Şimdi Ara

LOST 1-2-3. Sezonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Ürünler D&R dan alınmış ve tertemiz durumdadır.Başka yerden bu fiyata ancak kaçak olanını alırsınız hemde kutusuz :)

Resimler tarafımdan çekilmiştir.Kutuları bile deformasyona uğramamıştır. Fiyat 80 TL VE KARGO ALICIYA AİT. BU FİYATA İMKANSIZ GİBİ BİRŞEY. SETİ ALANA 24 DİZİSİNİN 1. VE 4.SEZON DVD LERİNİ DE HEDİYE YOLLAYACAĞIM. (BUNLARDA D&R DAN ALINMA ORJİNAL KUTULU DVDLERDİR.)

LOST 1-2-3. Sezonlar

LOST 1-2-3. Sezonlar

LOST 1-2-3. Sezonlar

LOST 1-2-3. Sezonlar

LOST 1-2-3. Sezonlar

LOST 1-2-3. Sezonlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h.ustuner -- 8 Şubat 2012; 15:18:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hadi artık çıksın gitsin elimden yer kaplıyor boşu boşuna. Birkaç günlüğüne 60 TL -kargo alıcıya ait...Sonra tekrar yükselecek fiyat.

• Hayırlı satışlar hüseyin abem Senle alışveriş yapmak ayrıcalık forum farkında deil (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratKayaa

Hayırlı satışlar hüseyin abem Senle alışveriş yapmak ayrıcalık forum farkında deil (:

Ooo Muratcım nasılsın yaw.Ne zamandır görüşemedik.Ne yaptın ne ettin :)

• Vallahi ne yapam abe calisim is guc ara sirada canavari acim evdekiler bagiri kapatim :). Sen nettin abe nasill gidi
  • satış halen devam ediyor arkadaşlar... 60 tl lik fiyat geçerlidir (kargo alıcıya ait)

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadiyin arkadaşlar 50 tl (kargo alıcıya ait) pazarlık için değil aldım diye pm atmanızı bekliyorum...

• Takipteyim, söylediğiniz fiyat çok iyiymiş.
  • Hocam ne kadar zamandır takip ediyorum, alıcısı çıkmadı hadi satın bana artık 50 tl kargo sizden sanalpazardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edsety

Hocam ne kadar zamandır takip ediyorum, alıcısı çıkmadı hadi satın bana artık 50 tl kargo sizden sanalpazardan.

Size dedim.O şekilde vereceğime evde durması daha iyi.Teşekkür ederim ama sadece 1 sezon parasına 3 sezonu satmaya hiç niyetim yok.

• İlla 5 lira fazla istiyorsunuz hocam, satıcılar bir 5 6 lira kırabilirler fiyatlarını diye biliyordum ama siz baya katısınız yani :)
  • quote:

İlla 5 lira fazla istiyorsunuz hocam, satıcılar bir 5 6 lira kırabilirler fiyatlarını diye biliyordum ama siz baya katısınız yani :)

almaya çalıştığınız ürün 50 tl... 10 tl ye yakın kargo (sanalpazar kargo kampanyası 6 tl ancak sorunlu başıma 2 kez geldi) artı %6 komisyon kesiliyor. Almaya çalıştığınız ürünü kaça satmak için ilan verdiğimi görmeniz lazım.İlk mesajı okuyun. Kusura bakmayın ama 50 tl lük üründe 10 tl indirim istiyorsunuz. Ve 5 lira fazla istiyorsunuz diye mesaj atıyorsunuz. alışveriş yaptığım arkadaşlar size referans olacaktır her türlü kolaylığı sağlarım ancak bir ürünün ederi hususunda da yeterince bilgiye sahibim. Lafım size değil ancak ürünün satış fyatı şuandan itibaren 70 tl (kargo alıcıya ait ) şeklindedir. Komisyonu ödemeleri karşılığında sanalpazar ilanı açılabilir. Teşekkürler ilginiz için.

• Hocam kızmayın, ama en son yazdıgınız yazı uzerıne, fıyatı 50 tl dır kargo alıcıya aıttır demenız uzerıne boyl bır pazarlık yaptım, tek ıstegım kargonun benım tarafımdan degıl sızın tarafından karsılanmasıydı. boyle bır esneklık yapmadınız. canınız saolsun.
  • quote:

Hocam kızmayın, ama en son yazdıgınız yazı uzerıne, fıyatı 50 tl dır kargo alıcıya aıttır demenız uzerıne boyl bır pazarlık yaptım, tek ıstegım kargonun benım tarafımdan degıl sızın tarafından karsılanmasıydı. boyle bır esneklık yapmadınız. canınız saolsun.

estağfurullah ne kızması. Sadece şunu belirtmeye çalışıyorum. siz 5-6 tl lik bir indirim istedim yapmadınız çok katı durdunuz bu konuda dediniz.Onun üzerine yazdım o mesajı. Zaten kargosu ürün fiyatının %20 sine tekamül ediyor.Herneyse son mesajımdaki fiyat olan 70 tl geçerli fiyattır.İlginize tekrardan teşekkür ederiz.

• 50 ise alacağım hemen hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.