Şimdi Ara

loss rekorlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hep win olacak değil ya yaklaşık son 20 oyunda 15-16 loss aldım çayımı yudumlayıp oyunu oynamaya devam ediyorum :)

• rune page op
  • En fazla 2 olmuştur.
  • Arka arkaya 11 olmuştu geçen hafta, oyunu bırakmıştım 3-4 gün sonra geri döndüm^^
  • 8 kere arka arkaya lose alınca 1 hafta oyunu bırakmıştım.
  • 4.
  • Ben ne zaman win streak atsam ardından 2 katı lose. 17 kere üst üste kazandım oyun 1 tane lose var arada. şimdi son 5 maç lose. 20. maça kadar lose bekliyorum. hayırlısı inşallah
  • 15 lose ranked.bir kaçgün içinde kaybettim ,onun dısında ortalama 8 9 lose veriom hep,ardarda yenip ardarda yenilme olayı çok oluyor bende ,13 w (ranked) da yenme rekorum
  • oyun bana 2den fazlasına izin vermiyor win de aynı şekilde ne rank ne normal game 3lü bi seri yakalamışlığım yok uzun zamandır.
  • üst üste 2 defeat ardından win streak geliyor gidin gusül alın mübarekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 haftadır hergün TR serverine giriyorum 2-3 maç atıp çıkıyorum daha first wini alamadım sen düşün.
  • Arka arkaya 8 kere feederlar ve afkler yüzünden lose almak berbat bir şey.
  • Umursamazca ranked maçlara girdim sürekli lose tabi şimdi zor zar birşeyler yapmaya çalışıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26/22 varmı arttıran ?
  • trde ilk basladigimda 21/10du sonra esitlendi tr sartlarina gore iyi diyorum 61/58.Lose streak im fazla olmaz genelde bi mac alir bi mac kaybederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8'di sanırım.
  • 12
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.