Şimdi Ara

LOUNGE HİZMETLERİ ANA KONU (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.508
Cevap
191
Favori
195.403
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ne sekilde veriyorsunuz :) 30 mayis'ta sabiha gokcen'den ucusum var stockholm'e... ucretsizse ve orada varsa kullanabilirim... tabi hala varsa....
  • Arkadaslar su soruma cevap verebilecek var mi? Bende vakif World Platinum var daha once bir kac kez kullandim lounge icin ucretsiz olarak... Son 3 ay icince 5000 liralik alsiveris yapma gibi bir sarti var sanirim... Oncekilerde dikkat etmedim yapip yapmadigima ama artik nerdeyse hic kullanmiyorum bu karti..

Soruya gelirsek: Vakifbank World Platinum Kart ile son 3 ay icinde azicik alsiveris yapsam da ucretsiz girebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Onlarca kart arasında bende olmayanı seçip çıkarmışlar sanki. Şimdi sırf lounge için alayım desem bu sefer de kart ücreti için papaz olacağız. En güzeli erken saate uçuş bulmak bu durumda.

martta yıllık aidat almışlardı maximiles karttan aradım iptal ettiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

Arkadaslar su soruma cevap verebilecek var mi? Bende vakif World Platinum var daha once bir kac kez kullandim lounge icin ucretsiz olarak... Son 3 ay icince 5000 liralik alsiveris yapma gibi bir sarti var sanirim... Oncekilerde dikkat etmedim yapip yapmadigima ama artik nerdeyse hic kullanmiyorum bu karti..

Soruya gelirsek: Vakifbank World Platinum Kart ile son 3 ay icinde azicik alsiveris yapsam da ucretsiz girebilir miyim?

vakıf platinum kartın ücretsiz lounge hizmeti yok.%50 indirimli var.

http://www.vakifkart.com.tr/vakifbank-worldcard-platinum-taniyin.aspx

• can33tokat C kullanıcısına yanıt
    hadi ya degistirmisler 2014'te 3 4 kez kullanmistim ucretsiz... Hatta 2014 haziran'a kadar yanindaki misafir de ucretsizdi de degistirdiler... Vakif'tan nefret ettigim icin kullanmiyordum cok lazim olursa sadece lounge icin kullanirim. Gorunen o ki son 3 aylik 5000 sarti da kalkmis cunku...

Gecen sene 39 lira idi suanki fiyati ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voodoo child -- 5 Mayıs 2015; 15:43:06 >
  • can33tokat C kullanıcısına yanıt
    Lounge kullanımı öncesindeki 3 ay içerisinde kart ile harcama yapılmış olması gerekiyor diyor. Bu harcamanın bir alt limiti var mı acaba? Yani 1 TL bile harcama yapsak geçerli oluyor mu?

EDIT: İşe bak, başvuruyu yaptıktan sonra kartın özelliklerini incelerken şunu öğrendim,
    "Maximiles Lounge'a giriş tarihinden önceki 3 ay içinde alınmış yeni Maximiles ile giriş yapan müşterilerimiz için harcama kontrolü yapılmayacaktır. Söz konusu müşterilerimiz için harcama kontrolü, Maximiles'larını aldıkları tarihi takip eden ilk 3 aylık dönemin sonunda yapılmaya başlanacaktır."

Olmazsa başvurumu iptal eder, 1-2 hafta sonra yeniden talep ederim. Bana 7 Ağustos'ta lazım olacak çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 5 Mayıs 2015; 15:56:21 >
  • özür yanlış anlaşılma oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merikop -- 5 Mayıs 2015; 16:26:59 >
  • shinigami99 S kullanıcısına yanıt
    THY iç hatlarda 25bin statü mili (Classic Plus) ile, dış hatlarda 40bin statü mili (Elite) ile kullanabilirsiniz. 1 kere hak kazanırsanız, kazandığınız tarihten itibaren 2 yıl geçerli.
  • ARkadaşlar merhaba

Bir arkadaşımın paraf platiniumu ile atatürk havalimanı lounge kullanabilir miyim?

Kimlik soruluyor mu?
  • oguz440 O kullanıcısına yanıt
    Sadece karta bakıyorlar, kullanabilirsin.
  • Teşekkür ederim cevap için dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu maxsimillies select hakkında bilgisi olan Varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Lounge kullanımı öncesindeki 3 ay içerisinde kart ile harcama yapılmış olması gerekiyor diyor. Bu harcamanın bir alt limiti var mı acaba? Yani 1 TL bile harcama yapsak geçerli oluyor mu?

