Sayid,John,Sawyer ve Benjamin'in veya adadaki herhangi birinin Jack'e ayar verip Jack'i yerin dibine soktukları her sahne ilgimi çekiyor
örneğin; -1. sezonda hatch'i bulduğunu kendisine söylemeyen John'a laf etmesinden sonra John'un Jack'e "ne zamandan beri sana hesap veriyorum" demesi ve Jack'in umursamamış gibi alaycı gülümsemesi ama o gülümsemenin ardındaki g.t olma durumu -yine 1. sezonda Jack'in sahildeki insanlara artist artist konuşmaya başlaması esnasında Sayid'in araya girip insanlara bişeyler söylemesi esnasında Jack'in yüz ifadesi -3. sezon finalinde Jack yanında götürdüğü insanlara artist artist bişeyler söylerken Rose'un "eğer bi kere daha 'Birlikte yaşa yalnız öl' dersen yüzüne yumruğu yersin doktor" demesi ve Jack'in gülmesi ama yine g.t olma duygusu ile takındığı yüz ifadesi -Jack Benjamin tarafından esir alındığında,kafeste çiftleşmelerinin ardından birlikte uyumakta olan Sawyer ve Kate'i gördükten sonra Kate'i kaptırmış olmanın verdiği hazımsızlıkla takındığı hal ve tavırlar -4x12'de Sawyer'ın "John haklı çıktı" dedikten sonraki Jack'in Kate'e aval aval bakışı -Benjamin'in Red Sox şampiyon oldu demesine inanmamasının ardından tv'de Red Sox'un şampiyon olduğunu gördükten sonraki hali -yine esirken Juliet'in "seni tanıyorum" demesine inanmaması ama ardından Juliet'in onun hakkındaki herşeyi söylemesinin ardından Jack'te meydana gelen dumur olma hadisesi
ilk aklıma gelenler bunlar
#s01e18 'de hurley akü almaya gittiginde bir basınc tetikleyicinin ustundeyken sayid'in uyarısına aldırmayıp cevigimdir bunu becerebilirim diyerek yana atlaması.. etkilenmek olarak ilk izledigimde hayli fazla gulunc gelmisti..
#s02e13 'te locke silahlari sakladiktan sonra sawyer onları alıp herkesin icinde efelik yapması sırasındaki konusma tarzı ve davranısları...
#s02 nin finalinde desmond teknesi olmadığı için elizabeth'den tekneyi kabul ettikten sonra "bu yarışı aşk için kazanacağım" dediği anda..
daha var ama şmdi bu kadr olsun
Şimdi aklıma geldi. Sayacın 108 dakikası dolduğu zaman , tuşa basılmadığında "ahan şimdi tuşa basılmayınca ne oluyormuş görelim bakalım" demiştim ve büyük bir heyecan içinde olanları izlemiştim.
ya arkadaşlar dizxi baştan sona sürprizlerle dolu insan izlerken heran tetikte olmalı..
korku gerilim heyecan aşk dram ne ararsanız var..
gerçekten bence number one best of vs vs..
french chick in yardım çağrısını ilk duydukları an çok irkilmiştim.hele charlie nin eblek bi ifadeyle "guys, where are we" deyişi dizide olacakların habercisiydi sanki.
yine charlie nin yeraltı istasyonuna gidişi sırasında çocukluğuna dair izlediğimiz flashbackler, yüzmeyi öğrendiği sahne...
kazazedelerin arasından uçakta bulunmayan bir kişinin(ethan) çıkması fikri de ürkütücü.içeriği oldukça ürpertici fransızca yardım mesajının 16 yıldır adadan yayınlandığını öğrendikten sonra burası da neresi diye düşünürken bir de uçak yolcuları dışında bir kişinin aranızda dolaştığını öğreniyorsunuz.bu kişi herkes olabilir üstelik.acaba kazazedelerin arasına sızmasının amacı nedir, ıssızmış gibi görünen adada şimdiye kadar ne yapıyordu ve nereden geldi gibi bir sürü soruya sebebiyet veren bir gelişme.ancak dizide korku unsuru yerine merak uyandırma amaçlı işlenmesi pek iyi olmamış sanki.
des&penny nin telefon görüşmesi tabi ki
libby nin hurley ile aynı akıl hastanesinde kalmış olması.hurley nin kendini akıl hastanesinde sandığı anlar.acaba tüm dizi hurley nin zihninde mi geçiyor diye düşünmüştüm.
Ben'in Black Smoke'u çağırması desmond-penny görüşmesi (4x05) Hurley'nin Sawyer'a Harry Potter dediği sahne Hatch lerin ortaya çıktığı her sahne Sayid'in Ben için çalışmaya başladığını öğrendiğimiz sahne Ayrıca Sayid'in kibar kibar konuşmalarına da hayranım Richard Alpert'ın doğanın kurallarına karşı gelerek yaşlanmadığını gördüğümüzde
4x06'da Ben ve Julietin,Goodwin ölüsü yanında konuştukları sahne.Ben o sahnede çok muhteşem oynamıştı. ''you asking me why'' ve ''you're mine'' demesi müthişti.
locke'un jacob ile ilk tanışma sahnesi. ben köhne kulubede jakobla konusuyordu ama locke jakobu göremiyordu. bu yüzden ben'e ''umutsuz vakasın'' demişti. jakob birden sinirlenip kulubeyi birbirine katınca locke yusuf yusuf ederek dışarı kaçmıştı
Locke un heryeri havaya uçurması...
En çokta sezon finalinde ambar kapağını patlattıktan sonra açılan ve dışarıya ışık veren kapaktan içeri doğru baktığı an...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme