Şimdi Ara

Gündüzleri araç kullanirken güneş yansima yapınca birşey göremiyorum NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
2
Favori
7.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar gündüzleri araç kullanirken özellikle ikindi vakti bazen öyle yerler denk geliyor ki güneş öyle bir yansima yapıyor ki hiç birşey göremiyorum öylesine gidiyorum Allah korusun Bi araç maraç onde olsu vuracağım bundan dolayı geçen kaldırıma vuruyordum az kala Bunun bir çözümü yokmudur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güneş gözlüğü tak

Gündüzleri araç kullanirken güneş yansima yapınca birşey göremiyorum NE YAPMALIYIM
  •  Gündüzleri araç kullanirken güneş yansima yapınca birşey göremiyorum NE YAPMALIYIM
  • RayBen

• quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

güneş gözlüğü tak

Güneş gözlüğünün kaliteli olması şart mi rayban vss... gibi bir gözlük için dünya kadar para istiyorlar 10-15 liraya satılan çakmalar iş görür mu uygun fiyatı birşey tavsiye edebilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: polimex

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

güneş gözlüğü tak

Güneş gözlüğünün kaliteli olması şart mi rayban vss... gibi bir gözlük için dünya kadar para istiyorlar 10-15 liraya satılan çakmalar iş görür mu uygun fiyatı birşey tavsiye edebilirmisiniz

kalite tabiki önemli kalitesiz gözlük asla almayın, gözünüzü ağrıtır yorar bozar
  • Benzinliklerde satılanlardan aldım ben gayet işe yarıyor 18 tl :) opetten almıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Benzinliklerde satılanlardan aldım ben gayet işe yarıyor 18 tl :) opetten almıştım

Yani 300 lira ya gözlük çok para ya 50-60 hadi neyse

• polarize olan 15 liralık gözlükde iş görür .

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/hawk-polarize-erkek-gunes-gozlugu-1013-c02-p2-59335516

tavsiye ederim .

merve optik tarafından yaptılıp satılıyor garantisi falan var.
  • quote:

quote:

Benzinliklerde satılanlardan aldım ben gayet işe yarıyor 18 tl :) opetten almıştım

Bizim bi servisçi ünal emmi var 380 tl'ye 6 taksitle güneş gözlüğü almış

Ulan tamam güzel gözlük kalitelidir eminimki ama o kadar para vermeye gerek yok bence..

Çok zenginseniz dokunmaz orası ayrı

• Kaliteli bir güneş gözlüğü alın...

Göz bu,saçma sapan bir şey almayın.Gözün geri dönüşü de kendini yenileme şansı da yok malesef...
  • 5 Liralık bile gözlük işini görür sürekli takıcam dersen 30-50 arası biraz marka bişey alman daha iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

Bizim bi servisçi ünal emmi var 380 tl'ye 6 taksitle güneş gözlüğü almış

Ulan tamam güzel gözlük kalitelidir eminimki ama o kadar para vermeye gerek yok bence..

Çok zenginseniz dokunmaz orası ayrı

"gözlüğü almış"'tan sonra şey bekledim la adam bi gözlük almış sabah akşam onu anlatıyo bize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jovanovic -- 21 Haziran 2012; 2:46:55 >

• H&M tarzı mağzalarda 15 20 liraya gözlükler var. Nekadar sağlıklı veya kullanışlı olur bilmem gözlük kullanan biri değilim ancak gördüm söyliyim dedim . Markasız dandik birşeyden daha iyidir heralde ancak yinede ucuz olması düşündürücü.
  • Uv filtreli ve polarize özelliği olan kaliteli bir güneş gözlüğü alın.

Uv filtreli mutlaka olsun, çünkü normalde güneş ışığı gördüğünde küçülen göz bebekleri gözümüzü korur, ama güneş gözlügü takınca koyuluktan dolayı göz bebekleri kücülmeyecektir. uv filtresi yoksa gözlerimiz korunmasız kalacaktır.

Polarize özelliği, yansıma ve kamaşmalari engeller. Gercekten çok faydalı bir ozelliktir.

Goz sağlığı önemlidir, güneş gözlüğü seçerken özen gosterin. Gözlerinizi sadece renkli bir camdan ibaret olan ucuz gözlüklere emanet etmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabahları batı yönüne, akşam üstleri de doğu yönüne doğru araç kullanın Şaka bir tarafa benim de gözlerim güneşe karşı çok hassas, o yüzden araçta devamlı güneş gözlüğü bulunduruyorum, kışın bile taktığım oluyor.
  • Bende de tam tersi bir durum mevcut. Güneş gözlüğü takınca hiç bişey göremiyorum ama gözlüğü çıkarınca karşıdan ne kadar güneş vurursa vursun yolu çok net görebiliyorum
  • bende yürürken sakız çiğneyemiyorum, geçen gün yolda yürürken arkadaş bi sakız verdi attım ağzıma atar atmaz zınk diye durdum yürümek istedim ama yürüyemedim o zaman anladım ki sakız çiğnerken de yürüyemiyomuşum ne yapmalıyım
  • Göz sağlığı önemlidir. O gözlüğü saatlerce kullanacaksınız. Özellikle yoldaki parlamayı önlemek için polarize gözlük kullanmanız gerekir. 100-150 TL'ye, optik hatası olmayan gözlükler iş görür ama devamlı yoldaysanız paraya kıyıp, iyi bir gözlük alın. Ayrıca Ray-Ban o kadar da kaliteli bir gözlük değil. Apple ürünleri gibi fazla satıyor sadece.

• gözlüğe para verirken hiç önemsemeyin, gözlerinizi dinlendirsin, gözlerinizi korusun, her yıl değil ortalama 4 sene kullanırsanız 36 ay veya 48 ay kullandığınızda aylık size maliyet ortalaması 2 paket sigara hemde sağlığınıza yarar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.