Şimdi Ara

LOST - EFSANE BİTTİ (2004-2010) (2028. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40.553
Cevap
51
Favori
1.193.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20242025202620272028
Sayfaya Git
Git
Giriş

Lise zamanları ilk izlediğim yabancı dizi kendisi hocam. Geçenlerde Fringeyi yeniden bitirdim sırada Lost var. Şimdiki diziler eskilerin tadını maalesef vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 18 Temmuz 2024; 22:7:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lost, ilk kez 20 yıl önce bugün yayımlandı.

• 6-7 ay önce tekrar yapmıştım. Zamanında güncel izliyorduk :)

Sonu Zamanında hayalkırıklığı yaratmıştı ama bugünden bakınca fena da değil aslında.

Teorileri okumakta çok zevk veriyor. Böyle diziler yok artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten bu kadar başarılısı yapılmadı bundan sonrada yapılacağını sanmıyorum, bu aralar tekrar izleyeceğim ...

Barış Özcanyoutube
    Bir zamanlar her hafta milyonlarca insan aynı anda ekran başına geçip LOST'u izlerdi. Teoriler üretir, tartışır, bir sonraki bölümü sabırsızlıkla beklerdi. Bu video, sadece bir diziyi değil, kaybettiğimiz kolektif bir deneyimi anlatıyor. 20. yıldönümü nedeniyle bu hafta LOST üzerinden bazı şeyleri hatırlıyoruz. İÇİNDEKİLER: 00:00 - Intro 00:54 - Adaya Giriş 04:17 - Modern Arketipler 10:40 - Adanın Sesleri 14:07 - Zamanın Labirentinde 19:07 - Kolektif İzlemenin Sonu 22:42 - Son Değil Yolculuk Yorum ve görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın! Sizin LOST deneyiminiz nasıldı? Hangi teorilere inanmıştınız? https://barisozcan.com
    https://www.youtube.com/watch?v=ZIqNh-eUYP8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İrfan 3448 -- 9 Aralık 2024; 17:36:34 >
  • yuh be biteli 14 sene mi geçmiş.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• chionophile C kullanıcısına yanıt
    Yani yeniden başlamasına çok sevinir miyim nasıl olur karmaşık duygular. Bir yanım çekilsin diyor her türlü izlerim, diğer yanım bozulursa diye çok korkuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vuslatteri V kullanıcısına yanıt
    yeteri kadar bozulmadi mi hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Şu haliyle bile zirvede bence hocam 😂 Neler neler yapabilirler şuan tahmin etmek istemiyorum 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Şu haliyle bile zirvede bence hocam 😂 Neler neler yapabilirler şuan tahmin etmek istemiyorum 😁
    behzat c'nin yeniden cekilen halinde geldigi noktaya cok sinirlenmis ve uzulmustum. o yuzden ben de emin olamadim isteyip istemedigime.

Kesinlikle hocam , şöyle söyleyim michael waltu kurtarmak için iki kadını öldürdüğü bölümün sonunda (ikinci kez baştan izliyorum eşimle şuan) şoka girmiştim tekrar. Öyle bir dizi benim için bunu tekrarını çektiklerinde verebilirler mi sanmıyorum. Seviyeyi çok yükselttiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vuslatteri -- 9 Ocak 2025; 12:2:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vuslatteri

Kesinlikle hocam , şöyle söyleyim michael waltu kurtarmak için iki kadını öldürdüğü bölümün sonunda (ikinci kez baştan izliyorum eşimle şuan) şoka girmiştim tekrar. Öyle bir dizi benim için bunu tekrarını çektiklerinde verebilirler mi sanmıyorum. Seviyeyi çok yükselttiler
    spoilera alin isterseniz hocam ne olur ne olmaz

Hemen

• 
Sayfa: önceki 20242025202620272028
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.