Şimdi Ara

Loş ışığı yakalamak için ne yapmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
6.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Işık gözümü ağrıtıyor ve ışık çok fazla olduğu evde nefret ettiğim bir ortam oluşuyor onu anlatmam imkansız zira herkes kendine göre yorumlayabilir.Nasıl ışığın gücünü azaltırım, bahsettiğim "loş ışık" ortamını yakalarım?

• Yuvarlak floresan lamba var ve gözümü ağrıtıyor,konuyu yukarı taşıyorum.
  • Los isigi yakalamali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Loş ışığı yakalamak için ne yapmalı?
  • ayarlanabilir lambalar var onlara bak
  • şuan tam monitörün üzerine denk gelecek şekilde tavanda 4 metre şerit led var beyaz. o kadar rahat ki monitörün ışıkda kısık ortam ne çok parlak ne çok karanlık, birde F.lux var makinada tavsiye ederim

böyle bir şey yapacaksan gün ışıgı ışık yada led kullan çünkü gün ışıgı beyazdan daha az yorar gözleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 23 Kasım 2013; 19:17:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

şuan tam monitörün üzerine denk gelecek şekilde tavanda 4 metre şerit led var beyaz. o kadar rahat ki monitörün ışıkda kısık ortam ne çok parlak ne çok karanlık, birde F.lux var makinada tavsiye ederim

böyle bir şey yapacaksan gün ışıgı ışık yada led kullan çünkü gün ışıgı beyazdan daha az yorar gözleri

Hocam teşekkürler bende F.lux adlı programı kullanıyorum,led biraz pahalıya kaçabilir şu spot lambalarını merak ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende 0 dan yapacak olsam ledli yapmazdım tabikide pahalı, bir işten artmıştı bu led ondan kullandım. dostum sen 30watt dan düşük osramın gün ışığı florasanlarından alıp monitörün üzerine tavana monte edeceksin en ucuz yolu budur spotla falan ugrasma bence. ama kesinlikle gün ışığı olsun
  • quote:

Bende 0 dan yapacak olsam ledli yapmazdım tabikide pahalı, bir işten artmıştı bu led ondan kullandım. dostum sen 30watt dan düşük osramın gün ışığı florasanlarından alıp monitörün üzerine tavana monte edeceksin en ucuz yolu budur spotla falan ugrasma bence. ama kesinlikle gün ışığı olsun

Tamam hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Ayrıca neden monitörün hizasında tavana?Normal şekilde tavanın ortasına taksam olmuyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadafaka

quote:

Bende 0 dan yapacak olsam ledli yapmazdım tabikide pahalı, bir işten artmıştı bu led ondan kullandım. dostum sen 30watt dan düşük osramın gün ışığı florasanlarından alıp monitörün üzerine tavana monte edeceksin en ucuz yolu budur spotla falan ugrasma bence. ama kesinlikle gün ışığı olsun

Tamam hocam tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.Ayrıca neden monitörün hizasında tavana?Normal şekilde tavanın ortasına taksam olmuyor mu?

arkanda olmasın ışık, bu sefer klavyenın önu gölge olur, sen onu tam monitör ve klavyenın uzerine gelecek sekilde ayarla, ben denedim fark yapıyor. ayarlanabilir florasanlarda var ama fiyatı hakkında bilgim yok, sen en iyisi 20- watt falan bi florasan al olmadı ufaltırsın, eğer parlak olursa önüne beyaz kagıt tan siper yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 23 Kasım 2013; 19:37:34 >

• quote:

quote:

quote:

arkanda olmasın ışık, bu sefer klavyenın önu gölge olur, sen onu tam monitör ve klavyenın uzerine gelecek sekilde ayarla, ben denedim fark yapıyor. ayarlanabilir florasanlarda var ama fiyatı hakkında bilgim yok, sen en iyisi 20- watt falan bi florasan al olmadı ufaltırsın, eğer parlak olursa önüne beyaz kagıt tan siper yapabilirsin

Hocam böyle bir ortam yaratma amacım daha çok gözleri yormamakla birlikte kitap okumak,resim çizmek.Bu yüzden tavana ayarlamam daha doğru daha kullanışlı olur gibi geliyor.

• quote:

şuan tam monitörün üzerine denk gelecek şekilde tavanda 4 metre şerit led var beyaz. o kadar rahat ki monitörün ışıkda kısık ortam ne çok parlak ne çok karanlık, birde F.lux var makinada tavsiye ederim

hocam odanın dekorasyonunu mu değiştirdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

istanbula taşındım hacı, buda yeni düzenim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

quote:

istanbula taşındım hacı, buda yeni düzenim

hadi hayırlı olsun

• dexlab kullanıcısına yanıt
    eyw qnq
  •  Loş ışığı yakalamak için ne yapmalı?

bu tarz aydınlatma kullan loş ışık sağlıyor ortamda
  • odandaki florasanı sök ve eski sarı lambalardan tak. wsonra anahtarı sök ve dimmer(galiba böyle yazılıyodu)tak. parlaklığı isteğine göre ayarlarsın

• quote:

Işık gözümü ağrıtıyor ve ışık çok fazla olduğu evde nefret ettiğim bir ortam oluşuyor onu anlatmam imkansız zira herkes kendine göre yorumlayabilir.Nasıl ışığın gücünü azaltırım, bahsettiğim "loş ışık" ortamını yakalarım?

Hocam fikir edinirsin belki buda benim oda

Loş ışığı yakalamak için ne yapmalı? Loş ışığı yakalamak için ne yapmalı? Loş ışığı yakalamak için ne yapmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Etipuffs -- 23 Kasım 2013; 20:38:45 >

• Yeni çektim

• quote:

Işık gözümü ağrıtıyor ve ışık çok fazla olduğu evde nefret ettiğim bir ortam oluşuyor onu anlatmam imkansız zira herkes kendine göre yorumlayabilir.Nasıl ışığın gücünü azaltırım, bahsettiğim "loş ışık" ortamını yakalarım?

Gözlük takabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.