Oyunu bırakıyorum arkadaşlar. Platinum founder'la başladığım maceraya noktayı koydum. 1709 saatim var, hayatımı etkileyecek derecede bağımlı olduğumu farkettiğim için bırakma kararı aldım. 1 aydır girmiyorum zaten. Madem bırakıyoruz bi işe yarasın dedim satıyorum. Hesabı da satmak isterdim gırtlak dolusu kristali engravingi ama main steam hesabı oldugu için yapıcak bişey yok. Goldun içerisinde 1 tane bile RMT veya botlanmış coin yoktur. Tüm para hayatsız şekilde market manipülasyonu (al-sat), content release öncesi akıllı yatırımlar ve lvl 9 gemleri 10'a fuselama ile el emeği ile kazanılmıştır. Bırakmadan önce +1m gold yapmak istemiştim fakat son gem fuselama denememde 120k kaybettim. Tüm emeğimi kumarda sıfırlamak istemediğim için şu an kalan tüm parayı tercihen TEK SEFERDE vermek ve kurtulmak istiyorum. Gold tertemiz olduğundan içiniz rahat olabilir. Auction house ile 4-5 parçaya bölerek yapabiliriz. Yayın açıp gerçekten satmak istediğiniz değerli bi item'ı değerinden alıp maille geri de yollayabilirim, 9k blue kristal var. Pheon çekip Grudge 5 domination tarzı relic takılarınızı da alırım. Sistem onu hiçbir şekilde flagleyemiyor. Çünkü 1 relic takıyı almak için sadece pheona 5k gold veriyoruz. Hiçbir al-satçı gold satıcısı böyle bi zarara kendini sokmaz. Ben zaten istisnai bir şey yapıyorum tüm gemileri yaktım, 120k goldum sadece kristal olarak içeride yatıyor. Boşa duracağına sizin güvenliğiniz için feda olsun. Hepsi konuşulur. Ödemeyi TRC-20 ile USDT olarak almak tercihimdir. Fiyat 8.000 tl (900k gold) Discord: Tunc#0081 (edit: 00:00 - 07:00 arası uyuyorum) İyi forumlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cool shoe shine -- 20 Eylül 2022; 2:9:4 > |
Bildirim