Şimdi Ara

Lords Mobile 260m Satılık Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2 yıldır oynadığım 10 bin TL den fazla para yatırdığım 260m kudretli içtima kaptanı kale satılıktır.

T4 ve elit etap açık. Canavar seti var çok iyi durumda.

Yoldaşların çoğu 60 lv (birkaç gereksiz anlaşma 1 in yoldaşlarını yükseltmedim henüz) ve tüm özellikleri lv 10. Anlaşma 4 ün açılmasına çok az kaldı.

Yoldaş özelliklerinden Kutsal yıldız, asker üretimi, mücevher, altın, kolezyum giriş hakkı, vip eşyası verenler de dahil hepsi son seviye.

Ücretsiz kahramanların hepsi sarı. Bekçi Mor. Koca adam mavi. Bilgi dokuyucu yeşil. Kaos ve 11 tane ücretli beyaz toplam 33 kahraman var.

Kale duvarı 1.3 milyon (yükseltmek de mümkün) ve savunması çok iyi. Duvar yıkılsa bile yoldaş özelliği ile anında yarısını tamir ediyorsun. Tamamını tamir etmek de 2-3 gün sürüyor (hızlandırma kullanmadan, sadece yoldaş ile) Tuzak kaleye çok uygun. T4 tuzaklar da tuzakları onarma da açık.

Savaş ekipmanları çok iyi; mor, sarı karışık. İçtima kaptanı hesap. İnşaat ve Araştırma ekipmanlarının hepsi sarı hatta turuncu olan bile var.

İnşaatların hepsi son seviye. Kaynak sıkıntısı yok. VIP seviyesi 14. Son seviye olan VIP 15 olması da çok uzun sürmez.

1m ye yakın asker var. Bolca asker üretmek için de aylardır hızlandırma biriktiriyorum. T1 üretmek isterseniz aşağı yukarı 4m üretmek mümkün.

Revir kapasitesi 270 bin. Sığınak kapasitesi 260 bin. Yükseltmek de mümkün ama önce anlaşma 4 e odaklandım şimdilik.

Dediğim gibi uzun zamandır oynuyorum ve çok para döktüm. İş dolayısıyla artık vakit bulamıyorum.

Hesap Gmail'e bağlı. Daha önceki tüm satın alma bilgileri, Gmail şifresi, hesabı kurduğum tarih ve konum dahil tüm bilgileri vericem. Böylece hesabınız ilerde çalınırsa bu bilgilerle kolaylıkla geri alabiliyorsunuz. Satmak isterseniz de aklı olan her alıcı bu bilgileri ister.

Fiyat olarak 4000 TL düşünüyorum. Takası da konuşuruz. Pazarlık da yaparız. Yeter ki alıcı ciddi olsun, orta yolu buluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.