< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
The Lords of the Fallen - PS5 - [ ANA KONU ] (9. sayfa)
-
-
Hah tamamdır hocam çok teşekkürler bulurum şimdi onu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyun çok sağlam bir souls like olmuş hafta sonu başından kalkamadım. Atmosfer ve sanat tasarımı da övgüyü hak ediyor.
-
Kutulu nereden alabiliriz acaba bilen var mı?
-
O kadar oyunu oynayıp hiç mi dodge yapmadınız ?:)
Çok basit patternleri var, acele etmezseniz hiç hasar almadan geçersiniz, gerçekten söylendiği gibi çok kolay bir boss.
Bir komboda sağlık barının çeyreğini, yarısını götüreceğim diye girişirseniz, madara ediyor :)
İlk fazda saldırıları 2 li ya da 3 lü. Her s verdiğinde 2 kere vurup, diğer saldırısını bekleyin.
2. Fazda uzaktan yaptığı dashlerde ilkinde sağ ya da sola , sonrakilerde ise yanında çıkan gölge savaşçıların konumuna göre bir yere geçip kaçının. Onun haricinde 3 4 farklı saldırısı var ve hepsinden dodge ile kolay kaçıp, yine 2 kez vurup bekleyeceksiniz.
Bu bossu zor kılabilecek tek şey oyuncunun sabırsızlığı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunun esas zorluğu adım başı düşüp ölmekten geliyor sanki.
Kesinlikle bu saçma harita dizaynı yüzünden oyunu bıraktım
Kardeşim gerçekten beni madara etmişssin ya, o kadar oyun oynayıp dodge bilmeyen ben :):) Şaka bir yana, sorun şurada bence. Yeri geliyor üst üste 4 tane dodge yapman gerekiyor. Dodge zaman aralıkları dar ve üst üste doğru zamanlama ile dodge yapmak zorluyor. Birinci husus bu. İkincisi ise bu dodge işini sadece bir kaç defa değil, epey uzun bir süre doğru yapman gerekiyor. O kadar dodge yapıyorsun verdiğin hasar çok sınırlı kalıyor. Bu yüzden bence zor zaten. İkinci boss da aynısı. Bossların öldürme süresi uzun diye bir eleştiri vardı. Ben şu an anladım, sanırım bu eleştiri biraz haklı. O kadar kaçıyorsun ediyorsun, bossa sağlam bir hasar vuramıyorsun, canını kıdım kıdım götürüyorsun. Sevgiler.
-
Önsipariş ile almıştım, 1 saat kadar oynadım ama sarmayınca kapattım oyunu. Souls severim ama bilemedim oyuna ısınamadım ben. Bi de Souls serisi mekaniklerini genelde öğrenmesi kolay ama ustalaşması zordur. Bu oyunun temel mekanikleri de karmaşık geldi bana. Sürekli tuş kombinasyonları kullanmak gerekiyor yapılacak eylemler için. Umbral muhabbeti de keza öyle. Tam çözümlü bir rehber yayınlansın, muhtemelen öyle dönerim oyuna.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Oyunda level kasmak için bir glitch var keşke görmeseydim kılıcımı geliştirmek için taş farmı videosu ararken xp farma denk geldim denedim çalışıyor da ama kullanır mıyım henüz bilemiyorum.
-
Hic bulasma bence oyundan alacagin zevki azaltir.
Fener mekaniğini beğendim adamlar souls like a bir yenilik getirmişler tebrik ediyorum. İlk başlarda biraz elin alışması gerekiyor. Ayrıca feneri kullanarak çok gizli yerlere gidilebiliyor ve oyun bunu size söylemiyor feneri kullanım sıklığınıza bağlı.
Oyun oldukça başarılı ama ilerledikçe açılıyor oyunun ilk 3-4 saati tutorial gibi olmuş. Daha sonra hem atmosfer çok değişiyor hem de düşmanlar bayağı zorlaşıyor.
