Bildirim
LOTR BFME 2 HAMACHİ AĞLARI LAĞZIM !!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
up beyler lotr 2 olacak pm atabilir veya gurbuz_turan@hotmail.com a ekleyip konuşabiliriz gece gündüz açığım -
up up up
hadi beyler ağlar lağzım bana sıkıldım bilgisayar ile oynamaktan -
ag adı:süperonline2 şifre:123 her gun ag boşlatılmaktadır dolu oldugu zaman sonra tekrar deneyiniz herkese ii oyunlar -
MoriaDH şifre 123 -
ag adı:süperonline2 şifre:123
eger ag dolu diorsa bir sonraki gun tekrar deneyiniz ag hergun boşaltılamktadır
herkesi ii oyunlar -
arkadaslar hamachi ağı cok da hepsi dolu ben yeni bi tane actım girmek isteyenler gelsin hergun bosaltıcam
adı : LoTR BFME II
şifre: 123 -
arkadaşlar yeni ağım girmek isterseniz girebilirsiniz
adı onlinebfme1-2 şifre 159 -
arkadaşlar verdiğiniz ağları girdim dolu diyor yine denerim ama girsemde hamachiden nasıl oynanır tam bilmiyorum yardımcı olabilirmisiniz lütfenn!!! -
AĞ : Witch King TR
şifre :123 witchking oynamak isteyen herkezi bekliyoruz -
version 1.0
Ağ adı :naptınsenyigenyav
şifre:77
sürekli oynamaya hazır arkadaşlar eklerse sevinirm... -
erdi088 password 333 bfme 2 v1.00 oynayacak arkadaşları bekliyorum -
Vincent® ile ben(oe93) bir takımız lotr bfme 2 de 1.00 version var (hiç bir ek paket yok ) 2vs2 yada 2vs 1 yada 2vs3 vs vs ... :D karşılaşmak istiyen olursa hamachi ağ adresimiz
Ağ adı: oe93
Şifre: 123 -
Beyler gece gündüz farketmeden maçlar var Version 1.01
Ağ: ToniReisFısFıs
Pass: ToniReisFısFıs
copy paste yapın bazen büyk harfler karışyr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToniReisFısFıs -- 16 Ekim 2010; 17:12:30 > -
Beyler Süper ağ her saat maçlarımız var herkezi bekleriz Version 1.01
Ağ: ToniReisFısFıs
Pass: ToniReisFısFıs
copy paste yapın bazen büyk harfler karışyr :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToniReisFısFıs -- 16 Ekim 2010; 17:12:00 > -
Beyler bende bi ağ kuruyorum ağ hergün temizlenicekdir. Sayenizde iyi bir ağ olur inşallah bekliorum. Şifreyi ve ağ adını bir metin dosyasına falan kaydedin, çünki her gece yatarken offlinelar atılıcak. bu sayede ağ offline insandan kurtulmuş olucak ve sürekli yeni üye alınabilecek.
Ağ adı: gbrcn
şifre: 1453
VERSİON:1.06 -
v1.06 agıdır ;
id : SRBYYNTM
sifre : 123
id : SRBYYNTM-LOTR
id : SRBYYNTM-2LOTR
online olmayanlar zamanla temizlenecektir..
Facebook Sayfamız ;
http://www.facebook.com/pages/Age-of-Empires-3-and-LOTR-BFME-2-Hamachi-2011/225774530808845
Daha cok online arkadas icin arkadslarınızı davet ediniz !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercrazy -- 30 Ağustos 2011; 22:41:20 > -
Bfme 2 oynamak istiyenler girebilir ag adı: LotR Bfme II sifre:123 -
LoTR 2 v1.00 Arkadaşlar günde 7-8 saat onlinenım versiyonu v1.00 olmayanlar lutfen gelmesin genellikle gelişmeli oynuyorum herkesi beklerim :) -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtcndmn
LoTR 2 v1.00 Arkadaşlar günde 7-8 saat onlinenım versiyonu v1.00 olmayanlar lutfen gelmesin genellikle gelişmeli oynuyorum herkesi beklerim :)
bide şifre vereydin
middle earth 2 v1.00 KAL
123
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X