Şimdi Ara

LOST u Bilmeyene LOST u Anlatmak... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
4
Favori
1.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    ama bu tam yerinde oldu ya.. çok fena..
  • Lostta cevapsız kalan sorular.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sezo87

çok güzel bir konu açıkcası :) Lost severler boş geçmemeli bu konuyu.

Bende açıkcası zorlanıyorum bu diziyi, hiç izlemeyen birine anlatma konusunda.. Hele hele "olayların hepsi rüyaymış" yorumunu duyunca içten içe deliriyorum.

çok farklı biri dizi olup, biraz birikim gerektiğini söylüyorum (semboller işlenen konular kapsamında), açıkcası ben bu kadar düşündüren ve beynimizi zorlayan bir dizi izlemedim hala

Aynen Öyle :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ben direk kavga ediyorum biri losta laf atınca Elimde değil

• quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Lostta cevapsız kalan sorular.

Dizideki Tüm Soruların Cevaplandığını Düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Great_Programmer

quote:

Bunlar cevaplanmadı.

• quote:

quote:

quote:

Bunlar cevaplanmadı.

Sizin En Merak Ettiğiniz Soru Hangisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Ben direk kavga ediyorum biri losta laf atınca Elimde değil

aynen hocam bende. adamlar 1 bölüm izliyor Lost çok kötü falan sinirleniyorum. zaten Lost'u anlamak için belirli IQ gerekıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar cevaplanmadı.

Özellikle belirli bir tanesi yok. Diziyi yayınlandığı dönemde takip etmiştim ve bitince bu videoyu izlemiştim. Çoğu soru mantıklı gelmişti. Mesela;
    Kara duman neden mekanik ses çıkartıyor? Gerçek Hanry Gale'e ne oldu? Adadaki heykeli kim yaptı? Kara duman Mr. Eko'yu neden öldürdü? Jacob'un anneleri nereden geldi?. vs vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 25 Nisan 2015; 22:54:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bunlar cevaplanmadı.

Özellikle belirli bir tanesi yok. Diziyi yayınlandığı dönemde takip etmiştim ve bitince bu videoyu izlemiştim. Çoğu soru mantıklı gelmişti. Mesela;
    Kara duman neden mekanik ses çıkartıyor? Gerçek Hanry Gale'e ne oldu? Adadaki heykeli kim yaptı? Kara duman Mr. Eko'yu neden öldürdü? Jacob'un anneleri nereden geldi?. vs vs.

Nasıl ya hocam emin misiniz? Bunların hepsi cevaplı. Dumanın mekanik ses çıkarması haricinde ki bence o soru artık mokunu çıkarmak olmuş.

Gerçek henry gale ölmüştü diye hatırlıyorum hatta duman tarafından.

Heykeli mısırlılar yapmadı mı? Heykel de zaten bir mısır tanrısı.

Mr.Eko'yu öldürmesinin sebebi bence biraz dinsel. Mr.Eko hayattaki her şeyi yapacağını yapınca duman öldürdü bir nevi kurtuldu. Benim yorumum böyle.

Jacob'ın annesi de bir gemiyle adaya düşmüştü diye hatırlıyorum

• 5. sezona başladım bakalım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence lost biraz bana pazarlama stratejisi gibi geliyor açıkçası ,ı klasik bir konuyu ölümüne derin bir gizem katarak dallanıp budaklandırarak somut bir sonup düşünülmeden seyircinin sürüklenip takip etme ve popüler olabilme niteliği taşıması amacıyla yapılmış olduğunu düşünüyorum , dizide belirli bir kurgu var evet bunu her lost izleyicisi bilir ama bazı şeyler sadece ilgi çekme amaçlı yapılmış zamanın lost manyağı biri olup tonlarca teori yorum ve fan sayfasına üye olmamlar birlikte yabancı forumlarda cevapsız kalan 500 tane soru olduğunu bulmuşlar buna ek olarak dizide sadece 400 tanesdi açıklandığı söyleniliyor , lost un finali tam anlamıyla hayal kırıklığı tamam biraz dikkat ve yorumlama mantığıydı dizi fakat seyirciye kurgudan bahesebilmen için onu kurguya yakışır biçimde hikayeyi somut biçimde sonlandırman gerekir maalesef lost bunu başaramadı ve hatıralarda seyrciyi ölümüne etkileyen sürükleyici bir dizi olarak kaldı ve bunuda başardılar

• Bende bitirdim diziyi gerçekten çok iyiydi ikinci mesajda yazanlar sayesinde biraz daha iyi anlamış oldum bazı şeyleri
  • Evet 2. Mesajdaki Anlatım Gerçekten İyi

Eğer Sende İyi Bir LOST Fanı İsen Alta Linklerini Vereceğim Konularıma Göz Atmanı Tavsiye Ederim...

LOST u Özlüyorsan : "http://forum.donanimhaber.com/m_103700281/mpage_2/f_//tm.htm#104090858 " Bu Konuya

LOST un Finalini Ben Daha İyi Anlatırım Diyorsan : "http://forum.donanimhaber.com/m_103041463/f_//tm.htm#103086707 " Bu Konuya

LOST daki FlashForward ları Hala Çözemedim Diyorsan ( ) : "http://forum.donanimhaber.com/m_102980963/f_//tm.htm#102980963 " Bu Konuya

Bakmanı Tavsiye Ederim...

• Güzel konular birde sonu rüya diyenlere gülüyorum
  • Lost'u izledim bitirdim,çok şey anladığıma eminim lakin bunu birine anlatamam değişik
  • Aynen Nasıl İzlediklerini Merak Ediyorum
  • ben izledim ve bitirdim ama hiç de memnun kalmadım...

Bütün olay adada geçmeliydi bence, paralel yapı dizinin içine etti. Siz anladınız onu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.