yaf kaç kere yazdım kimse inanmıyor... beta da oynadım lotto da abyss kırdırılıyor aynı adam kırıyor ama şimdi aktif değil galiba yada adam değişmiş olabilir.
ya şı lotto kırdırma lafı saçma gelio, piyango değil mi kardeşim bu. ne kırıdrması. abis yumurta onu kırarsın da lottonun neresi kırılıyo.
kazı kazan gibi bşie işte, adam bakıp sana bişey vericek, ne kırdırması.....
quote:
Orjinalden alıntı: SPaCeLoRD
ya şı lotto kırdırma lafı saçma gelio, piyango değil mi kardeşim bu. ne kırıdrması. abis yumurta onu kırarsın da lottonun neresi kırılıyo.
kazı kazan gibi bşie işte, adam bakıp sana bişey vericek, ne kırdırması.....
arkadaslar oyun test asamasındayken secılı bazı kısıler test oyununda oynarken bu lotto ları abbys verdıgın yere verılıyordu ama suanda bu oyunda yok ve duzelecek tır yoksa ne ısı olur oyunda bekleyecez hep beklıyoruz ama baska yapabılecegımız tek sey oyundan kurltulmak oda zor olanı :D
peki bu lotto ile abyss arasındaki fark ne? Yani lotto ile abyssin içinden çıkan şeyler arasındaki fark?
Lotto ile abys arasındaki tek fark lottonun her yaratıktan çıkıo olması. İtem düşöe şansı falan abys ile aynı
quote:
Orjinalden alıntı: onurdag89
ya lotto kırdırılması biraz saçma geliyor bana
Ben beta sürümünde lottoyu kırdırdım absyle aynı yerde kırdırılıyordu hatta chitin çıktı yane absyle aynı dengedeydi... Ama şimdi nasıl olucak bekleyip görüceğiz
Walla 5-10-15k dan satanlar oluyo topluyorum bende bu fiyattan satılanları...İnşallah patlamaz.
86 tane lotto oldu bende :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme