Şimdi Ara

Gündüzleri araç kullanirken güneş yansima yapınca birşey göremiyorum NE YAPMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
7.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tahrikk

Göz sağlığı önemlidir. O gözlüğü saatlerce kullanacaksınız. Özellikle yoldaki parlamayı önlemek için polarize gözlük kullanmanız gerekir. 100-150 TL'ye, optik hatası olmayan gözlükler iş görür ama devamlı yoldaysanız paraya kıyıp, iyi bir gözlük alın. Ayrıca Ray-Ban o kadar da kaliteli bir gözlük değil. Apple ürünleri gibi fazla satıyor sadece.

Rayban dısında Uygun fiyata alabileceğim bir marka tavsiyesinde bulunabilirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönül rahatlığıyla önerebileceğim bir marka var, onun da polarize gözlüğü en az 400 TL. Gözlükçüleri dolaşın, 100-150 TL arası, polarize filtresi olan, optik hatasız gözlükler vardır. Polarize filtre fiyatı biraz yükseltiyor ama asfaltın parlamasını çok iyi engelliyor. Bir de camları koyu olmasını öneririm. Orta koyuluktaki camlar açık havada pek rahat olmuyor.

• bende böyle bi konu açıcaktım şimdi

• Konu gözlük tavsiyesine dönmüş

EXESS .............4-5 yıldır kullanıyorum çok memnunum.
    PRADA.............Bir kez uzun yola gittim geldim süper markalardan birisi diyebilirim.
  • exess f/p olarak uygun. 3 yıldır kullanıyorum.

• 10-15 liraya satılan gözlükler sadece gözünü bozmaya yarar.

en güncel haberler için;
    www.haberlervegazeteler.com
  • aralarında en kaliteli güneş gözlüğü lensi serengeti'dedir. bir çok marka için lens üretir kendi gözlükleride vardır. biraz tuzludur, eğer ucuza bulabilirseniz hiç düşünmeden alın derim, ömürlük kullanılır
  • Camları çok koyu olmayan bilindik bir markanın 100-200 tl arası uv korumalı bir gözlüğü işinizi görür. Tavsiye edeceğim markalar;

Exess 109 tl

http://www.hepsiburada.com/liste/exess-erkek-gunes-gozlugu/productDetails.aspx?productId=saflz4350201py&categoryId=1123164

Sebago 109 tl

http://www.hepsiburada.com/liste/sebago-1162-1-erkek-gunes-gozlugu/productDetails.aspx?productId=sa1162-1&categoryId=1123164

Topten 109 tl
    http://www.hepsiburada.com/liste/top-ten-erkek-gunes-gozlugu/productDetails.aspx?productId=saflztt102921&categoryId=1123164

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 21 Haziran 2012; 10:20:57 >

• Peki bunlar işimi görür mu polarize yazmıyor ama

http://www.trendyol.com/Gob-London/ButikDetay/9020

• Uzunları yakın. Diğer sürücüler de birşey görmesin.
  • torpidonun üstünü çok parlattıysanız buda cama yansıyarak görüş kaybı yaşatacaktır, kolonyalı bir peçeteyle silerseniz anında matlaştırır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: polimex

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

güneş gözlüğü tak

Gündüzleri araç kullanirken güneş yansima yapınca birşey göremiyorum NE YAPMALIYIM

Güneş gözlüğünün kaliteli olması şart mi rayban vss... gibi bir gözlük için dünya kadar para istiyorlar 10-15 liraya satılan çakmalar iş görür mu uygun fiyatı birşey tavsiye edebilirmisiniz

nerden buluyorsunuz böle resim destekli espirileri :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ~Trabzon61~

Benzinliklerde satılanlardan aldım ben gayet işe yarıyor 18 tl :) opetten almıştım

Yani 300 lira ya gözlük çok para ya 50-60 hadi neyse

300 bence de fazla. burda avm de bi optikçide 69, 89, 99, 119 tlye gözlükler var. yakından inceleme fırsatım olmadı ama marka ürünler satan bi dükkan. ordan benim de bakmam lazım kendime. 10-15 tllik gözlüklere çok güvenmemek gerek. göz bu sonuçta
  • Kendi UV filtreli ve polarize gözlüğümün markasına baktımşimdi, Gucci imiş.
    Alırken markasına falan bakmamıştım. Camına ve hafifliğine bakmıştım. 3 sene kadar önce almıştım, hala kullanıyorum.
    Harika bir gözlük, çok memnunum.

Asfalttaki yansımaların hepsini sanki süzüyor.

Dezavantajları
    1. Polarize filtreden dolayı Volvo'nun orjinal radyosunun ekranını yandan bakarsam göremiyorum, ortaya doğru 5 cm kadar kafamı eğmem gerekiyor.,
    2. Spring'i kullanırken camdaki bütün üretim hatalarını dalgalanma olarak gözönüne seriyor, gözlüğü çıkarınca cam dümdüz oluyor.
  • Polarize gözlükle bazı LCD ekranları okumak için kafayı yatırmak gerekebilir, cam filminde renkler kayabilir, bazı tempered camlardaki dalgalanmalar görülebilir ama bunlar eksi değildir. Dik ışınları süzdüğü için uzun yol şoförleri, denizciler ve pilotlar polarize filtreli gözlük kullanırlar. Ayrıca lensin UV filtresi yalnızca 100 değil, 400 de olmalıdır. Spor alacaksanız çerçevesi esnek, sapı düz ve kauçuk kaplı olmalıdır.
    Eğer numaralı gözlük kullanıyorsanız ve araba kullandığınız saatlerde asfalt parlamıyorsa fotokromik camlı bir gözlük almanız daha iyi olacaktır. Işıkta koyulaştığından akşam üstü de rahat bir sürüş sağlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 21 Haziran 2012; 12:00:31 >
  • morhipo.com'dan 34 TL'ye Club Beymen gözlük almıştım, gayet sağlıklı, şık ve sağlam

öyle fırsat tekrar gelse tekrar alırım
  • Ben de polarize güneş gözlüğüyle rahat edemiyorum. Çıplak gözle göremediğim ön camdaki su lekeleri, telefonumun ekranındaki acayiplikler vs. Hep kafama takıldığından polarize kullanamıyorum şimdiye kadar da keşke polarize alsaydım demedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

morhipo.com'dan 34 TL'ye Club Beymen gözlük almıştım, gayet sağlıklı, şık ve sağlam

Club beymen marka mı gözlük kalitesi nedir. Sabah o tür bir sitede gördüm

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arif

morhipo.com'dan 34 TL'ye Club Beymen gözlük almıştım, gayet sağlıklı, şık ve sağlam

Club beymen marka mı gözlük kalitesi nedir. Sabah o tür bir sitede gördüm

Beymen markasını duydunuz mu bilmiyorum çok ünlü, lüks ve pahalı bir marka... Onun ürettirdiği gözlüğün de kalitesiz olmasını beklemezdim.

Piyasada çok fazla sayıda sahte gözlük var, 10 TL'ye de, 20 TL'ye de, 50 TL'ye de 500 TL'ye de Ray-Ban var, o sebeple güvenilir bir mağazadan alın derim.

Sitenin adını verirseniz çok memnun olurum ben de bakmak isterim.

Morhipo da Boyner Holding'e bağlı internet satış sitesi, özel sebeplerden ötürü bir daha önünden geçmem. Sattıkları ürünlerle alakalı değil.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.