EDIT: İşe bak, başvuruyu yaptıktan sonra kartın özelliklerini incelerken şunu öğrendim,
    "Maximiles Lounge'a giriş tarihinden önceki 3 ay içinde alınmış yeni Maximiles ile giriş yapan müşterilerimiz için harcama kontrolü yapılmayacaktır. Söz konusu müşterilerimiz için harcama kontrolü, Maximiles'larını aldıkları tarihi takip eden ilk 3 aylık dönemin sonunda yapılmaya başlanacaktır."

Olmazsa başvurumu iptal eder, 1-2 hafta sonra yeniden talep ederim. Bana 7 Ağustos'ta lazım olacak çünkü.

sadece antalya da var heralde maximiles lounge değil mi hocam? çünkü kampanyada antalya yazmışlar.
    bi de bu loungeye hiç girmedim.ne yenir? ne yapılır?

• VODAFONE RED LOUNGE KAMPANYASI

İstanbul, Ankara, Bodrum (iç hatlar) veya İzmir’den bir uçuşunuz varsa ve kalkışa da daha zaman varsa, sizin için güzel bir planımız var.

Havaalanında İç ve Dış hatlardaki lounge’a gelin, lounge’lardan ücretsiz faydalanın.

Kampanyanın geçerli olduğu TAV Havalimanlarındaki Lounge’lar: İstanbul Atatürk Havalimanı:
    İç ve Dış Hat Terminali “primeclass” Lounge

Ankara Esenboğa Havalimanı:
    İç Hat Terminali AnadoluJet “primeclass” Lounge
    Dış Hat Terminali Comfort Lounge

İzmir Adnan Menderes Havalimanı:
    İç Hat Terminali Comfort Lounge
    Dış Hat Terminali Millennium Lounge

Bodrum Milas Havalimanı
    İç Hat Terminali Comfort Lounge

Kampanya sadece Vodafone Red, Red Extra, Red Elite Plus, Red Elite Extra, Red Large ve Red Elite üyeleri için geçerlidir. Kampanyadan faydalanmak için LOUNGE yazıp 6666’ya gönderebilirsiniz. Gelen şifreyi ve telefon numaranızı lounge’daki yetkili personele söyleyerek ücretsiz giriş yapabilirsiniz. Red Classic, Red Classic Extra, Red XSmall, Red Small ve Red Medium tarifelerindeki aboneler bu fırsattan faydalanmak için

• Valla hiç bilmiyorum, inan bugüne kadar ben de herhangi bir lounge a girmiş değilim. Hani havalimanına erken gidersek, ortalıkta öylece tünemeyelim diye sormuştum. Belki hiç ihtiyaç bile duymayacağız. Sonuçta bu tür yerlere en az 1-2 st boş zaman varsa girilir, yoksa gereksiz.
  • Teşekkür ederim hocam, platinum kart girişe yaramıyor red tarife desen en pahalısı lazım girmek için ben çözemedim bu işi... :((
  • Paraf platinum ile 1 yılda 1500TL civarı Her Yer Lounge indirimi aldım. Havaalanlarındaki istediğim restoranda aynı gün 50tl harcama hakkı veriyor. Bence en sıcağı paraf

• Su anda havalimanındayim, uçak iptal olmuş, aktarmali yaptirmaya calisiyorum. Bir yandan da her yer lounge için mesaj attim ama sistemsel bir hata olduğu için işlem gerçekleştirilemiyormuşmuş...

• Hsbc premier
    Vakif pl
    Is maximiles var.

Ankarada yasadigim icin sadece yurtdisi ucuslarinda hsbc lounge kullanabiliyorum. 500 bin uzerinde mevduatim var. hangi bankanin hangi karini alirsam turkiye ve yurt disi genelinde lounge kullanabilirim. CIP HARICINDE. Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 gün önceki yurtdışı yolculuğumdan kalan bilgiler

atatürk havalimanı dış hatlar, alt kat, wings lounge yanı, ttnet lounge, ttnet abonesi birinin tc kimlik numarası ve adı soyadı yeter şekilde 2 kişi olarak girdik. mekan çok hoştu ayrıca boştu, sakindi, masaj koltukları iyiydi, profesyoneldi. xbox 360 ve kinect vardı, kocaman tv vardı. ikramdan memnun kaldık. sordum, hep böyle boş dediler

atatürk havalimanı iç hatlar, vodafone red kod ile girdik, 2 kişi için 2 kod. yine üstte wings lounge yanında, wingsten aydınlık havadar ve daha kaliteli. burdan da memnun kaldık. ikisini de tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bukalemuns -- 27 Mayıs 2015; 16:12:53 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.