Şimdi Ara

lost

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • O kadar dizi izledim.Efsane diziye yeni başladım.Final çok kötü falan diyor herkes dizi fena sardı yalnız.Final biraz canımı sıkacak herhalde devam etmeli miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lost: Gizemli Ada ve Kayıp Yolcular

Lost, 2004-2010 yılları arasında yayınlanmış, hayatta kalma ve gizem temalı bir televizyon dizisidir. Dizinin konusu, Okyanus Adası'na düşen ve hayatta kalmak için mücadele eden bir grup yolcunun etrafında dönmektedir.

Lost, karmaşık karakterleri, sürükleyici hikayesi ve gizemli adanın keşfiyle izleyicileri büyülemiştir. Dizi, 12 sezon boyunca yayınlanmış ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır.

Lost Hangi Platformda?

Lost'un tüm sezonları şu anda aşağıdaki platformlarda izlenebilir:

• Disney+
    • Hulu
    • Amazon Prime Video

Lost'un Öne Çıkan Özellikleri:

• Gizemli bir adanın keşfi
    • Karmaşık ve ilgi çekici karakterler
    • Dramatik hayatta kalma hikayesi
    • Zamansal sıçramalar ve alternatif gerçeklikler
    • Felsefi ve dini temalar

Lost, televizyon tarihindeki en ikonik dizilerden biridir ve izleyicileriyle hala daha güncelliğini korumaktadır. İzleyiciler, adanın sırlarını keşfederken ve yolcuların kaderlerini takip ederken kendilerini dizinin sürükleyici dünyasına kaptırmaktadırlar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bukadar sürükleyici, merak uyandırıcı,her karakterin güzelce işlendiği bir diziden mahrum kalmamalısın bence.İlk 3 sezon mükemmeldir, 4-5 iyidir 6 ise tatmin edicidir.Bu tarz bir dizi daha zor bulunur.
    İyi seyirler..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karakter tanımak zor aslında özellikle lock çok merak uyandırıcı iyi mi kötü mü belli değil :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anlamayanlar rüya diyip geçiyor,ilk 3 sezon bence mükemmeldir sonrası idare eder
  • Hocam bende izlemeden önce yorumları okuyunca diziden soğumuştum. Finale berbat falan diyorlardı tamam Lost'a yakışacak bir final değildi ama berbat değildi. O yüzden çok takmayın.
  • benim yaptığım hataya düşme günde 2 bölümden fazla izleme yoksa anlamazsın
  • Lost iyidir, devam et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PRISON BREAK mi, LOST mu???
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok özel bi spoiler istemek durumundayım içim içimi yedi valla John locke bizim grupta mı sürekli yani diğerleri falan gibisinden birşeyler duydum.İyi biri mi yani
  • Lostun en kötü denilen sezonu bile diğer dizilerden iyidir.Bence soru sormayı bırak soğutur diziden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvacuk

Lostun en kötü denilen sezonu bile diğer dizilerden iyidir.Bence soru sormayı bırak soğutur diziden.

hocam istediğim cevap çok büyük bi spoiler mı yoksa
  • Locke adadaki kilit karakterlerden o şekilde söyleyim, fakat soruşturmadan izle derim.Çıkarımları kendin yaparsan daha fazla haz alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: orkuncand

Bukadar sürükleyici, merak uyandırıcı,her karakterin güzelce işlendiği bir diziden mahrum kalmamalısın bence.İlk 3 sezon mükemmeldir, 4-5 iyidir 6 ise tatmin edicidir.Bu tarz bir dizi daha zor bulunur.
    İyi seyirler..

Kesinlikle karakterlerin bu kadar guzel islendigi bir dizi daha yok. Hatirlayinca icin burkuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam et devam biraz sinir bozucu bitse de efsane dizidie

• tam tersi final çok güzel... kötü diyenler diziden ve final bölümünden hiçbir şey anlamayanlar olabilir..

insanoğlu bilmediği şeyden korkar misali
  • yav izle arkadaşım nolcak sanki izlemediğin zamanlarda atomu parçalayacan
  • lost efsanelerin efsanesidir tadını çıkart .
  • 1-2-3 çok çok iyidir efsanedir legend'dir 4 vasattır 5-6 boşa çekilmiş saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

1-2-3 çok çok iyidir efsanedir legend'dir 4 vasattır 5-6 boşa çekilmiş saçmalıktır.

tüm dizilerde genelde herkes öyle der ama diziye bi kere bağlandığın zaman sıkılmadan izlersin hocam.Her dizide geçerli bu olay yani vasat falan izlendikten sonra farkedilir anca ki dizi buram buram kalite kokuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

quote:

Orijinalden alıntı: _PReSTiJ_

1-2-3 çok çok iyidir efsanedir legend'dir 4 vasattır 5-6 boşa çekilmiş saçmalıktır.

tüm dizilerde genelde herkes öyle der ama diziye bi kere bağlandığın zaman sıkılmadan izlersin hocam.Her dizide geçerli bu olay yani vasat falan izlendikten sonra farkedilir anca ki dizi buram buram kalite kokuyor

ben yeni bitirdim hocam yani öyle geldi bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.