Şimdi Ara

Loving Vincent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Filmin çıkacağını duyduğum günden beri yani 2017’nin başından beri Van Gogh’a olan merağım şiddetle arttı, yüzeyselde olsa sürekli araştırmalar yaptım eserleriyle ilgili yorumları inceledim ve Loving Vincent’in fragmanlarını izledikçe nasıl bir yapıt çıkacağını tahayyül edemedim. Sonunda o gün geldi ve yayınlandı. 15 kişilik olan salonun neredeyse yarısını ikna etmekte zorlanmadığım arkadaşlarımla doldurduk.
    Sıcağı sıcağına düşüncelerimi aktarayım, çok değişik duygulara kapıldım film başlarken, sürekli film tekniğine, efeklere, yani van gogh tarzını her sahneye yansıtılmasını incelemekten filmin konusunu kavramakta zorlandım ama ilerledikçe olaylar geliştikçe konuyu kavradım ve Gogh’un hayatıyla ilgili ne kadar az şeyler bildiğimi fark ettim. Olay örgüsünün Gogh’un eserleri üzerinden kusursuz bir şekilde aktarılması bu filmi benim gözümde baş yapıt yapıyor.
    Filmin sonlarına doğru olaylar o kadar iyi devam etti ki buna inanamayıp, filmin beğenilmeme kaygısı olabileceği için kurgulandığından bile şüphe duydum. Filmden çıkar çıkmaz olayların tablolar ile gerçekliğini sorgulamak için ufak bi araştırma dahi yaptım, fakat yanıldım.

Kısacası şiddetler tavsiye ediyorum, sanata az da olsa bir merağınız varsa bu filme vakit ayırın, Van Gogh’u daha yakından tanıyacaksınız.

Loving Vincent

trailer:http://www.imdb.com/title/tt3262342/videoplayer/vi1862449433?ref_=tt_pv_vi_aiv_1

• Sanat tarihindeki en ilginç adamlardan bir tanesidir. Gördüğü yanlış tedaviler, akut intermitant porfiri hastalığı yüzünden, bizim gördüğümüz normal renkleri sarı tonlarında gördüğü için eserlerinin çoğu bu tarz ilerliyor.

Muazzam bir iş, emeği geçen herkese teşekkür etmek gerekiyor.
  • izleyecektim ama unuttum gitti sonradan
  • Bende yarın izlemeyi düşünüyorum ama yaptığı tablolara film arasında ki olayı anlamadım? Van gogh un yaptığı o tabloda mi resimleri kullanarak mı film yapmışlar? Ayrıca film tam olarak neyi anlatıyordu? Van gogh un ölüm sonrası değil miydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film harika. Her karesinde emek var. Uzun zamandır böyle bir film tecrübe etmemiştim. Tam bir sanat eseri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    hocam film van gogh öldükten sonra geçiyor fakat flashbacklar ile sürekli canlandırıyorlar yaşamını.
    daha fazla detay vermiyeceğim izlemenizi mutlaka öneririm.
    bu arada malum ortamlara düşmüş film bende ilk fırsatta ikinci kez izleyeceğim.
  • İnternet'de bulunmayan TELIF HAKLARI YÜZÜNDEN KALDIRILAN KALİTELİ BİR FİLMDİR.

https://altyazilifilm.club/loving-vincent-altyazili-izle.html

yukarıdaki adresten altyazılı olarak izleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.