Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bhdrctr

quote:

Orijinalden alıntı: atom-karınca

MasterCard kart sahiplerine özel, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarındaki TAV Lounge’da, 31 Aralık 2015 tarihine kadar, ayrıcalıklı fiyatlarla ücretsiz internet, yerli-yabancı içecekler ve açık hava terasından faydalanabilirsiniz.

*Açık hava terası, İstanbul ve Bodrum İç Hatlar Lounge'unda hizmetinizdedir.

İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar “primeclass” Lounge 136TL* yerine 85TL

Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hat Comfort Lounge 85TL* yerine 30TL

İzmir Adnan Menderes İç ve Dış Hat Comfort Lounge 85TL* yerine 30TL

Bodrum İç Hat Comfort Lounge 85TL* yerine 30TL

Merhaba,

kaynak var mı bu bilgi için.. detayları var ise okumak istedim.
    Teşekkürler bilgi için..

kendim izmirde kullanmıstım 2 hafta once fena da degildi hani hersey vardı mastercard olması sart 25-30 arası bisey odemistim ucusa 45 dk kala bence değer

• Lounge hizmetinde bile fırsat mı kovalanır ya o da eksik olsun :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 9 Ekim 2015; 10:25:53 >
  • vodafone ekimde bitiyormuş bu kötü oldu.Kasımda Atatürk HL den Avrupaya gideceğim.20-25 tlye kadar lounge var mı?Ya da ücretsiz?
  • Atatürk havalimanı dış hatlardaki primeclass lounge ve comfort lounge'un ( anlaşmalı oldukları bankalar hariç) arasındaki fark tam olarak nedir arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çarşamba esenboğa kalkışlı uçusum var acaba esenboğa lounge'u tam olarak nerede? bu loungeları inişten sonra kulanmakta mümkün müdür? örnek ist ankara uçuşumuz bitti indik uçuştan sonra bedava hakkımızı kulanamayız değil mi? illa uçuş saatine kadar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urban Bug

Atatürk havalimanı dış hatlardaki primeclass lounge ve comfort lounge'un ( anlaşmalı oldukları bankalar hariç) arasındaki fark tam olarak nedir arkadaşlar ?

ikisi arasındaki farkı bende merak ediyorum cidden.

comfort hakkında bir bilgi olsun. gece 3 gibi primeclass comfortu kullanmıştım duş imkanı bira vs nin sürekli kutu olması gayet güzeldi ve boştu. yalnız mekan çok küçük. özellikle akşam 7-10 arası havalimanı tıklım tıklım oluyor ve bu tarz bir yoğunlukta gerçekten sıkıntı olabilir. işbankasının lounge bunlara nazaran biraz daha büyük o yüzden yoğun saatlerde ona kayılabilir. yada thy dışında büyük lounge varsa onu da tavsiye olarak alabiliriz.

@karasac

inişten sonra kullanma imkanınız yok tabii ki. arrival lounge sadece thyde var. business uçarak uzak noktalardan gelen misafirler için geçerli o da.

• Kasımda Atatürk HL den Avrupaya gideceğim.20-25 tlye kadar lounge var mı?Ya da ücretsiz?
  • MasterCard ING Pegasus Plus Kart’ınız size İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum havalimanlarında lounge konforunu ayrıcalıklı fiyatlarla sunuyor! 31 Aralık 2015'e kadar lounge giriş ücretini MasterCard ING Pegasus Plus Kart’ınız ile ödeyin, size özel fiyatlardan yararlanın: - İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar "primeclass" Lounge 136 TL yerine 85 TL- Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hat Comfort Lounge, İzmir Adnan Menderes Havalimanı İç ve Dış Hatlar Comfort Lounge, Bodrum Milas Havalimanı İç Hat Comfort Lounge 85 TL yerine 30 TL

• Artık yararlanabileceğimiz uygun fiyatlı lounge kalmadı ne yapı kredi ne akbank ne garanti
  • Merhaba ;

Sabiha Gökçen iç hatlar THY lounge fiyatını bilen var mı acaba ?
    45 dakikadır internette arıyorum, Nisan ayında 25 TL denmiş ama muhtemelen değişmiştir bu aya kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda28

Artık yararlanabileceğimiz uygun fiyatlı lounge kalmadı ne yapı kredi ne akbank ne garanti

sanıyorum artık hiçbir banka lounge u ücretsiz vermeyecek.

