Şimdi Ara

Loris Parfüm tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tavsiye edebileceğiniz loris parfüm varsa kodlarıyla birlikte yazabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Loris Parfüm Önerileri

Loris markasının popüler parfümlerinden biri olan Loris 202, baştan çıkarıcı kokusuyla dikkat çekiyor. Pek çok kişi, Loris 202'ye benzer kokulara sahip parfümler arıyor. Bu yazımızda, Loris 202'ye muadil olabilecek parfümler hakkında bilgi vereceğiz.

Loris 202 Parfümüyle Benzer Kokular

Loris 202'ye benzer kokulara sahip parfümler şunlardır:

• Loris E202: Loris 202'nin daha yoğun bir versiyonu olarak kabul edilen Loris E202, baharatlı ve odunsu notalara sahiptir.
    • Loris N-201: Loris 202'ye benzer ferah ve meyveli notalara sahip olan Loris N-201, hafif ve günlük kullanım için uygundur.
    • Diğer Loris Parfümleri: Loris markasının farklı koleksiyonlarında, Loris 202 ile benzer kokulara sahip başka parfümler de bulunabilir. Bu parfümleri keşfetmek için Loris'in web sitesini veya yetkili satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

Loris 202 Erkek Parfümleri için Muadiller

Loris 202, erkekler için de popüler bir parfüm seçeneğidir. Loris 202'ye benzer kokulara sahip erkek parfümleri şunlardır:

• Versace Pour Homme: Klasik ve zamansız bir koku olan Versace Pour Homme, Loris 202'nin erkeksi notalarını yansıtır.
    • Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo: Derin ve baştan çıkarıcı bir koku olan Acqua di Gio Profumo, Loris 202'nin yoğunluğunu andırır.
    • Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme: Zarif ve gizemli bir koku olan La Nuit de L'Homme, Loris 202'nin gece kullanımı için uygun bir muadilidir.

Umarız bu bilgiler, Loris 202 ile benzer kokulara sahip parfümler bulmanıza yardımcı olur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • E 202 kızlar çektikçe çekiyor tecrübeyle sabit hafif güzel
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Parfümün ismi nedir hocam ? Açılımını bulamadım internette.
  • cok cok yolsuz degil iseniz, tavsiye etmiyorum lorisi! parfumlerinin kaliciligi iyi fakat asiri alkol kullaniyorlar sanirim. kokular cok keskin.

• Loris E202 nin tam adını bilen yokmu beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

Loris E202 nin tam adını bilen yokmu beyler ?

Lorisin sitesinde böyle yazıyor ben şuan E-76 kullanıyorum buda çok güzel
     Loris Parfüm tavsiye Loris Parfüm tavsiye

• Bugün gittim denedim E202 kadın Invictus dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parfüm Önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Parfüm Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar loristen açık parfüm almayı düşünüyorum sizce aşağıdaki hangi açık parfümü almalıyım?

diesel only the brave

diesel fuel for life

jil sander man

nikos sculpture

Bunları deneyenlerin daha açıklayıcı yorumlarına ihtiyacım var, örneğin kalıcılık veya nasıl koktukları gibi çünkü her kokuyu bünyem kaldırmıyor ve midem bulanıyor. San siro dan nikos sculpture ve lacoste red alıp bu yüzden kullanamamıştım.
  • E15 abercromie Fitch & fierce
    fazla bilinmeyen bir parfumdur

• Loris Frequence serisi önerebileceğiniz parfüm var mı?
  • E195 numaralı parfümü aldım her mevsim kullanılabilecek gibi görünüyor. Önceden kullandığım bir parfüm vardı onu çok andırıyor, açıkçası beğendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.