zaman çıkacağı nereye çıkacağıbı gösteren programlar ... bu snn dediğin de ondan olabilir
  • Hepmi biliyolardı
    quote:

Size şöyle bir olay anlatayım. Birgün bir kaç arkadaş hadi Shaytan bekleyelim dedik ve gittik bekliyoruz. Greece'de bilirsiniz KUWAİT'lileri ve bu adamıda bilenler bilir belki KU_MAX (şimdi tarih oldu gitti) neyse bu adam başladı durduk yere ulu orta geriye saymaya. Adam 5 - 4 - 3 - 2 - 1 - 0 dedi ve Shaytan tam önümüze düştü. Bu adamlar hep böyle idi. Resmen alay eder gibi . . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

Hepmi biliyolardı
    quote:

Hep biliyorlardı . . .

• ya Troy da da bi adam 1 dk ıcınde tg duscek dedi . dusmustu xD
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Ø®ßJK

Hepmi biliyolardı
    quote:

Hep biliyorlardı . . .

Bildiğim kadarıyla KUWAİT guildindekiler en çok silk alanlardan birileri.Eğer öyleyse Joymax'ın da yardımı olmuştur diye düşünüyorum

• Günlük 1.000 silk çektiklerini çok duyduk . . .
  • Arbeitsamt'ı duydum . Tüm videolarını da izledim fakat öyle bir program yoktur . . .
  • olsa reverse almaz kı kımse
  • quote:

Günlük 1.000 silk çektiklerini çok duyduk . . .

5 gün çeker çok çok Türkler arasında da var o miktarda silk alanlar.Gösteriş yapmadıkları için bilmiyorsunuz sadece...Diyelim ki Joymax böyle bir şey yaptı ve silk alanlara kıyak geçiyor.Sizce unique spawn noktasını mı verir yoksa kullanabileceği sun item droplar mı?Dropları oyuncuya belli etmeden verebilir ama spawn noktası teklikelidir bir ekran görüntüsü tüm itibarını bitirir...Büyük ihtimal 3. parti bir programdır.
  • @night131313
    sun item vermediğini kim söyledi :D
    sanırım gene dh deydi görmüştüm;adam server checkten sonra geliyo yaratıkları keserek sun itemleri mi ne düşürüyodu..greece de cok takılmadım ama kuwait'i bilirm :D birleştiği zamanı hatırlıorm :D
  • quote:

Günlük 1.000 silk çektiklerini çok duyduk . . .

Mücaid abi durma geç KUWAİT e
  • quote:

Orjinalden alıntı: One-X

@night131313
    sun item vermediğini kim söyledi :D
    sanırım gene dh deydi görmüştüm;adam server checkten sonra geliyo yaratıkları keserek sun itemleri mi ne düşürüyodu..greece de cok takılmadım ama kuwait'i bilirm :D birleştiği zamanı hatırlıorm :D

Tabi ne kadarı ile muhabbetin var bilemiyorum ama bir çoğu ile bu konuda konuşma şansım oldu.Bir kaçı ile iyi ticari ilişkilerimde var.Birçok kişinin gm tarafından verdiği zannedilen ama aslında hepsinin parayla satın alındığı onlarca parça sunları var mesela...Hatta bunlarda kronik bir sorun var.Aldıkları itemleri düşmüş gibi gösteriyorlar.Yüzlerce global attırıp tebrik ediyorlar hemde o silahı veya itemi ben satmış olmama rağmen....

Olayın özü para tabiki.JM herkesden farklı miktarlarda silk alan oyuncuları hoş tutmak ister.Ticaretin mantığı da bu;ama dediğim gibi unique spawn noktasına kadar düşeceğini sanmam.Birgün oyuncu ile JM ters düşse ve hangi yol ile geliyorsa bu bilgi, onu ayrıntılı bir biçimde afişe etse JM ye karşı tükenmekte olan güvenden eser kalır mı?

Dip Not:Onlarca charı olup hepsine 1000+ silk aldığını bildiğim bir Kuwait li ye D9 boyunca sadece bir sun item düştüğünü ve onunda robe chest olduğu söylesem fikriniz değişir mi???Ve bütün o karakterler D9 süresi boyunca full sun olarak ortada dolandılar...

• doğrudur kardeşim,pek fikrim yok hatrımda kalanları söyledim haklı olabilirsin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.