Classic SoD Wild Growth Guild
<Tauren Kebap> SoD çıkışında Wild Growth (pve) realminde, alliance tarafında kurulan Türk guildimizle ilk haftadan itibaren raide başlayıp progressini oluşturduk.
Şimdilerde hem raider hem de leveling yapacak sosyal arkadaşları aramızda görmek istiyoruz. Böylelikle gem phase 3'de gelecek 20man raid hem de oyun sonundaki 20 ve 40man raidler için kadromuzu da ufak ufak oluşturmaya başlamış oluruz.
Bunlara ek olarak eğer siz de bizlerle eğlenceli zaman geçirip makara, gırgır ve aynı zamanda raidlerde ciddiyeti sağlayıp güzel bir oyunsonu deneyimi yaşamak isterseniz ulaşabilirsiniz. Battletag: Wessaur#21389
Darrowshire [Fresh Vanilla Private Sunucusu]
30 temmuz cuma günü start verecek olan World of Warcraft private sunucusu. Activision blizzard'a para kazandırmak istemeyen, casual takılıp progressi çok önemsemeyen benim gibi vanilla aşığı forumdaşlara ilan olunur.
Kayıt, client vs gibi ihtiyaçlar için link:
DH Sea of Thieves Topluluğu
Yaklaşık 2 senedir Xbox üstünde oynadığımız oyuna ve ekibimize yeni tayfalar aramaktayız. Tercihen 18 yaş ve üstü, mikrofon kullanan, tecrübeli veya tecrübesiz tüm dostlara kapımız açıktır. Ana üyelerimizin hepsi oyunda Pirate Legend seviyesinde olup, yeni oyunculara oyunu öğretmek ellerinden geleni yapmaktadırlar. Girişteki Maiden Voyage kısmını tamamlamış ve biraz da mekanikleri öğrenmiş olursanız çok daha iyi olur. Haftada minimum 2-3 kez çok güzel ganimetler toplanmakta ve gemiler batırılmaktadır efenim. Ana odağımız pve ve tall tale olsa da pvp'de de bulaşanı yok etmekteyiz ;) Ahoy
Telegram grubumuz; https://t.me/joinchat/bd1H0gED6Fw0ODM0
Hızlı iletişim için benim livetagim: Wessaur#3011
2000 lira bütçeye tavsiyeler
https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-amd-apu-athlon-3000g-8gb-120gb-ssd-ofis-bilgisayari-p-35898
Bütçem maks 2000 lira. Oyun işini yeni nesil Xbox ile hallediyorum ama evde bilgisayarım yok laptopum bozulunca yenisini de almak istemedim malum fiyatlar almış gitmiş. Evde PC olsun arada torrentten bir şeyler çekeyim, YouTube ve Netflix gibi platformları pcden izliyim de Xbox sürekli açık kalmasın maksadıyla bir kasa istediğim için yüksek seviye bir şey istemiyorum. Çünkü genellikle kenarda yatacak malumunuz. Sizin de bi yorumunuzu almak istedim.
Konsol için setup önerisi
Kendi çapımda şöyle bir setup yaptım. Evim 1+1 ve diğer oda da hem salon mutfak olduğu için artı bir kısma sehpa karşısına ikili kanepe şeklinde kurdum düzeneği. Önceki hali çekyat karşısında çalışma masasında ekran ve konsoldu ama epey bir boyun ve bel ağrısı yaşattı bana. Masa sandalye de düşündüm ama ekran 32 inç ve Curved, çok ufak değil. Gene de önerilerinize açığım.
1 ay boşta kalacak hesap hakkında
|
Pc kulaklığın mikrofonunu algılamıyor
masaüstü bilgisayar ve hakkındaki sorularım
|
Meslek: Memur
2011'de açtığım Wessaur nickli hesabımla alışveriş yaptığım güzel insanlar; We(kulaklık sattım), bulutcuk(n11 kupon sattım), ex_mod(steam hesabı sattım), DjiNN(harddisk aparatı sattım), erincsen(kindle pw2 sattım), Katates Pızartması(kitap sattım), raeindown(sennheiser cx200 sattım), raeindown(sansa clip ) sattım, timsahhh(huawei g301 sattım), katür (hohner special 20 sattım), formula2000(nokia 6300 sattım), abarisa(hp netbook aldım), Sayeh-eh Khodah(asus tablet sattım/kindle aldım), pudinkk(3ds oyun sattım), Boshful(ps3 oyun sattım), gergozen(gameboy oyunları sattım), cahitdikici(psvita sattım), soniczeki(ps3 oyunu ile ds oyunu takas ettik), jporta(sennheiser kulaklık sattım), emretig(3ds oyunu sattım), dxsar(dslite sattım), inciwetrust35(ipod shuffle sattım), toggy06(3ds oyunu sattım), laider(kindle sattım), querman(kindle aldım), xenox(galaxy gio sattım), darkest earth(galaxy gio aldım), sél@h@ttin(casio protrek prg240 sattım), ugomistral88(laptop çantası aldım), Sánchez(ipod touch sattım ko hesap aldım), Ambarad(dslite sattım), Gökhan Mmc(wow acc. sattım), hasan_apple_5461(psp sattım ipod touch aldım), olecc(dslite supercard sattım), neo_70(psp sattım) |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 943
İkinci El Bölümü Mesajları: 66
Konularının görüntülenme sayısı: 15.637 (Bu ay: 184)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.421 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun