Şimdi Ara

Lose Streak Cidden yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tr server ı plat 4 erbabıyım. Sezon başı plat 4 e düştüğümden beri plat 4 tıkılıp kaldım 3 win alıyorum 4 lose alıyorum falan 18 lp geliyo 20 lp gidiyo.
    Neredeyse çıldırıcam.Bugün plat 4 89 lpdeydim sabah. 5 lose aldım arka arkaya cidden nasıl olabiliyo bu ya.Gerçekten oyuna Bronz 4 kümesinde başladım,bu tarz adamlar orda yok yani bunlardan kurtuluş var mı yada çözüm üreten var mı aranızda.Ben bulamıyorum çünkü.

Abi herif morgana support oynuyo yanımda vayne im thresh tristana var karşıda thresh in q dan kacıyorum ben o sırada kendisine atıyo kalkanı bana niye atmadın diyorum herife o bana '' Noobsun çünkü diyo '' . Nasıl bi kafadır bu be !

Başlığın asıl amacını soruyorum , siz seri win aldığınızda hangi rol de yapıyosunuz bunu hangi rol size göre oyun taşıyo yani kendimi hangi rolde geliştireyim ki serice diamond olayım lütfen yardım :(

• Herşey plat 1 olmama kadardı.Win streakler gelen güzel takımlar plat 1 olunca yerini oyundan anlamayan insanlara bıraktı niye plat1 cikinca böyle cok kötü takımlar geldi bilmiyorum bende bu arkadasın durumundayım.
  • bugünlük yeter girme oyuna yarın rahatlayınca tekrar dene
  • birgünde okadar oyunu nasıl oynuyorsunuz anlamıyorum. ben 50 oyunu zor attım yeni sezonda.
  • Amacınız LP , ELO kasıp lig atlamak olmadığı zaman yükseliceksiniz beyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.