Şimdi Ara

Los Angeles, Compton

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Compton, Watts, İnglewood gibi yerlere giden var mı çok merak ediyorum.

Eskiden Gangsta rap vardı şimdikiler bilmez o günleri. West Coast'ta Lowrider arabalarımız ile takılıp hookerların kıçlarını tokatladığımız günler... Drive-by ile adam vurmalar, hepsini çok özlemişim. Belki hiç gittiğim yerler değil fakat şarkılarda duymayı özlemişim.

ABD'de tehlikesi ile nam salmış bir yer olduğunu bilmiyorum fakat giden göreniniz var mı?
    Anlatabilir mi? Türkçe kaynak bulamadım. Detaylı bilgi bilen var mı.

• Hocam crime rate'in yüksek olduğu yerleri sıralamışsınız hep.
    Compton sanayi bölgesidir diyebilirim. Hayat yoktur pek o taraflarda. Sosyalleşmek adına pek bir şey bulamazsınız.
    Watts, Compton'un kuzeyinde kalıyor. Biraz daha yaşanılabilir.
    Inglewood güzel yerdir. Suç açısından ele alacak olursak genelde drug dealer'ların olduğu bir bölgedir.
    Yalnız hocam o filmlerde gördüğünüz gibi özendirici suçlar pek yoktur. İlla suç işlemek istiyorsanız da acımasızca mermi yağdırıyor polisler. Suç işleyen bunun bilinciyle işliyor. Sonucunu bile bile neden yaparlar hiç anlamam.
  • Razer kullanıcısına yanıt
    İlgimi çekiyor Comptom. Gangsta rap'in popülerleştiği; N.W.A'nın, Dr. Dre'nin, Eazy-E'nin, B.G. Knocc Out'un, Kendrick Lamar, The Game'in, ve daha nicelerin ortaya çıktığı yer. Birde bloods ve crips çeteleri var ve diğer latin çeteler. Ghetto hayatını ve siyahilerin hayatlarını merak ediyorum. Her ne kadar beyazlar için tehlikeli olsa da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 17 Aralık 2016; 17:47:11 >
  • Siz öyle diyorsanız doğrudur.
  • City Of Compton ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.