Şimdi Ara

Lost gibi bir dizi gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok abi yok,soundtracklerini dinledikçe ağlıyorum. Neler neler izledim,hiç böyle hissettiğim bir dizi olmadı,kadrodan dolayı mı,senaryonun orjinalliği mi,senaryodan mı,karakterlerden mi,bilmiyorum. Böyle duygu seli yaşatan bir dizi daha olmadı hayatımda. Çok güzel diziler var(dı) piyasada evet ama böyle bir etki hiç olmadı. Aynı düşünen var mı?

• geldi zaten
    http://www.imdb.com/title/tt2699128/

ama harbiden lost bambaşka bir dizi benim için de
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bence de gelmez. Şimdi lost’u izlediğim zamanları düşünüyorum ne heyecandı o be bölümden bölüme atlamamak imkansızdı uyku düzenimi bozmuş dizidir kendileri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twin Peaks, Battlester Galactica, The Leftovers, American Vandal, Carnivale

Hepsi de Lostu tokatlar neredeyse her açıdan.

Dark var birde. Baya dandik bana göre ama seveni çok. Sen de sevebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 27 Ocak 2018; 14:38:25 >
  • Lost benim bebeğim, yabancı dizileri takip etmeye başladığım ilk dizi. Sene 2006-2007, tam hatırlayamıyorum. Ne yaşlanmışım be
  • Harbi lost gibisi yok be soundtrack ağlattı
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Losttaki kadar aksiyon var mı bu dizide?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LOST un tadını kimse vermemek ama ,https://instagram.com/p/BedCQ4PF3ZU/ güzele benzeyecek gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Donna.

Losttaki kadar aksiyon var mı bu dizide?

Lost kadar yok, daha çok karakterlere odaklanıyor dizi. Dram kısmı ağır basıyor, aksiyon açığını gizemle dolduruyor dizi ama.
  • Bir tek ben mi sevmedim bunu? Bildiğin survival bir dizi. Walking Dead izlerim daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Bir tek ben mi sevmedim bunu? Bildiğin survival bir dizi. Walking Dead izlerim daha iyi.

Hocam sevmeyebilirsiniz pek beğenmeyen insanlar da dolu lakin şu bir gerçek TWD bu dizinin tırnağı etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karnorai

Bir tek ben mi sevmedim bunu? Bildiğin survival bir dizi. Walking Dead izlerim daha iyi.

Adaya düşen uçak hikayesinde Survival figürü bu kadar arka planda bırakılabilirdi neresinde Survival gördünüz anlamadım..

• Fringe dizisinide izleyin isterseniz, losttan başarılı bence...
  • Herkesin yabancı dizi izlemeye başladığı dizilerden olduğu için abartılıyor, gününüzde çıkmış olsa kimse yüzüne bile bakmazdı Lost’un.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maicole -- 29 Ocak 2018; 12:14:43 >
  • Prison Break'te öyle. Yani zamanlarına göre çok iyi olabilir ama artık her sene öyle diziler çıkıyor ki sıradan geliyor bu diziler.

Not; Bu dediklerime gerçekten kült olmuş eserler(mesela Sopranos) dahil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tom.waits -- 29 Ocak 2018; 12:0:38 >
  • gelmez özellikle Lost ve Ezel gibi diziler bir daha gelmez
  • Lost efsanedir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

geldi zaten
    http://www.imdb.com/title/tt2699128/

ama harbiden lost bambaşka bir dizi benim için de

hoop adamsıın izleycek dizi arıyordum buldum sayende
  • Arşivimde 2 dizi var. Biri 24 diğeri lost. Bir daha gelmez böyle bir dizi. Her bölümden sonra sayfa sayfa bölümle ilgili teoriler yazılır, çizilirdi. Kafa allak bullak olurdu. Karakterler, müzikler, herşey mükemmeldi.

Hatırlatmayın, açıp tekrar seyredesim geliyor.
  • BENCE lost şişirilmiş bir balondur.Final bölümüyle patlamiştir...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.