onun yerine kartlarını anlaşmalı kart haline getirip asgari 25 lira ücretle hizmeti satmaya başlayacaklar.(bu fikri wings & LGM lounge haberinden sonra yazıyorum. Sabiha Gökçende Wings kartla lounge girişi 25 lira diye haber geldi)
    bir an önce yapsalar da biz de ne olacağını bilsek.
    her halükarda ben wingsi bırakacağım, arallık sonrası hem mil kazanamak imkansız hale geliyor, hem de harcamak için çok fazla şart getirecekler.
    güzel bir karttı 2013te wings black almıştım çok memnun kaldım ama yazık oldu. aralığa kadar alternatif arayışım devam ediyor.

diğer taraftan miles&smiles da mil kazandırmayan saçma bir kart haline geldi. 2014te 9bin mil kazandığım parkurdan bu yıl bileti erken alıp düşük ücret ödediğim için 3bin7yüz mil kazandım. akıl alır gibi değil. yani 2 yıl dolunca statüm düşecek bir daha da yükseltmek -yeni mil politikası yüzünden- çok kolay değil.

• Bank'O Card Axess Platinum karta:

Bank'O Card Axess Platinum kartınız ile Wings Lounge ile havaalanında vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İstanbul'da Atatürk Havaalanı İç ve Dış Hatlar ve Sabiha Gökçen Havalimanı İç ve Dış Hatlar'da Wings Lounge'dan yararlanabilir, seyahat öncesi dinlenmenin keyfini çıkarabilirsiniz.
    Bank'O Card Axess Platinum Sahibi 29 TL
    Misafir Ücreti 34 TL diyor doğrumudur? benim bildiğim Wings Lounge lar kapalı değilmi akbank hizmeti kesmedimiki? odeabankın anlaşması yenimi yoksa sitede güncelleme yapmamışlar mı?
  • Dostlar hızlı cevap olursa memnun olurum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda iç ve dış hatlar için Mastercard indirimi var 136 TL değil 85 TL şeklinde. Ne dersiniz bu paraya deecek bi hizmet sunumu var mıdır? Ayrıca giriş çıkış için belirli saatleri var mıdır? İç ve dış lounge birbirinden sunum bakımından farklı mı? Tavsiyeleriniz lütfen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Dostlar hızlı cevap olursa memnun olurum. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda iç ve dış hatlar için Mastercard indirimi var 136 TL değil 85 TL şeklinde. Ne dersiniz bu paraya deecek bi hizmet sunumu var mıdır? Ayrıca giriş çıkış için belirli saatleri var mıdır? İç ve dış lounge birbirinden sunum bakımından farklı mı? Tavsiyeleriniz lütfen..

Pahalı hocam

• Atatürk Havaalanı Dış Hatlar Kasım'da lounge fırsatı aranıyor.Şuana kadar bulabildiğim en uygunu 25 tl maximum kartlara millenium lounge
  • Dostlar bir de vodafone sahiplerinin üst grubunda yer alanlara ücretsizmiş galiba, TAV primeclass lounge.. Ne yapmak gerek bu hakkını kullandıranlar var mıdır acaba? 85 TL gerçekten çok bir kişi için yaw
  • Arkadaşlar,

Albaraka World Platinum kartın sayfasında "İstanbul Atatürk Havalimanı TAV Primeclass İç ve Dış Hatlar Lounge'larına bir misafirinizle ücretsiz giriş yapabilirsiniz." yazıyor.

Var mı bu kartı kullanıp deneyen? Bankayı aradım ama müşteri hizmetleri kesin bir bilgi veremedi. Nereden teyit ettirebiliriz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sleipnirr

Arkadaşlar,

Albaraka World Platinum kartın sayfasında "İstanbul Atatürk Havalimanı TAV Primeclass İç ve Dış Hatlar Lounge'larına bir misafirinizle ücretsiz giriş yapabilirsiniz." yazıyor.

Var mı bu kartı kullanıp deneyen? Bankayı aradım ama müşteri hizmetleri kesin bir bilgi veremedi. Nereden teyit ettirebiliriz acaba?

bende çıkartsam mı diye düşünüyorum
  • Vodafone Red li olan bir arkadaş Lounge için kod verebilirse memnun olurum pm bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.