Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2018. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40.543
Cevap
51
Favori
1.191.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20162017201820192020
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmiyorum hocam Dharma'nın geçmişi hakkında filan olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar iyi başladıysa o kadar kötü bitti.DiziyiPerşembe günleri torrentten çekmek için sabırsızlıkla beklerdik.. Lost un üstüne dizi gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: temhemrime

Bilmiyorum hocam Dharma'nın geçmişi hakkında filan olabilir.
    o değil de, şu haber denk geldi az önce

Habertürkwww.haberturk.com
    Durumunu tespit çalışmaları başlatıldı
    https://www.google.com/amp/s/m.haberturk.com/japonya-da-bir-ada-ortadan-kayboldu-2204569-amp

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C7653CE04

Bu mesaj silindi.
    ben daha sadece 1 sezon 15 bolume kadar izledim :D

netflix alsada baslasam artik izlemeye
  • 121 bölümü 21 günde izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam. Efsaneydi gerçekten. Finali pek çok izleyici gibi beni de tatmin etmedi. Açıkçası anlamadım da. Kafamda soru işaretleriyle bitti. Tatmin olamadım.
  • 4 sezonunu seyrettiğim prison breakin 5. sezonunu seyretmemiştim Netflix alınca her ne kadar altyazılar leş olsa da yeniden izlemeye başladım. Ama Lostun netflixe geçmesi gerçekten zor ondan önce bir sürü platform var netflix yanaşmaz yani...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eskiden yayın hakkı digitürkteydi, bir ara şimdi olmayan kanal tnt vermişti. yayın hakkı şimdi kimde bilen var mı?
  • senaristler bence jacop ve black smoke üzerine eğilip bir yeni dizi çıkarabilir, böyle bir proje dizi bitince bile vardı hatta, zaten en açık noktada o kaldı dizide jacop ne halt yemeğe bu insanları topladı adaya gerçekten bir fikre varamadık biz, yani aday ama neden bunlar, bu insanların taa çocukluğundan beri neden müdahale ediyor, bu insanlar zaman yolculuğu ile adanın geçmişinde bulunduğu için mi acaba vs vs.

bu ara lost un sonunu anlayamayan varsa şuraya yazalım da dursun, aslında son için çok anlaşılmayacak bir şey yok, karmaşa dönen zaman yolculuğunda çıkıyor

dizi sonunda gördüğümüz herkesin kilisede toplandığı o dünya evren tamamen hayali bir yapı belki jack in zihnindeki yapı yani diziden ayrı değerlendirmek gerekir o evreni yazarların diziyi uzatmak ve gereksiz gizem yaratmak adına yazdıkları bir şey... dizi sonunda jack ölür, adadan kaçanlar kaçar ve adanın yeni bekçileri hugo ile benjamin olur böylece biter dizimiz, jack ölüşü de harbi dağıtır seyirciyi bu arada onun gözünden başlar dizi ve öylede biter aslında çok da güzel bir sondur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 4 Mart 2019; 22:47:59 >

• Bir daha ne o karakterleri bulurlar ne de o havayı yakalayabilirler.Bir rüzgardı geldi geçti.

• Çoğu kişinin yabancı dizi furyasına girdiği dizidir lost. Saygıyla slmlarim....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haala yapamadılar böylesine komplike bir dizi,
    bu aralar 3. kez izlemeyi düşünüyorum ...
  • kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Netflixten prison breake başlayacağım altyazılar leş demişsiniz altyazı sitelerindekiler daha mı iyi indirip mi izleyelim?

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 1905

Netflixten prison breake başlayacağım altyazılar leş demişsiniz altyazı sitelerindekiler daha mı iyi indirip mi izleyelim?
    Altyazı sitelerinden indirip izleyin daha iyi olur.

• kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Sağolun

• Yaklaşık 10 yıl sonra oturup en baştan tekrar izledim. İlk izlediğimde oturmayan taşların tamamı oturdu ve izlerken yaşadığım o heyecanla birlikte kendi geçmişime dönüşüm muhteşem bir histi. Kimilerine göre kötü bitti ama izlediğim izleyeceğim en muhteşem diziysi benim için

• Geçenlerde tekrar başlamıştım. Son sezona kadar geldim. İzlemeyeli çok olmuştu. Unutmuşum her şeyi.

• ben bu diziyi izlemeye başladıgımda 3 sezona bir cırpıda geldim çok ilgimi çekmiş nolcak diyordum izliyordum 3 sezonun mu ne yarısında. bişeyler oldu dahada izliyemedim devamını doğrusu ama bu dizi başlamaz herhalde bir prison break değil :)
  • Başlık bile eskimiş. Efsane biteli 9 sene oldu.

Dizi tarihinde milat noktalarından biri. LOST , milletin kafasını az çalıştırmadı teori üretme konusunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Başlık bile eskimiş. Efsane biteli 9 sene oldu.

Dizi tarihinde milat noktalarından biri. LOST , milletin kafasını az çalıştırmadı teori üretme konusunda.
    +1

Ve şuana kadar gelmiş geçmiş en iyi dizidir bana göre.

• Gelmez denilen TWD bile dublaj seçenekli geldi Netflixe bir sen gelmedin LOST

• 
Sayfa: önceki 20162017201820192020
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.