Eleştiri olarak öbür dünyaya geçince hele ki tespit durumu kırmızı veya kırmızıya yaklaşınca çok fazla düşman geliyor. Sanki bir tık daha az olabilirmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 18 Ekim 2023; 13:34:0 > -
Beyler bu Pilgrim Key çok elzem mi yahu? Adım başı önüme kilitli kapı çıkıyor bu anahtarı isteyen. 9500 vigor az değil, 4 sefer level atlarım o parayla.
Gercekten bu lambayla diyar degistirme ve kesif insani yoruyor. 1 saattir nereden gidecegimi bulmaya calisiyorum ve kirmizi bir sey cikti inanilmaz saldiriyor nefes alamiyorum. Ama bir o diyara bir bu diyara deli dana gibi dolasip duruyorum. Aksam max 2 saatlik zamanimiz var onu da oyun boyle yiyor. Bosa giden zamana insanin cani sikiliyor.
Bir de yani lambayla diyar degistirmediginde dahi dusmanlar zor. Bossta zorlanirsin falan sknti yok da, normal dusmanlar bile cok yordu be hocam. Oyun akmiyor, vur vur siradan dusmanlar olmuyor. Hangi zirhi hangi bolumde kullanacagim bilmiyorum, silahimi nerede gelistirecegim bilmiyorum. Yolumu bulamiyorum, zaman gectikce daha fazla dusman geliyor ve saldirganlasiyor. Birtane bonfire geldim ama bir engel var diyor, bonfire aktif olmuyor. Engel ne dolanip duruyorum bulamiyorum. Kriptik oyun olma boyle bir sey degil ki, dolastikca sen sana doker neyi var neyi yok, tipki elden ring gibi. Ama bu oyle degil, gidecek yeri bile zor buluyorum.
Onsiparis verip almistim, 10 saate yaklastim ama oynarken zevk almiyor yoruluyorum. Biraz uzdu oyun. Vurus hissi de inanilma tok hissettirmiyor. O da bi tik beklentilerimin altinda. Kafa sisirdim ama cok beklentim olan oyunun, boyle olmasi uzdu. Kafanizi sisirdim kusura bakmayin arkadaslar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kapıyı açınca da pek hoş arkadaşlar yok diğer tarafta biraz yüksek levella girmek lazım ama en azından kimseye bulaşmadan koşarak itemler toplanabilir ben öyle yaptım şahsen.
-
Kayda değer itemler var mı hocam, Str build gidiyorum.
Merhaba estağfurullah, öyle anlaşıldıysa özür dilerim, sadece bir latifeydi.
Bana dodge için zaman penceresi geniş geldi, açıkçası çok zorlanmadım o yüzden.
Evet çok uzun sürüyor bossları öldürmek, ama dediğim gibi sabırlı olunursa gerçekten basit.
ya oyunun ilk bossu(kanatlı kadın) onu öldürkten sonra böyle kana benzeyen bir efekt ile beraber geliyor. Ordaki efekt nasıl birşey ya. Bilerek mi yapmışlar yoksa bir grafik hatası falan mı var. Çok kötü gözülüyordu.
-
the lords of the fallen wikiDevotion's Might | Lords of the Fallen Wikihttps://thelordsofthefallen.wiki.fextralife.com/Devotion's+Mightthe lords of the fallen wikiBloody Glory | Lords of the Fallen Wikihttps://thelordsofthefallen.wiki.fextralife.com/Bloody+Glorythe lords of the fallen wikiHammer of Holy Agony | Lords of the Fallen Wikihttps://thelordsofthefallen.wiki.fextralife.com/Hammer+of+Holy+Agony
ben bunları buldum radiance+str gidiyorum şu an devotion's might kullanıyorum memnunum sadece str olan bir silah kalmadı aklımda.
-
Valla silahlara yükseldim hocam, saçma sapan silahlar var bende. Alıyorum anahtarı ne gele gele. Devotions Might str den scale alıyormuş zaten, onunla ilerlerim bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 17 Ekim 2023; 17:48:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X