Şimdi Ara

LOTR THE TWO TOWERS'İN DVD'Sİ VAR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOTR THE TWO TOWERS'İN DVD'Sİ VAR... VE DVD ÇEKİMİ VCD'SİDE. (SİNEMA ÇEKİMİ DEĞİL). K.FUSTAFAPAŞADA(İST) ADAMLAR ÇİN'DEN GETİRTİYOR DİRECT. BENDE DVD PLAYER YADA DVD ROM FALAN YOK AMA BİR ARKADASIM YAZDIGIM YERDE BİR DÜKKANIN İYİ BİR MÜSTERİSİ VE O DVD SU AN ELİNDE VE BENDE BİZZAT GÖRDÜM. YOLUMUN DÜSTÜGÜ İLK FIRSATTA GİDİP VCD SİNİ ALACAGIM. BİLGİNİZ OLSUN DEDİM.

• ben sinemada zor dayanmıştım zaten, cdsiyle dvdsiyle falan uğraşamam.
  • +1 darktemplar
  • başka bir topicte ben divx ini indirdim diyordum ama daha dvdi çıkmadı diye bana inanmıyorlardı.))
  • ne olacak VCD si Eskişerhirde her yerde var... ama çekimleri kötü..
  • vcd si piyasada ganimet ama onlar sinema çekimi, görüntüler facia, kalite felaketten öte. benim bahsettiğim vcd ise dvd' den kayıt
  • benim firmada indirdiğim divx bitti.))
  • Karlmarx arkadaşım KocaMP mı yoksa KüçükMP mı o dediğn yer.Eğer KocaMP ise ben oraya yakın oturuyom yerini tarif eder misin?
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by deepbluem</i>
    <br />benim firmada indirdiğim divx bitti.))
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

abi bana yollaya bilirmisin senin için bir sakıncası yoksa...yada istanbuldaysan elden alabilirsi bir arkadaşa söyleyim alsın olurmu uygun düşermi sana...[?][?][?]
  • slm bana da yollayabılırmısın..adresımı vereyım...
  • arkadaşlar dediğim gibi indirme işlemim bitti ve 3 adet iso dosyası halinde geldi ve boyutu yaklaşık 1.4 gb şimdi ben bunları nasıl açıp cd ye basçamm yani kaç cd eder bunlar??lütfen yardım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.